Αχταρμάς media #2

Μερικά video που δεν θέλω να τα βάλω σε διαφορετικά άρθρα.

National Geographic – Going Ape: The Alpha Male (S01E01)
Η σειρά του National Geographic με τίτλο «Going Ape», μας δείχνει την συμπεριφορά των μακρινών συγγενών μας, με σκοπό να καταλάβουμε την συμπεριφορά των ανθρώπων και την κοινωνικότητα. Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε να αναλύει τα alpha males και έχει ενδιαφέρων το ντοκιμαντέρ αυτό.

Ακόμη ένα ντοκιμαντέρ από το History Channel αυτήν την φορά και μας δείχνει τα μυστικά της γλώσσας του σώματος με παραδείγματα από επωνύμους.

Ο Alan Roger Currie (Mode One) συζητά με τον Lauren Messervey για το αν θεωρείται η προσέγγιση γυναικών «σεξουαλική ενόχληση«.

Πως μεταφράζονται οι γκριμάτσες των γυναικών κατά τη διάρκεια του σεξ; Στο παρακάτω video μας το δείχνει με ωραίο τρόπο 🙂

Γυμναστική στο σπίτι (το 1ο video είναι από τον personal trainer Παναγιώτη Γεωργιάδη)

Και μερικά «bootcamps». Σημειώστε ότι δεν έχω δει κανένα από τα παρακάτω για να τα σχολιάσω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα βρει κάποιος άλλος ενδιαφέρον.
Αρχίζω με το αναφερόμενο και ως «ο ολοκληρωμένος οδηγός για την alpha συμπεριφορά«.

Συνεχίζω με τον Jonathan Van Matre όπου αναλύει το Inner Game

3ος ο Nilatak με θέμα το Inner Game και Logistics

4ος ο Steve Mayeda με θέμα «Sex, Seduction & Sexuality»

Και τελευταίος ο Dr John Demartini, όπου αναλύει για τις αρνητικές σκέψεις κυρίως, εξηγεί τα «affirmations», τις θετικές προτάσεις δηλαδή που μπορεί να λέει κάποιος καθημερινά, λέει γιατί δεν πρέπει να παρατάς τους στόχους σου κλπ.