Τρία πράγματα που μας μαθαίνουν λάθος οι πορνόταινίες

Σε αυτό το άρθρο δεν θα κρίνω την πορνογραφία γενικότερα, αλλά θα αναφερθώ στο εξής, αν κάποιος επιθυμεί να βελτιωθεί στο σεξ, ότι έχει μάθει (αν φυσικά η βασική του πηγή ενημέρωσης ήταν οι τσοντοταινίες) είναι λάθος.

Και αυτό γιατί η πορνογραφία αποφέρει κέρδος και επειδή όταν μπαίνει στην μέση το κέρδος, όποιες αρχές παύουν να ισχύουν, έτσι και εδώ κάποια πράγματα μεταφέρονται όπως τα θέλει ο βασικότερος πελάτης της πορνοβιομηχανίας ο άντρας.

Ας δούμε τις τρεις βασικές ιδέες που μας περνά η πορνογραφία.

Ο άντρας θα πρέπει να έχει το… παλαμάρι του βαρκάρη
Ίσως η βασικότερη πηγή αυτής της παραπληροφόρησης με το μέγεθος, είναι οι ταινίες πορνό. Όσοι συμμετέχουν σε πορνοταινίες, έχουν επιλεγεί για αυτό τους το χάρισμα, το μεγάλο μέγεθος του πέους τους. Έτσι λογικό είναι σε κάθε ταινία να υπάρχουν άντρες με τεράστια προσόντα, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλοι οι άλλοι πρέπει να πάνε και να κρεμαστούνε, έτσι; Αυτήν η απορία του μεγέθους είναι ίσως και η βασικότερη ανάμεσα στους άντρες, αν δηλαδή το μόριο του είναι αρκετά μεγάλο για να ικανοποιήσει μια γυναίκα. Το μήκος ενός φυσιολογικού πέους στον ενήλικα κυμαίνεται κατά μέσον όρο 12-15εκ. σε στύση. Και επειδή μιλάμε για αυτοβελτίωση, θα πρέπει κανείς να καταλάβει ότι το πέος του φυσιολογικά είναι ιδανικό για να κάνει σεξ, ώστε έτσι να μην έχει το άγχος όταν θελήσει να κάνει σεξ με μια γυναίκα. Αν τώρα το μέγεθος του πέους κάποιου είναι αρκετά μικρότερο από τον μέσο όρο, τότε θα πρέπει να επισκεφτεί ειδικό. Να θυμάστε ότι υπάρχουν και εταιρίες που τις συμφέρει να αγχωνόμαστε για το μέγεθος του πέους μας, μιας και έτσι πουλάνε και τα ανάλογα προϊόντα τους. Επίσης στις πορνοταινίες η κάμερα προσθέτει και μερικούς πόντους, οπότε την επόμενη φορά που θα θελήσει κάποιος να βγάλει την μεζούρα και να αρχίσει το μέτρημα, ας σκεφτεί και το τρικ αυτό.
Σχετικά και χρήσιμα άρθρα:
Πόσο είναι το μέγεθος ενός φυσιολογικού πέους; Η απόλαυση συσχετίζεται με το μέγεθος;
Μέγεθος του Πέους

Θα πρέπει να κρατάς μια ημέρα (και κάτι ψιλά)
Η αλήθεια είναι ότι πολλοί είναι αυτοί που μπορούν να αντέξουν αρκετή ώρα στο σεξ. Δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να αποκτηθεί από τον καθένα, αλλά λίγοι δίνουν σημασία σε αυτό, οι περισσότεροι θέλουν απλώς να… μπουν και να τελειώσουν. Ωστόσο οι πρωταγωνιστές στις πορνοταινίες έχουν πολλά πλεονεκτήματα που δεν τα έχει ο καθένας μας, όπως το μοντάζ (μπορούν να κοιμηθούν κιόλας και να συνεχίσουν κάποια άλλη στιγμή) και φυσικά τα διάφορα (και περίεργα) κοκτέιλ φαρμάκων που λαμβάνουν, ώστε και να μπορούν να έχουν στύση και να κρατούν κάμποσο (πχ Xanax, Adderall κλπ).
Το να τελειώνεις γρήγορα, είναι ένα πρόβλημα και για τον άντρα αλλά και για την γυναίκα. Και επειδή η εκσπερμάτωση ελέγχεται από τον εγκέφαλο, δεν είναι κάποιο άλυτο πρόβλημα. Μερικές αιτίες της γρήγορης (ή πρόωρης) εκσπερμάτωσης είναι η συστηματική παρακολούθηση πορνό (μαζί με τον αυνανισμό), η μακροχρόνια αποχή από το σεξ, η μακροχρόνια κατάχρηση αλκοόλ (άσχετα αν είσαι κάμποσο πιωμένος όταν κάνεις σεξ αργείς να τελειώσεις), χρήση διαφόρων φάρμακων και ουσιών κλπ, ενώ τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν και κάμποσες λύσεις που μπορεί να κάνει κάποιος ώστε να μπορεί να κρατά κάπως περισσότερο, χωρίς να χρειαστεί φυσικά να στραφεί προς την χρήση σχετικών φαρμάκων.

Οι γυναίκες κάνουν σεξ με το καλημέρα
Porn-Logic
Μια λάθος αντίληψη που φυσικά μεταφέρουν οι πορνοταινίες είναι το ότι με το «γεια σου», οι γυναίκες έχουν ήδη ανοίξει τα πόδια τους και πηδιούνται. Φυσικά θα μου πει κανείς ότι έτσι έχει το σενάριο, δεν μπορεί να περιμένει κανείς δύο ώρες το «μπίρι-μπίρι» της ταινίας. Μπορεί και να ισχύει αυτό, αλλά επειδή κυρίως οι άντρες θα δουν μια ταινία, το σκεπτικό του γρήγορου σεξ χωρίς καν την ανταλλαγή ονόματος είναι και το μεγαλύτερο όνειρο των αντρών και εκεί στοχεύει και η πορνοβιομηχανία. Ωστόσο το μήνυμα αν ληφθεί έτσι από έναν άντρα, ενδέχεται να του κάνει κακό παρά καλό, αφού θα τον κάνει να πιστέψει ότι έτσι πρέπει να κάνει και να φαίρεται στις γυναίκες και ασφαλώς μόνο σοβαρός δεν θα δείχνει. Ας μην ξεχνάμε ότι η λογική του Mode One «πατάει» σε πορνοταινίες της δεκαετίας του ’80, οπότε μπορεί κανείς να αναλογιστεί τι μπορεί να κάνει αυτήν η λογική. Δεν λέω ότι όλες οι γυναίκες είναι αθώες, όπως και δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και γυναίκες που το κάνουν το ίδιο εύκολα. Αυτό που λέω ότι δεν είναι και η καλύτερη λογική που πρέπει να έχει ένας άντρας, το ότι δηλαδή μπορεί να πηδάει κατ’αυτόν τον τρόπο, ειδικά αν βρίσκεται σε φάση αυτοβελτίωσης. Υπάρχουν αντίστοιχες ιδέες που μπορεί να έχει κάποιος που ψάχνεται για αυτοβελτίωση, κάτι που θα αναλύσω άλλη φορά.
Ενδιαφέρων έχουν και τα αποτελέσματα μια έρευνας (παρακάτω εικόνα) της Durex (Ευρώπη, 2010) σε ηλικίες 15-20χρ, ηλικίες που σήμερα είναι και πιο άνετες με το θέμα σεξ, πόσο μάλιστα στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης που οι γυναίκες γενικά είναι και πιο άνετες με αυτό. Ενδιαφέρων παρουσιάζουν τα ποσοστά των παρτενέρ, αλλά και το αν είχαν κάνει ή όχι σεξ τα ερωτηθέντα άτομα.
Αυτό είναι και κάτι που θα πρέπει να αναλυθεί περισσότερο, πόσο μάλιστα όταν στην Seduction κοινότητα επικρατεί η λογική ότι η μέση γυναίκα κάνει σεξ ασταμάτητα με όποιον βρεθεί μπροστά της και ότι θα πρέπει να φτάσει κανείς στο ανώτατο επίπεδο του Alpha-male-σμου για να πηδάει, αλλά δεν είναι για το παρών θέμα.

durex