Τριγύρω fake instructors και στην μέση ο Good Looking Loser

Από τα πρώτα μου βήματα στην κοινότητα, όσο δηλαδή αποκτούσα εμπειρία, άρχισα να συνειδητοποιώ ότι οι περισσότεροι PUAs είναι fake. Και δεν εννοώ τα μέλη, μην παρεξηγηθώ, άλλωστε όλοι να μάθουν θέλουν, αλλά αυτούς που πληρώνονται για να διδάξουν.

Για εμένα όλα αυτά τα περί «δασκάλου» είναι μαλακίες. Αν θέλεις να μάθεις, μπορείς να το κάνεις και μόνος σου, ΔΕΝ χρειάζεσαι κανέναν να σε διδάξει, πόσο μάλιστα κάποιος που απλά ΔΕΝ το έχει και αντιγράφει ότι διαβάζει από εδώ και από εκεί. Μπορείς να βγεις με κάποιον που γνωρίζει και να μάθεις, αλλά το να πληρώσεις για να σε διδάξει κάποιος, είναι χαζομάρα. Γιατί; Γιατί ΔΕΝ υπάρχουν sortcuts στην αυτοβελτίωση. ΔΕΝ μπορείς να μάθεις κάτι άμεσα, αν δεν «λιώσεις» σε αυτό που θες να μάθεις. Δεν είναι κακό από την άλλη να ζητάς βοήθεια, αλλά όχι με τέτοιον τρόπο.

Αυτό που δεν μου αρέσει να βλέπω, είναι μεγάλοι άντρες στην ηλικία των 35-40, να βγαίνουν με 20-24χρονους «instructors» με σκοπό να μάθουν. Παίδες, αν πιστεύεται ότι ο πολύ μικρότερος σας μπόρεσε και έμαθε το παιχνίδι και εσείς ΔΕΝ μπορείτε και θέλετε βοήθεια από έναν κατά πολύ μικρότερο σας, τότε τι να πω. Λίγο εγωισμός ρε γαμώτο…

Μου έχει ζητηθεί να αναφερθώ σε πολλούς instructors (ξένους κυρίως) και όταν έχω αρκετές πληροφορίες το κάνω (πχ). Ένας από αυτούς που μου έχει ζητηθεί είναι και ο «Good Looking Loser«, ο οποίος θα μας απασχολήσει σήμερα. Προτού συνεχίσω με τον GLL, να αναφερθώ σε μερικά τρικ που χρησιμοποιούν πολλοί instructors, άλλωστε για να γίνεις καλός intructor θα πρέπει να το έχεις το παραμύθι, διάβασε και εδώ. Αυτά συνήθως τα συζητάω με άτομα που συναντιέμαι (και γενικά μιλάω μαζί τους μέσο email) και δεν θα τα ανέφερα, μιας και δεν ήθελα να προσθέσω ακόμη ένα άρθρο σχετικό με instructors, αλλά έτυχε τώρα το σημερινό.

Τι σκέφτονται λοιπόν τα θηρία. Όταν ένας intructor βγαίνει έξω με άτομα που τους έχει κάνει bootcamp λοιπόν, αρχικά πηγαίνει σε μαγαζί που έχει δικά του άτομα, ώστε να μπορεί να κάνει επίδειξη σε αυτές. Αν δεν βρει κάποια γνωστή, το επόμενο κόλπο είναι να τις προσεγγίσει και εκεί που μιλάνε, να βγάλει το κινητό του από την τσέπη, να ψάξει κάτι και μετά να της το δείξει. Από μακρυά σου δίνει την εντύπωση ότι της πήρε τον αριθμό κλπ κλπ, αλλά από κοντά τα πράγματα συνήθως είναι διαφορετικά, της δείχνει κάτι στο κινητό του για να φανεί ότι της πήρε τον αριθμό της.

Ένα άλλο κόλπο πάλι είναι το ότι πλησιάζει κάποια και της λέει ότι έχει βάλει στοίχημα με τους φίλους του και θέλει να τον βοηθήσει να το κερδίσει. Έτσι είτε της ζητάει να βγουν φωτογραφία μαζί, είτε της λέει ότι θα της κεράσει το ποτό της αν φερθεί καλά απέναντι του. Δεν λέω ότι το κάνουν όλοι, μου έχουν πει βέβαια μερικά κάποιοι που έτυχαν μαζί τους, αλλά καλό είναι να γνωρίζεις κάποια πράγματα.

Το καλύτερο ωστόσο είναι ότι πληρώνουν γυναίκες για να το παίξουν «αθώα κοριτσάκια που τις προσέγγισε ο PUA και ενέδωσαν«. Πρώτος διδάξας στην χώρα μας είναι ο Σπύρος Κόντης και πολλοί άλλοι (πχ ο γνωστός Youtuber Vitalyzd, άσχετα αν στην ουσία δεν κάνει pickup, αλλά προσφέρει θέαμα). Κάτι τέτοια κάνει και ο Good Looking Loser.

Αρχικά τον GLL τον γνώριζα από τα video που έκανε περί body building και αναβολικά. Σε ένα από τα άρθρα του λοιπόν, είχα μάθει και το blog του και μπορώ να πω ότι τον θεωρούσα σοβαρό, μέχρι που είχε ανεβάσει ένα video στο οποίο δοκίμαζε έναν male masturbator (τον έβαζε και τον χρησιμοποιούσε on camera). Παρότι θα μπορούσες να θεωρήσεις ότι ο άνθρωπος είχε θάρρος για να το κάνει, αν το καλοσκεφτείς θα δεις ότι αυτοί που δείχνουν έτσι την μούρη τους στο… γυαλί, σημαίνει ότι απλά ΔΕΝ έχουν κοινωνική ζωή, εν ολίγοις δεν τους γνωρίζουν και πολλοί, οπότε δεν έχουν και τίποτα να χάσουν.

Παρακάτω θα δείτε μερικά στιγμιότυπα από κάποια video του, όπου έκανε προσεγγίσεις. Δίπλα από την κάθε εικόνα, υπάρχει φωτογραφία του μοντέλου που εμφανίζεται. Τα συμπεράσματα δικά σας. Δεν θα πω κάτι παραπάνω, μπορεί το παλικάρι να έχει πηδήξει την μισή Αμερική. Το στημένο όμως είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί. Μια συμβουλή μόνο, προσέξτε καλά τι και ποιους διαβάζετε, δεν ξέρεις τι κάψιμο στον εγκέφαλο μπορεί να έχει κάποιος, τι ανασφάλειες ή τι άσχημες εμπειρίες είχε μικρός και τα βγάζει στα γραπτά του, παρασύροντας κάποιον που είναι άπειρος.

Update: Τα αρχικά αρχεία εικόνων διαγράφηκαν από τον server (της WordPress), έπειτα από αίτημα του δικηγόρου του GLL. Τα ανέβασα ξανά σε free server.

gll-1

gll-2

gll-3

gll-4

gll-5