"Τρέλανε" μας ρε daygame.com

Μια συνηθισμένη ημέρα στην seduction community…

Η ομάδα του daygame.com είναι γνωστή. Μάλιστα πρόκειται για μια από τις πιο γνωστές «εταιρίες παροχής υπηρεσιών σαγήνης» (ας το μάθουν οι instructors για να το βάζουν στις αποδείξεις που θα κόβουν στο μέλλον) και σίγουρα δεν είναι λίγοι που έχουν αντιγράψει το γνωστό «Yad Opener» (ο δικός μας είναι ο ένας, ο Sasha PUA επίσης), τον τρόπο προσέγγισης σε ημέρα δηλαδή, δημιούργημα ενός από τους δημιουργούς του daygame.com.

Παλιότερα όταν έλεγαν στον Yad να ανεβάσει infield videos, είχε ανεβάσει ένα όπου φιλούσε μια «άγνωστη» στον δρόμο σε λίγα λεπτά. Εμένα δεν μου φάνηκε πολύ «σόι» το video, μιας και ο διάλογος τους δεν έστεκε με αυτό που έβλεπα, ενώ δεν ήταν και λίγοι που τον έκραξαν στο youtube λόγω του ότι χρησιμοποιούσε μοντέλα, αλλά δεν μπορείς να κράξεις κάτι αν δεν έχεις αποδείξεις, ε;

Ας δούμε ένα τυπικό video από τον συνεργάτη του daygame.com (το video μπορεί και να σβηστεί λόγω της «ταραχής» που έχει προκληθεί)

Και ακόμη ένα, όπου χρησιμοποιείται μοντέλο για τις ανάγκες του bootcamp.

Τι το περίεργο θα μου πεις έχει το πρώτο video; Βλέπεις έναν τυπά, ο οποίος είναι άνετος και cool και μάλιστα κλείνει και με φιλί, άρα γαμάτος. Θα ήταν γαμάτος, αν δεν ήταν μοντέλο η τύπισσα του video που μόλις είδες και μάλιστα έχει συμμετάσχει και σε ακόμη ένα, σύμφωνα με την ίδια.

daygamecom

Έτσι λοιπόν τα έχω πει πολλές φορές, τα λέω ακόμη μία. Οι περισσότεροι «PUAs» και «Indtructors» είναι fake. Θέλουν να τραβήξουν την προσοχή και τα άπειρα μάτια των νέων δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ένα video αν πρόκειται για πραγματικό ή όχι, αλλά σίγουρα ενθουσιάζονται με αυτό που βλέπουν. Διαβάστε τα βασικά, αφήστε στην άκρη όλα τα άλλα και βγείτε έξω με τους φίλους/γνωστούς σας και παίξτε. Απλό, δεν θέλει τόσο κόπο. Οι instructors είναι για να «μαδήσουν» τους νέους και όταν μπαίνει στην μέση το χρήμα δεν πρόκειται να σου πουν πραγματικά τι ισχύει.

Πως γίνεται το "παιχνίδι"
Πως γίνεται το «παιχνίδι»