Α, αυτός; Aυτός δεν μετράει!!!

Τι είναι πάλι τούτο θα μου πεις. Κάτι που όλες οι γυναίκες έχουν κοινό μυστικό, τον αριθμό των σεξουαλικών εμπειριών τους.

Αν θέλεις να ακούσεις με τα αυτιά σου το μεγαλύτερο ψέμα, ρώτησε μια γυναίκα να σου πει με πόσους άντρες έχει «πάει». Στον αριθμό που θα σου πει, πρόσθεσε την ηλικία της και τα κιλά της (οκ, πλάκα κάνω σε αυτό).

Για να πούμε την αλήθεια, όλες οι γυναίκες θα πουν ψέματα με πόσους άντρες έχουν πάει και φυσικά θα πουν λιγότερους, σε αντίθεση με εμάς που θα πούμε περισσότερες 🙂

Άποψη μου είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να μάθεις την αλήθεια και φυσικά καλό να μην ξέρεις τον αριθμό των προηγούμενων της, γιατί πιθανών να ξενερώσεις. Μπορεί να σου πουν «5», αλλά να εννοούν «25», γιατί πιθανότατα δεν θα βάλουν μέσα στο αποτέλεσμα και αυτούς που «δεν μετράνε».

You can't handle the truth

Αλλά γιατί δεν λένε οι γυναίκες την αλήθεια; Η γνώμη μου είναι για να μην τις πει κανείς πουτάνες και να μην χάσεις την εικόνα της «γλυκείας και αθώας» κοπελίτσας. Φαντάζομαι θα ξέρεις τι εννοώ, πιθανών να σου έχει τύχει κάποια γνωστή σου να αντιμετωπίζεται από τους υπόλοιπους άντρες σαν να είναι κανένα μωρό ή κάτι το εύθραυστο, άσχετα αν σε εσένα πχ (που μπορεί να είσαι πιο έμπειρος) δεν σου κάνει για τόσο αθώα, αλλά την βλέπεις για την μεγαλύτερη πουτάνα που περπάτησε στην γη. Δεν έχει σημασία αν την «ξέρει» όλη η πόλη, πρέπει να διατηρήσει αυτήν την «αθώα» εικόνα που οι περισσότεροι άντρες δίνουν σε μια γυναίκα.

Αλλά ίσως το πιο αστείο της υπόθεσης είναι το «δεν μετράει» που λένε οι περισσότερες για κάποιον που έκαναν σεξ. «Δεν μετράει, γιατί κάναμε μια φορά σεξ», «δεν μετράει γιατί δεν τον θυμάμαι καλά/δεν βλεπόμαστε πλέον», «δεν μετράει γιατί ήμουν μεθυσμένη», «δεν μετράει γιατί έχει σχέση με άλλη», «δεν μετράει γιατί είναι ο φίλος/ξάδερφος/αδερφός/γκόμενος της κολλητής μου» και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Αυτός είναι ο κουμπάρος, αυτός δεν μετράει

Γιατί όμως μια γυναίκα λέει ότι κάποιος δεν μετράει; Μερικοί από τους λόγους είναι οι παρακάτω. Πιθανών η λίστα να είναι τόσο μεγάλη, όσο ένας τηλεφωνικός κατάλογος, αλλά προσθέτω όσα γνωρίζω.

Ήταν one night stand
Δεν τον έχει ξαναδεί/δεν ξέρει το όνομα του (παρόμοιο με το παραπάνω)
Δεν νιώθει κάτι γι’αυτόν
Έκανε σεξ από εκδίκηση στο αγόρι της
Το σεξ ήταν χάλια
Ήταν στοματικό ή πρωκτικό σεξ (στο αιδοίο βρίσκεται το κοντέρ με λίγα λόγια)
Ήταν «αρπαχτή»/»ένα στα γρήγορα» με κάποιον που τον έχει μόνο για σεξ
Συνέβη σε διακοπές
Ήταν μεθυσμένη
Ήταν πρώην της που βρέθηκαν «τυχαία»
Είναι κάποιο γνωστό μοντέλο, ηθοποιός ή διάσημος γενικά
Είναι κάτι που έγινε πριν παντρευτεί
Όταν ο άντρας τελειώσει άμεσα, όταν σχεδόν την αγγίξει
Ήταν σεξ με προφυλακτικό