10 λάθη που κάνουν οι άντρες συνήθως

Έξω μπορείς να δεις πάρα πολλά. Μπορείς να δεις περιποιημένους άντρες να κάθονται με στυλ «άνετου» στο μπαρ περιμένοντας να πλησιάσει κάποια ή να τους προσέξουν.
Παρακάτω θα γράψω μερικά από τα κυριότερα λάθη που κάνει κανείς.

1.Πλησιάζει με κάποιο κομπλιμέντο
Οι περισσότεροι πλησιάζουν σε μία γυναίκα χρησιμοποιώντας κάποιο κομπλιμέντο «γλοιώδες» όπως «είσαι κουκλάρα», «είσαι άγγελος», «κατέβηκες από τον ουρανό» κλπ.
Τα έχω δοκιμάσει και εγώ.
Εμένα προσωπικά μου αρέσει το άμεσο πλέον (direct) και έτσι πάω με ένα απλό κομπλιμέντο, αλλά όχι τόσο πολύ. Προτιμήστε να τις κάνετε κομπλιμέντα για τον εαυτό της.

2. Τις κάνει τα χατίρια, κερνάει ποτά
Έχω βαρεθεί να μου λένε οι γνωστοί μου ότι ο καλύτερος τρόπος για να πλησιάσεις κάποια είναι να τις κεράσεις ποτό ή σφηνάκια. Έχω βαρεθεί επίσης να μου λένε να περιμένω να με κοιτάξει πρώτα, να κεράσω ποτό μετά για να πάω.
Εδώ είναι και κάτι που έχει κατανοηθεί λάθος από την κοινότητα.
Θα κεράσω ποτό, όταν είμαστε σε φάση να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο καλύτερα. ΠΟΤΕ πριν.
Ένα άλλο που με χαλάει, είναι να βγάζουν το κινητό ή την μηχανή τους οι γυναίκες και να προσφέρετε κάποιος να τις βγάλει. ΝΑΙ, θα τις βγάλω photo, αρκεί να είμαι και εγώ μέσα.
Για τα πρώτα 30’ και μέχρι να γνωριστείτε μην της κάνεις τα χατήρια.

3. Πλησιάζει από λάθος γωνία ή μιλά σιγά
Όπως και να έχει, μεταφέρεις ένα μήνυμα, ότι φοβάσαι να δείξεις τον εαυτό σου. Μην το επαναλάβεις ποτέ. Το 1ο το έπαθα και εγώ άλλωστε και ξέρω τι είναι.
Πλησίασε τες από μπροστά και μίλα δυνατά.

4. Κακή οπτική επαφή
Μερικοί άντρες δεν κοιτάνε τις γυναίκες στα μάτια. Δείχνεις κατώτερος της αν αποφεύγεις το βλέμμα της. Κοίταξε την και μην την φοβάσαι καθόλου. Δεν δαγκώνει καμία (σχεδόν).

5. Πάει πιωμένος
Άλλο πρόβλημα που το είχα και εγώ. Πίνοντας, νομίζουμε ότι παίρνουμε θάρρος. Η αλήθεια είναι ότι μας κάνει κουμάντο το ποτό και δεν καταλαβαίνουμε και πολλά. Άσε που δεν παίρνεις χαμπάρι και τι κάνεις ή λες, οπότε πρόσεξε το.

6. Φοβάται να πιάσει χώρο
Ένα άλλο που το διάβασα σε πολλά eBooks. Να μην φοβάστε να απλωθείτε ή να πιάσετε τον χώρο που επιθυμείτε, που σας κάνει άνετους.

7. Κολλάει γιατί δεν ξέρει τι να πει
Αυτό και αν το έχω δει άπειρες φορές. Λέτε, λέτε, λέτε και σε κάποια στιγμή δεν έχετε κάτι να πείτε. Συνήθως οι περισσότεροι κάθονται δίπλα, κοιτάζουν αλλού, βγάζουν το κινητό τους κλπ. Έλα που η αξία σου αν είχε ανέβει, τώρα παίρνει την κατηφόρα και με μεγάλη ταχύτητα. Πες, ρώτα κάτι, αρκεί να μιλάς.
Αν δεν το κάνεις, θα την δεις σε λίγα λεπτά να βγάζει το κινητό της, να σου γυρίσει την πλάτη ή να μιλάει με την φίλη της και να σε γράψει.

8. Δεν μίλα στις φίλες της
Το κυριότερο. Προσπάθησε να συστηθείς στις φίλες της και να φανείς κοινωνικός.
Πέτα και κάποιο κομπλιμέντο σε αυτές, ειδικά αν είναι άσχημες.

9. Ζητά το νούμερο της αμέσως
Άλλο ένα που έφαγα πολλά flakes μέχρι να το μάθω. Όταν δεν έχεις κάτι να πεις, αυτομάτως ζητάς το τηλέφωνο της για να φύγεις. Μίλα μαζί της για λίγη ώρα, πάρε το τηλέφωνο της και συνέχισε να μιλάς για λίγη ώρα ακόμη.

10. Δεν την αγγίζει
Αν θέλεις να είσαι φίλος με κάποια, οκ πάω πάσο. Αλλά αν θέλεις σχέση, τότε θα πρέπει να της αγγίζεις στην αρχή. Δεν εννοώ να πιάνεις το στήθος της, αλλά να βρίσκεις αφορμές να την αγγίζεις όπως «κόλλα το» και τέτοια.