Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί, αλλά το bachelor δεν την αφήνει

Καλό χειμώνα!

Σαν πρώτο άρθρο έπειτα από καιρό, ήθελα να ξεκινήσω με την ευχή που λέμε ακόμη και μέσα Αυγούστου, που ποτέ μου δεν την κατάλαβα. Δηλαδή παίρνεις άδεια τέλη Ιουλίου και επιστρέφεις αρχές Αυγούστου και σου λένε «Καλό Χειμώνα». Δεν έχει σημασία αν το καλοκαίρι δεν έχει τελειώσει, φτάνει ο κόσμος να πει την ευχή του σε εσένα, άσχετα αν μερικά βήματα παρακάτω πέσεις και δεν πρόκειται να έρθει αυτός που σου ευχήθηκε να σε βοηθήσει, σημασία έχει να σου πει την ευχή.

Τέλος πάντων, για άλλο θέλω να μιλήσω σε αυτό το άρθρο. Πριν από καιρό είχα γράψει για την αποκάλυψη των «κυριών» του Χόλιγουντ, όπου πέσαμε από τα σύννεφα (?) όταν το cloud σύστημα της εταιρίας «πληρώστε πολλά για κάτι που δεν αξίζει, αρκεί να λέτε ότι το έχετε» απεδείχθη εύκολο στην πρόσβαση από τους χάκερ και είδαμε πολλά κρυφά των σταρ, κυρίως ερωτικά.

Τώρα στο άρθρο αυτό θα μεταφέρω ένα άλλο σχετικό κάπως video, το οποίο ωστόσο δεν μπορώ να «link-άρω» λόγω πορνό, οπότε αν θέλετε να το δείτε για τις ανάγκες του άρθρου, αναζητήστε το σαν «Bad Times at the Bachelorette Party«. Το εν λόγω video κάνει πάρτι στις PUA κοινότητες, οπότε το τσίμπησα και εγώ και σας το μεταφέρω.

Στο συγκεκριμένο video, οι γυναίκες που συμμετέχουν σε αυτό πληρώνονται για να χορεύουν αισθησιακά, ώστε να δίνεται η εικόνα ότι είναι ελευθέρων ηθών εκεί πέρα. Εκεί πέφτει θύμα και κάποια άσχετη, συνήθως παντρεμένη, που θέλει να συμμετάσχει σε bachelor πάρτι, η οποία πιστεύει ότι εκεί μέσα γίνονται τα Σόδομα και τα Γόμορα και φυσικά δεν είναι ηλίθια να μην συμμετέχει και αυτήν. Σου λέει γιατί να χάσω εγώ τόσα παλικάρια εδώ μέσα; Σωστή λογική.

Έτσι στο συγκεκριμένο video, βλέπουμε ένα τέτοιο θύμα, όπου πιστεύει ότι βρίσκεται σε πραγματικό bachelor και αφού χορέψει με κάποιον λεβέντη, στο τέλος τον «ρουφάει». Και μόνον όταν τελειώσει, την πιάνουν τα κλάματα και αυτός ήταν και ο λόγος που το video αυτό είχε τόσα shares.

Τώρα η κοπέλα κλαίει γιατί ο λεβέντης τελείωσε γρήγορα; Μήπως επειδή τελείωσε και δεν έχει άλλο; Μήπως την έπιασαν οι ενοχές; Μήπως επειδή θα επιστρέψει πίσω στον «άλλον»; Μήπως γιατί ο άλλος δεν είναι σαν τον λεβέντη αυτόν;

Άγνωστο. Το μόνο που μας μένει να δούμε μέσα από αυτό το video είναι ότι οι γυναίκες είναι και πουτάνες και κυρίες, αναλόγως με ποιον συναναστρέφονται. Αν την δώσεις να καταλάβει ότι δεν είσαι κάπως κομπλεξικός με τις επιλογές της, ότι δεν θα την κρίνεις και ότι θέλεις να φέρεται έτσι -σε εσένα, τότε εσύ θα είσαι αυτός που θα τον ρουφάει με ευχαρίστηση. Αν όχι, τότε θα την χαίρεται άλλος, εκείνος που την έκανε να νιώθει και έτσι.

Έτσι είναι η ζωή. Δεν είναι δίκαιη, αλλά έτσι είναι. Μάθε να παίζεις με τους κανόνες της.