Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και το iCloud δεν την αφήνει

Σίγουρα θα έχετε διαβάσει για τον «χαμό» που έγινε πριν μερικές ημέρες στο internet και αφορούσε τις selfies των διασήμων που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, γνωστό και ως «The Fappening«.

star-hack

Το «πλούσιο» πακέτο φωτογραφιών και video (εεεε, το κατέβασα και εγώ για τις ανάγκες του… ρεπορτάζ φυσικά, δείτε μερικές εδώ αν δεν το έχετε ήδη κάνει), να’ναι καλά το χύμα σύστημα της Apple γι’αυτό, το οποίο και ψιλοδιορθώνουν σιγά-σιγά (κάτι που δεν την χάλασε και ιδιαίτερα την Apple όπως φαίνεται, αλλά ούτε και την Joanna Krupa), μας δείχνει αυτό που ο κόσμος έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, τι κάνουν δηλαδή οι γυναίκες όταν είναι σίγουρες ότι δεν τις βλέπει κανείς (εκτός από το μάτι του μεγάλου αδερφού). Τώρα εντάξει, δεν μας ενδιαφέρει -και καλά- τι κάνει κάποια μόνη της (ή με παρέα) μες στο σαλόνι της και φυσικά ο σκοπός του άρθρου δεν είναι το κουτσομπολιό.

Δεν θα μπορούσε να λείπει η Jennifer Lawrence από το πάρτι
Δεν θα μπορούσε να λείπει η Jennifer Lawrence από το πάρτι

Αλλά εντάξει, θα μου πεις πως μπορείς να αναφερθείς σε κάτι στην Ευρώπη, όταν μου μοστράρεις τις διάσημες Αμερικανίδες; Οκ, ας αφήσουμε την… Άγρια Δύση (όπου μέχρι και ο… Εξολοθρευτής το έφαγε το κέρατο) και ας έρθουμε πιο κοντά. Μπορούμε να αναφέρουμε τις τουρίστριες που κάνουν τα πάντα (καμιά φορά κάνουν και υπερβολική χρήση του εργαλείου τους) ή ακόμη και τις δικές μας φοιτήτριες, όπου στην Καλαμάτα για παράδειγμα εκτός από το καλό λάδι, γνωρίζουν και από καλό κρεβάτι, ή ακόμη στην Πάτρα, όπου συχνά πυκνά διαβάζουμε διάφορα.

Τι νόημα έχουν όλα αυτά; Το γεγονός ότι όλες αυτές οι καταστάσεις, οι οποίες είναι ατελείωτες, έχουν ένα κοινό. Την γυναίκα, η οποία σίγουρα το παίζει κυρία, αλλά κατά βάθος είναι πουτάνα. Αυτό που θέλω να δείξω με το συγκεκριμένο άρθρο, είναι ότι όλες αυτές τις γυναίκες, σίγουρα κάποιος τις έχει ερωτευτεί παράφορα χωρίς αντίκρισμα, είτε του έχουν πει ότι δεν είναι «τέτοιες», είτε τον έχουν δουλέψει ψιλό γαζί, είτε τις φέρθηκε με το γάντι και αυτές τον πρόδωσαν, είτε τις προσέγγισε σε κάποιο κλαμπό-μπιτσό-μπαρο και το έπαιξαν θιγμένες και ψιλόνευριασμένες, είτε προσπάθησε με τον καλύτερο τρόπο να τις φερθεί και αυτές τον είχαν απλά χεσμένο ή τον χρησιμοποιούσαν για την καβάτζα τους.

Οπότε η συμβουλή μου είναι ότι σε καμία γυναίκα δεν πρέπει να κολλήσεις, καμία δεν πρέπει να ερωτευτείς άμεσα (ιδιαίτερα δε και χωρίς αντίκρισμα) και δεν πρέπει σε ΚΑΜΙΑ να φερθείς με τον κλασικό τρόπο του «καλού παιδιού/παρόχου», αν πρώτα δεν δείξει ότι αξίζει να της φερθείς έτσι. Πόσο μάλιστα προσεγγίσεις και γενικά στάση παρακαλετού προς κάποια, όπου ΔΕΝ θα πρέπει να υπάρχουν σε κανενός άντρα την συμπεριφορά. Να θυμάσαι την στιγμή που πιστέψεις ότι κάποια είναι η… πριγκίπισσα και είσαι έτοιμος να της κάνεις κάποιο δώρο με σκοπό να σε αγαπήσει, είτε να της το παίξεις καλό παιδί πιστεύοντας ότι και η ίδια είναι ανάλογα καλή, είτε να ντρέπεσαι να μιλήσεις πρόστυχα μπροστά της ή να πεις κάποιο πρόστυχο σχόλιο στην ίδια, είτε να είσαι έτοιμος να φτάσεις στα άκρα για πάρτι της, είτε ακόμη να είσαι έτοιμος να αρχίσεις να κατεβάζεις σαν νερό το αλκοόλ ακούγοντας παράλληλα την κλάψα του Ελληνικού πενταγράμμου Παντελίδη, πιστεύοντας ότι και αυτήν είναι εκείνη την στιγμή στο σπίτι της όπως σου είπε (κάτι που σπάνια ισχύει, συνήθως είναι έξω και γλεντάνε), ότι αυτήν πιο πριν -ίσως και να- «ρουφούσε» κάποιον/ους χωρίς ενδοιασμούς και ίσως να μην είναι τελικά αυτό που θεωρούσες ότι είναι.

Αυτά τα ολίγα από εμένα. Η συνέχεια στον Tus