Τι ελκύει τις γυναίκες;

Δεν είναι ακόμη γνωστό κάποιο μοντέλο το οποίο να μας δείχνει τι ακριβώς οδηγεί μια γυναίκα στο να νιώσει έλξη για κάποιον.
Αυτή, δυστυχώς είναι και η αλήθεια.
Το μόνο που μπορώ εγώ σαν υπεύθυνος του συγκεκριμένου blog, είναι να σου δώσω τις καλύτερες θεωρίες μου σχετικά με το θέμα σχέση/φλερτ/έλξη, βασισμένες πάνω σε έρευνες αλλά και την δική μου εμπειρία, που απέκτησα έπειτα από πολλές δοκιμές και λάθη και μπορώ να αναφέρω τι ακριβώς δούλεψε σε εμένα.

Η καλύτερη ερώτηση, η οποία δεν έχει απαντηθεί, στην οποία ούτε εγώ δεν έχω καταφέρει να απαντήσω, παρά τα 30 χρόνια έρευνας μου στην γυναικεία προσωπικότητα, είναι «τι θέλουν οι γυναίκες;»
Σίγκμουντ Φρόυντ, Ψυχίατρος [Σε ελεύθερη μετάφραση]

Όποιος ισχυρίζεται ότι γνωρίσει τι διεγείρει την γυναικεία έλξη και σεξουαλικότητα, είναι ψεύτης.
Ψυχολόγοι, σεξολόγοι και βιολόγοι ερευνούν το συγκεκριμένο θέμα για έναν αιώνα σχεδόν και ακόμη δεν υπάρχει κάποια ικανοποιητική απάντηση.

Το μόνο που είναι σίγουρο, είναι το εξής: η γυναικεία έλξη δεν λειτουργεί όπως η αντρική. Οι άντρες έλκονται με το «μάτι», βασίζονται στην εξωτερική εμφάνιση μιας γυναίκας.
Ένα 20χρονο μοντέλο πχ στην Αθήνα, θα είναι το ίδιο όμορφη και στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην Αμερική και στην Αυστραλία.
Αν μια γυναίκα «έχει πέραση», θα έχει την ίδια αντιμετώπιση από τους άντρες, ανεξαρτήτως χρώματος και καταγωγής.

Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει και για τις γυναίκες. Στην ουσία, αυτό που ελκύει τις γυναίκες μπορεί να είναι κάτι το αναπάντεχο ή και το περίεργο.

Μια παλιά εμπειρία μου, μου έκανε να αρχίζω να εξετάζω το συγκεκριμένο θέμα. Ήμουν ένα βράδυ σε ένα καλοκαιρινό club και είχα μιλήσει σε αρκετές γυναίκες κατά την διάρκεια που ήμουν εκεί.
Τότε δοκίμαζα τον ευθύ τρόπο προσέγγισης (αυτό που λέμε στην κοινότητα και σαν Direct Game). Πλησίασα λοιπόν μια γυναικοπαρέα και δεν είχε εντυπωσιαστεί καμία από αυτές.
Έτσι αποφάσισα να ξανά δοκιμάσω με τον ίδιο τρόπο (προτού «αποστρατεύω» μια μέθοδο ή τρόπο, τον δοκιμάζω τουλάχιστον 3-5 φορές), αλλά αυτήν την φορά θα προσπαθούσα να είμαι πιο «εντυπωσιακός» στην συναναστροφή μας. Έτσι, σε άλλη παρέα, στο ίδιο club, το αποτέλεσμα ήταν σαφώς καλύτερο και μάλιστα σε «κόντρα» με έναν τύπο, natural, αρκετά πιο εμφανίσιμο και «social» από εμένα (τότε, δούλευε σαν barman σε χειμερινό club, οπότε αρκετά καλύτερο κύκλο από εμένα). Το αποτέλεσμα ήταν να έχω καλύτερο αποτέλεσμα (ο τυπάς δεν κράτησε πάνω από 1 λεπτό, η αντιμετώπιση τους προς αυτός ήταν κάτι σαν «περίεργος, φύγε».

Τι άλλαξε σε εμένα; Ίδιος άνθρωπος, ίδια εμφάνιση, ίδια νύχτα. Διαφορετική αντιμετώπιση από τις γυναίκες.

Έτσι με τον καιρό κατάλαβα ότι για να διεγείρεις την έλξη σε μια γυναίκα, μπορείς να το κάνεις αν διεγείρεις το σώμα και το μυαλό της.
Ωστόσο τα «φρένα» της είναι πολλά. Μπορεί να είναι κλειστή σαν άτομο, να θέλει τον χρόνο της, να έχει καιρό να κάνει σεξ, να πιστεύει στο σεξ μετά το γάμο (καρά σπάνιο, αλλά η σύγχρονη εκδοχή του είναι σεξ μετά από καιρό σχέσης), το πως είναι συναισθηματικά εκείνη την στιγμή, η παρέα της κλπ.
Δηλαδή με λίγα λόγια, δεν μπορείς να τις κερδίσεις όλες, όχι γιατί εσύ μπορεί να έχεις κάτι, αλλά γιατί αυτήν μπορεί να έχει κάτι.

Το κακό της υπόθεσης είναι ότι ούτε οι γυναίκες γνωρίζουν τι της προκαλεί έλξη για κάποιον, γι’αυτό και αν ρωτήσεις μια γυναίκα να σου πει, το σίγουρο είναι ότι θα σου πει λάθος, όχι επίτηδες, αλλά γιατί «δεν το νιώθει» εκείνη την στιγμή.

Στο θέμα σεξ και γυναίκες, αρκετοί μύθοι υπάρχουν όσο αφορά την έλξη. Ο κυριότερος όλων είναι ότι το χρήμα μπορεί να σου φέρει γυναίκες. Μπορεί να ισχύει σε μερικές περιπτώσεις, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Αν ήταν έτσι, τότε θα μπορούσε ο καθένας μας να έβγαζε φωτοτυπία την φορολογική του δήλωση και να την έδειχνε, ώστε η γυναίκα να του «κάτσει».
Το θέμα εδώ είναι ότι έχω γνωρίσει αρκετούς άντρες που ενώ οικονομικά είναι καλά, στο θέμα σχέσεις δεν είναι τόσο καλά.
Δεν είναι τόσο εύκολο να κερδίσεις κάποια μόνο με το χρήμα.
Αλλιώς το μόνο που θα έπρεπε να κάνουν οι άντρες, θα ήταν να έβγαιναν έξω σε bar/club και να κάθονται σε κέντρο, να πίνουν ακριβές σαμπάνιες και να δείχνουν το πανάκριβο ρολόι τους και οι γυναίκες θα πλησίαζαν σαν τις μύγες.

Ένα άλλο θέμα έχει να κάνει με την εμφάνιση/σώμα/ντύσιμο ενός άντρα.
Έπειτα από δοκιμές μου, αλλά και «φιλικές κόντρες» με άλλους τυπάδες, συνήθως αθλητές (σαν σώμα/εμφάνιση) ή σε κοινωνικές θέσεις (όπως ο barman παραπάνω), με έκανε να καταλήξω στο συμπέρασμα ότι δεν χρειάζεται να είναι κανείς σαν τον George Clooney για να κερδίσει κάποια.
Αν, ωστόσο κάποιος είναι σε 3ψηφιο νούμερο κιλών, εννοείται ότι θα πρέπει να διορθώσει πάνω του ότι τον «χαλάει», ενώ αν κάποιος είναι άσχημος από την φύση του, θα πρέπει να βρει τρόπο να το αντισταθμίσει με κάτι άλλο, πχ παράξενο αλλά γαμάτο κούρεμα, γαμάτα ρούχα, κάποιο καλοσχηματισμένο γένι κλπ.

Neil Strauss
Το ίδιο άτομο, με διαφορετικό στυλ

Επίσης, ένα άλλο θέμα είναι το ντύσιμο.Παίζει φυσικά ρόλο το πως ντύνεσαι (άσχετα αν έκανα δοκιμές και με περίεργα ντυσίματα και είδα ότι είχα πάλι καλά αποτελέσματα), αλλά δεν χρειάζεται να είσαι και σαν παγόνι, ένα λάθος που κάνουν αρκετοί (λάθος κατά την δική μου άποψη), ειδικά όταν πρώτο μαθαίνουν για το θέμα «Seduction Community» και τον όρο «Peacocking«.

Μετά από αναζήτηση μου και δοκιμές, το συμπέρασμα είναι ένα, αυτό που ελκύει τις γυναίκες είναι το «social status» του κάθε άντρα. Με τον όρο «social status» εννοώ το πως συμπεριφέρεσαι εσύ στους άλλους, το πως σε συμπεριφέρονται οι άλλοι σε εσένα καθώς και πως εσύ συμπεριφέρεσαι εσύ στον εαυτό σου.

Η δική μου προσέγγιση στο θέμα σχέση/έλξη έχει να κάνει με τον εσωτερικό κόσμο του καθενός. Το πως μιλάει, το πως περπατά/στέκεται και το πως συμπεριφέρεται στις γυναίκες και στον κόσμο γενικά, είναι τα θέματα που θα πρέπει να απασχολήσουν έναν άντρα, ειδικά στα «πρώτα του βήματα» (αλλά και αν είναι κορυφαίος seducer).
Γι’αυτό σε αυτό το blog, τα περισσότερα άρθρα θα γράφονται με στόχο το θέμα αυτό, πως να βελτιωθείς πρώτα σαν άτομο εσωτερικά. Πίστεψε με, δεν θα σε βελτιώσει κάποια κορυφαία ατάκα που μπορείς να μάθεις για να πεις. Γιατί ακόμη και την κορυφαία ατάκα να σου πω ή να την δεις από κάπου, ή ακόμη και να πας με πολύ «ουάο» τρόπο και την εντυπωσιάσεις, γρήγορα το «inner game» σου θα σε προδώσει και θα σε «μυριστεί» η γκόμενα ότι είσαι ψεύτικος, και αν είναι έμπειρη θα σε καταλάβει προτού καν ανοίξεις το στόμα σου και μάλιστα πολύ εύκολα, όσο εύκολα μπορείς εσύ να καταλάβεις ένα ψεύτικο χαμόγελο από ένα αληθινό.

Η κλασική ερώτηση «Τι να πω;» είναι και αυτή που φέρνει λεφτά στους περισσοτέρους που ασχολούνται με το θέμα εμπορικά. Ένα άτομο με λίγες εμπειρίες (κοινωνικά), φοβάται ότι δεν θα ξέρει τι να πει σε μια όταν έρθει η ώρα να της μιλήσει. Ωστόσο ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να πάει προετοιμασμένος σε κάποια και να της μιλήσει. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να προβλέψει πως θα πάει η συζήτηση σας.
Ωστόσο αυτό είναι και ένα κόλπο για να πωλούνται βιβλία και προϊόντα σχετικά.

Αν αναζητούσες κάποιο blog να σου πει την τέλεια ατάκα να πεις και μετά να εφαρμόσεις το X4Z-3 πλάνο αγγίγματος ενώ μετά την XΡΕ-4 ρουτίνα «άγκυρας», τότε θα απογοητευτείς. Το συγκεκριμένο blog ΔΕΝ παρέχει τέτοιου είδους πληροφορίες. Και πιθανών να απογοητευτείς και από κάθε ένα βιβλίο που θα διαβάζεις, γιατί κανένα δεν θα μπορέσει να σε καλύψει. Αν δεν μάθεις να εμπιστεύεσαι το ΔΙΚΟ σου στυλ προσέγγισης, συμπεριφοράς και ντυσίματος, τότε δεν πρόκειται να μάθεις απολύτως τίποτα.

Μερικές απόψεις του συγκεκριμένου άρθρου είναι από τον Mark Manson