Αξίζει άραγε να το παλέψεις με κάποια; Και αν ναι, μπορείς;

Σε αυτό το άρθρο θα αναφέρω κάποια πράγματα κάπως σκληρά θα έλεγα, ειδικά για κάποιον που «καίγεται» για άμεση λύση, τα οποία και έκρινα ότι πρέπει να αναφερθούν κυρίως από την ανάρτηση του άρθρου «Πως την (ξανά) κερδίζεις;» και μετά.

Πραγματικά δεν περίμενα ότι η ανταπόκριση του κόσμου στο συγκεκριμένο άρθρο θα ήταν τόσο μεγάλη, σε σημείο μάλιστα που «πάγωσα» προσωρινά την επικοινωνία του blog, μιας και δεν προλάβαινα να δω τα emails.

Οπότε (και μιας που το άρθρο τα λέει καλά), σε αυτό το άρθρο θα γράψω λιγάκι πιο «σκληρά», που πιθανών να ξενερώσει κάποιους, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε καλύτερα το θέμα.
Αρχικά να πω ότι τα σχόλια σε αυτό το άρθρο θα είναι απενεργοποιημένα, ότι θέλετε να σχολιάσετε μπορείτε να το κάνετε στο «Πως την (ξανά) κερδίζεις;«, μιας είναι ακριβώς το ίδιο θέμα και δεν χρειάζεται να υπάρχουν δύο ανοιχτά πεδία για σχόλια.

Πολλοί που χωρίζουμε για διαφόρους λόγους, καταλαβαίνουν το λάθος τους και προσπαθούν να κάνουν την τύπισσα να γυρίσει πίσω τους. ΟΚ μέχρι εδώ.
Αυτό που δεν έχουν καταλάβει, είναι ότι όταν μια γυναίκα τους χωρίσει, ας πούμε επειδή ήταν πολύ καλοί μαζί της (παθών και γνωρίζω), είτε γνώρισε κάποιον άλλο καλύτερο και πιο ενδιαφέρων (παθών πάλι), τότε μπαίνουν στο google και αναζητούν κάποια άμεση (και εύκολη λύση) του στυλ «τι να κάνω για να την φέρω πίσω;» ή ακόμη «τι να κάνω για να γυρίσει πίσω παρακαλώντας» κλπ.

Κάτι που δεν έχετε καταλάβει πολλοί, ειδικά όσοι δεν έχετε ασχοληθεί με την Seduction κοινότητα (ή την κοινότητα του dating), είναι ότι αν κάποια παρατήσει έναν άντρα, τον παρατάει επειδή απλά δεν της κάνει πλέον. Αν βρει κάποιον άλλον δε, τότε ο άλλος είναι καλύτερος από αυτόν και εκεί θα πάει. Δεν μπορείτε, αν σας αφήσει για άλλον, να την γυρίσετε πίσω έτσι απλά. Αν ήταν να γυρίσει έτσι απλά, δεν θα σας άφηνε από την αρχή, θα έκανε ότι έκανε κρυφά και όλα μέλι γάλα.

Εμένα προσωπικά μου πήρε καιρό και πολλές εμπειρίες για να ανεβάσω το κασέ μου και να μπορέσω έτσι να γυρνάω το παιχνίδι, αλλά για κάποιον που απλά τον παράτησε κάποια και άρχισε να googlάρει «τι να κάνω για να την φέρω πίσω«, να σας πω ότι απλά δεν πιάνει έτσι εύκολα. Δηλαδή, ας πούμε ήταν κάποιος το καλό παιδί και το παιδί για όλες τις δουλειές γι’αυτήν και τον βαρέθηκε για κάποιον που είτε είναι πιο αλητάκος/αλανάκος και της κινεί το ενδιαφέρων καλύτερα, είτε είναι πιο σεξουαλικός και έμπειρος στο σεξ και άρα μακράν καλύτερος από τον «μπαίνω μέσα σου απλά για να αυνανιστώ και τέλος και χέστηκα για εσένα αν ικανοποιήθηκες» τυπά που είχε μέχρι πριν.

Οπότε με μια απλή συμβουλή, ΜΗΝ περιμένετε να πιάσετε το πουλί από την μύτη. Δεν θα σας αλλάξει προς το καλύτερο μια απλή συμβουλή ή ακόμη και να ακολουθήσετε κατά γράμμα τις συμβουλές που δίνω στο άλλο άρθρο, κάτι που θα φέρει σίγουρα αποτελέσματα, δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί απλά κάπου θα βρει «τρύπα» και θα καταλάβει ότι αυτό που βλέπει είναι κάτι σαν το makeup των γυναικών, ψεύτικο και προσωρινό, απλώς για να κρύβει τον πραγματικό εαυτό.

Τι νομίζετε, δεν έχουν οι γυναίκες τρόπο να καταλάβουν αν αυτός που τις μιλά είναι αυθεντικός ή fake; Η απλή συμβουλή, αν δεν εφαρμοστεί και δεν δοκιμαστεί και κάπου αλλού, είναι απλώς κάτι που θα πεις και δεν θα πιάσει απλά.

Μην επαναπαύεστε ότι θα λάβετε κάποια super duper ατάκα ή συμβουλή και τσουπ, ως διά μαγείας θα επιστρέψει και η γκόμενα κλαμένη. Αλλά και να γυρίσει, στην πρώτη σας ατυχία θα κάνει πάλι αυτό που έκανε, δεν θα το σκεφτεί και ιδιαίτερα.
Οπότε σκεφτείτε το διπλά αν αξίζει όντως ο αγώνας και η προσπάθεια να κερδίσετε κάποια πίσω, άλλωστε και εδώ ισχύει το ουδείς αναντικατάστατος που λέει και ο λαός.

Ξέρω, θα μπορούσα να σας πουλήσω φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να είμαστε όλοι μια χαρούμενη παρέα, αλλά εγώ δεν το κάνω αυτό, μου αρέσει να λέω τα πράγματα όπως τα βλέπω γιατί έτσι είναι.Τα υπόλοιπα τα αφήνω για αυτούς που έχουν κέρδος με το να πουλήσουν ένα ψέμα.

Οπότε, κλείνωντας, διαβάστε πάλι τις συμβουλές του άρθρου «Πως την (ξανά) κερδίζεις;» και καταλάβετε την έννοια που κρύβεται πίσω από τις συμβουλές αυτές. Το να την «κλάσεις», δεν είναι απλά ένα τρικ, κρύβει πίσω του κάτι ψυχολογικό. Βάλτε στο μυαλό τις συμβουλές αυτές και βγείτε έξω με σκοπό να γνωρίσετε και να συναναστραφείτε με άλλες γυναίκες. Ανεβάστε το επίπεδο σας, βελτιωθείτε σε αυτό που την έκανε να σας παρατήσει και μετά από λίγο καιρό προσπαθήστε ξανά να ασχοληθείτε μαζί της. Τότε θα δείτε δυο πράγματα, πρώτον ίσως να μην σας ενδιαφέρει πλέον και τόσο και δεύτερον το πως θα περνάτε τα test της με επιτυχία και θα αναγνωρίζετε τα παλιά σας λάθη.