Χτες…

Αποφάσισα με αυτό το ποστ να ξεκινήσω να αναφέρω και τις δικές μου προσπάθειες/εμπειρίες από τις απογευματινές/βραδινές προσπάθειες/εξορμήσεις μου για παιχνίδι. Οπότε, δεν θα αναφέρω παλιές και θα ξεκινήσω από χτες.
Αν και ήμουν κουρασμένος, ωστόσο είπα να κάνω μια προσπάθεια στην πιο απλησίαστη του μαγαζιού που βρισκόμουν χτες.
Συνήθως η ενέργεια μου σε νυχτερινά μαγαζιά αγγίζει τον… ουρανό, αλλά χτες ήμουν υπερβολικά κουρασμένος και είχα βγει απλώς για μια μπύρα.
Τεσπα, πλησίασα μια της οποίας το ύφος της ήταν σαν να σου λέει από μακρυά μην έρθεις. Όμορφη αλλά άγρια και φαντάζομαι είχε βαρεθεί να της στέλνουν σφηνάκια. Αν είχα δει εγώ που ήμουν εκεί για λίγο, φαντάζομαι τόσο καιρό τι θα έχει δεχτεί.

Η παρέα της ήταν 4εις άντρες και 3 γυναίκες. Την πλησιάζω και της λέω ότι μου αρέσει και θέλω να την γνωρίσω.
Μου απαντά (σε πλάγια τα δικά μου):
-Χάρηκα, γεια σου…
Δεν ήρθα μέχρι εδώ για να μου πεις απλά «χάρηκα».
-Από που ήρθες;
Από πολύ μακρυά. Πως σε λένε;
-Δεν σου λέω.
Γιατί δεν έχεις τρόπους; Έτσι κακιά είσαι πάντα;
-Ναι.
Δεν σε πιστεύω γιατί οι κακές γυναίκες δεν έχουν ωραίο χαμόγελο.
-Είμαι πονηρή κακιά.
Άρχισες από τώρα να σκέφτεσαι πονηρά;.
-Γιατί να σου πω το όνομα μου;
-(Την κοιτάω από πάνω μέχρι κάτω)Γιατί μου αρέσεις.
Γελάει. Μου λέει το όνομα της.
Γυρνάω στην φίλη της και της λέω αν ταιριάζουμε με την φίλη της (που μιλούσα). Λέει ναι και χαμογελάει.
Γυρνάω στην 1η και της λέω «Ορίστε, έχω γίνει και φίλος με την παρέα σου».
Τεσπα συνέχιζε αυτό το ύφος.
Της λέω ότι την καταλαβαίνω γιατί το κάνει αυτό και κρατά αυτήν την στάση μπροστά στην παρέα της, την νιώθω, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνει σε όλους αυτό, δεν θα αποδείξει κάτι. Με κοίταξε με ένα βλέμμα παράξενο, δεν ξέρω τι να σκεφτόταν σε αυτό το σημείο, μάλλον την ταρακούνησε αυτό. Αυτό που ήθελα να δω ήταν αν όντως δεν γούσταρε την φάση ή απλά το έπαιζε σκληρή και της έκανα να κάνει πράγματα για εμένα (απλά, αλλά τα έκανε χωρίς αντίρρηση, το λεγόμενο και compliance).

Παρότι μιλήσαμε για λίγο, την έκανα. Και αυτό γιατί και δεν είχα όρεξη (αν ήμουν ξεκούραστος θα το τραβούσα από τα αυτιά μέχρι ή να προχωρήσουμε ή όχι) αλλά και δεν ήθελα να χαλάσω άλλη ενέργεια σε μια, μιας και όπως έκανα μετά που ήμουν σε άλλη παρέα και πήγαμε καλύτερα (φύγαμε όλοι μαζί).

Γιατί δεν ανέφερα την καλή περίπτωση και ανέφερα αυτήν που δεν προχώρησε θα μου πεις.
Για να δείξω ότι δεν τρέχει και τίποτα αν πας σε μια και σου πει όχι. Δεν χρειάζεται να φοβηθείς να πλησιάσεις κάποια που είναι πολύ όμορφη, ενώ αν δεν σε δεχτεί, χεστήκαμε, πάμε σε άλλες, δεν σταματά δα και η ζωή.