Αγαπητό μου ιστολόγιο…

…έχω καιρό να γράψω, ειδικά στα «Field Reports». Και αυτό γιατί γνώρισα κάποια, η οποία και με κέρδισε και δεν με ενδιέφερε να ψάχνω για κάτι άλλο, κάτι που έκανα συνήθως.

Ένα βράδυ, όπως ήμουν σε ένα bar, είδα απέναντι έναν γνωστό μου. Πήγα να του μιλήσω και όπως το έφερε η κουβέντα, του είπα για κάτι που έψαχνα.
Μου λέει, η κοπέλα μου (και μου δείχνει μια δίπλα του που νόμιζα ήταν από άλλη παρέα) γνωρίζει μιας και ασχολείται.
Έτσι μου την γνώρισε και αρχίσαμε να μιλάμε σχετικά με αυτό που ήθελα.
Αν και την έκοψα στην αρχή χαμηλών τόνων γυναίκα, τελικά δεν ήταν και τόσο. Ωστόσο, επειδή ήταν του γνωστού, είπα να μην προχωρήσω σε κάτι, αλλά να κρατήσω την συζήτηση σε «χαλαρά» επίπεδα, κάτι που έκανα.

Κάποια στιγμή την τράβηξα λίγο ποιο δίπλα από την παρέα της γιατί δεν την άκουγα καλά, ήταν κοντά το ηχείο. Μου έδωσε το τηλέφωνο της για να την πάρω για να βγούμε για καφέ ώστε να μιλήσουμε. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι όση ώρα μιλούσαμε, δεν έδωσε καμία σημασία στο αγόρι της ή στην παρέα της. Κρεμόταν από τα χείλη μου τι θα πω.

Μιλήσαμε για λίγο ακόμη και την είπα θα φύγω. Μου λέει κάθισε λίγο ακόμη, βαριέμαι με την παρέα μου, ενώ μου είπε ότι ήταν και ξενέρωτοι. Της λέω ότι με περιμένει η δική μου παρέα και ότι θα τα λέγαμε σύντομα.

Την πήρα μετά από λίγες ημέρες τηλέφωνο και δέχτηκε με χαρά να βγούμε, αλλά είχε μόνο 30′ λεπτά πριν πάει στην δουλειά της. Καθίσαμε και σε λίγο αρχίσαμε να μιλάμε ποιο προσωπικά. Μοιραστήκαμε και διάφορα, όπως φιλοδοξίες, που μεγαλώσαμε, σχέσεις κλπ.Κάποια στιγμή μου είπε ότι είμαι κάποιος που θέλει να βγαίνει μαζί του, γιατί η παρέα της (και το αγόρι της) είναι ανώριμοι και βαριέται, δεν την συγκινεί πλέον το να βγαίνει.

Έτσι, καταλήξαμε να βγαίνουμε, παρότι ήταν και αρκετά μικρότερη μου.

Αυτό που ήθελα να αναφέρω εδώ είναι το εξής. Κατάλαβα μερικά πράγματα.
1ον) Δεν με ενδιέφερε από την αρχή, τι να πω, πως να το πω κλπ, μιας και είχα στο μυαλό μου ότι δεν θα κάνω τίποτα με αυτήν.  Έτσι δεν χρειάστηκε (για εμένα), να πάω σε τεχνικές ή κάτι άλλο. Και ενώ εγώ το έκανα για να μην το προχωρήσω, τελικά προχώρησε μόνο του.
Natural = attractive.

2)Όλα αυτά τα περί PU είναι μαλακίες. Κάτι που λέω καιρό τώρα άλλωστε. Ειδικά όσοι ασχολούνται με την (ξεπερασμένη) μέθοδο του Mystery, που παρατηρώ και σε Ελληνικά forums, θα πρέπει να το ξανασκεφτούν.
Αυτό που μου είχε πει και ένας Ευρωπαίος instructor σε τηλεφωνική μας συζήτηση (όταν ξεκινούσα σε natural και σχεδίαζα να πάω σε μια συνάντηση στην Γερμανία, κάτι που ακύρωσα τελευταία στιγμή) βγήκε σωστό. Να δώσω βάση στον εαυτό μου (δηλαδή να αλλάξω και να αλλάζω προς το καλύτερο όσο μπορώ) και να μην με νοιάζει καθόλου το τι θα πω. Όταν είναι κανείς άνετος με τις γυναίκες και δεν νιώθει καμία φοβία, το μυαλό θα βρει από μόνο του τι να πει, δεν χρειάζεται να το πιέσεις να το κάνει. Είναι έτσι από την φύση του.
Εγώ συνήθως είχα μερικές ερωτήσεις στάνταρ μεν και με βάση τις απαντήσεις συνέχιζα την συζήτηση και είχα και κάποιο πρόγραμμα στο μυαλό μου. Είχα επιτυχία και έτσι, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι το πράγμα είναι απλό, ποιο απλό από τι φανταζόμαστε τελικά…