Διάφορα

Μερικά χρήσιμα νέα, σχόλια, αλλά και κάποια λίνξ…

Howdy! Πέρασε το Πάσχα, το καλοκαίρι έρχεται και καιρός για παιχνίδι. Αλλά ας αφήσουμε για λίγο το παιχνίδι και τις θεωρίες, για να δούμε μερικά χρήσιμα νέα. Προτού πιαστώ με τα νέα, να κάνω μερικά σχολιάκια.

@ Ο γνωστός (σε όσους ασχολούνται με το παιχνίδι) Good Looking Looser, έστειλε «εξώδικο» στην WordPress.com και μου αφαίρεσαν τις φωτογραφίες από την σχετική ανάρτηση, όπου έδειχνα ότι χρησιμοποιούσε μοντέλα για τα «infield» video του. Μάλιστα, με προειδοποίησαν ότι αν προσπαθήσω να τις ανεβάσω ξανά, θα μου σβήσουν το blog. Έτσι, αν δεις τίποτα καθυστερήσεις στο blog δεν θα είναι παρά η μετακίνηση μου σε άλλο host (δικό μου?), αν τελικά αποφασίσω να το μεταφέρω γιατί δεν φταίνε αυτοί, αφού ο DMCA είναι από τους μεγαλύτερους νταβάδες παγκοσμίως. Κάτι σαν τους δικούς μας (ονόματα δεν λέμε), όπου κυνηγούσαν πριν κάμποσο καιρό τα sites με τους Ελληνικούς υποτίτλους. Τέλος πάντων…

@ Μου στέλνετε πολλοί σε emails είτε το κινητό σας, είτε το Skype σας ώστε να επικοινωνήσω μαζί σας τηλεφωνικά για κάποιο πρόβλημα σας. Παίδες τέτοια emails ΟΥΤΕ απαντώ, αλλά ΟΥΤΕ και πρόκειται να καλέσω κάποιον. Ότι κάνω το κάνω για τον χαβαλέ μου, δεν το κάνω επαγγελματικά. Υπάρχουν άπειροι «instuctors» «εκεί έξω» όπου θέλουν το… καλό σας και είναι έτοιμοι να μιλήσουν μαζί σας. Μην το παίρνετε προσωπικά, αν μιλάω την ημέρα με 3-4 άτομα, θα σπάσει το μυαλό μου στο τέλος.

@ Ομοίως και όσοι μου στέλνουν ένα emails ξεκινώντας «Είναι μια κοπέλα στην σχολή/δουλειά μου, μπλα-μπλα-μπλα, τι λες να κάνω;«. Αυτά τα emails ΔΕΝ απαντώνται, ειδικά αν είναι από άτομα όπου δεν γνωρίζω, είτε προσωπικά, είτε μιλώντας μαζί τους πχ σε σχόλια (να αναγνωρίζω δηλαδή το nickname τους).

@ Το BlindChat ανέλυσε και μας παρουσιάζει έναν χάρτη, όπου βλέπουμε σε πια σημεία της Ελλάδας προτιμούν το one night stand και σε πια προτιμούν την σχέση.

@ Ο No1 «φόβος» των γυναικών (αν κολλάει αυτήν την λέξη) είναι να μην μάθουν οι άντρες να φέρονται σαν… άντρες. Δηλαδή να πάψουν να τους έχουν -οι γυναίκες- σαν υποζύγια και να σταθούν και λιγάκι στο ύψος τους. Έτσι, αν βρουν τίποτα στο net που να μιλάει ή να παροτρύνει τους άντρες να αρχίσουν να συμπεριφέρονται σαν άντρες με @@, τις πιάνουν τα φεμινιστικά τους και αρχίσουν το κράξιμο (όπου ακούς φεμινισμό, να ξέρεις το εργαλείο τους έχει καιρό να δει «χαρά»). Τέτοιο κράξιμο έχω δεχτεί από κάποιες τέτοιες κάργιες σε Ελληνικό forum γυναικών, για κάποια σχετικά μου άρθρα. Βρε ουστ, κάργιες.

@ Στην Γαλλία τώρα, το 100% των γυναικών έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης στα ΜΜΜ, όπου ανάρμοστα αγγίγματα, προσβολές και λάγνα βλέμματα δίνουν και παίρνουν. Αυτό σίγουρα ισχύει και εδώ σε κάποιο βαθμό και είναι ένας «κάλος» για το Day Game μας.

@ Διαβάστε ένα άρθρο που περιέχει μερικά ψυχολογικά τρικ που μπορείς να κάνεις.

@ Απελπισμένος ο κόσμος. Άλλος μεγαλώνει το παιδί του άλλου, άλλον τον κεράτωνε επί 10 χρόνια, μάνα έκανε σεξ με τον γιό της για να τον «ξαλαφρώσει» από τις ορμές του. Που ζούμε :). Αλλά δεν είναι πουτ@νες, για να περάσει η ώρα τα κάνουνε αυτά…

@ Είπα πουτ@νες και θυμήθηκα την σχετική έρευνα. Και οι γυναίκες, λέει, χρησιμοποιούν υπερβολικά την λέξη «πουτ@να», όσο και οι άντρες, θεωρώντας την μάλιστα σαν σωστή λέξη να χρησιμοποιείς…

@ Το παιχνίδι με τα «χαρτάκια» το ξέρεις; Το έκανε γνωστός μου και πετύχαινε. Έγραφε το κινητό του και το όνομα του και το μοίραζε σε γυναίκες. Μια στις πέντε τον έπαιρνε τηλέφωνο. Είδα το σχετικό άρθρο και το θυμήθηκα. Δεν το έχω αναφέρει σαν άρθρο γιατί απλά βασίζεται στην τύχη και στην εμφάνιση σου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

@ Χωρίζεις και αρχίζεις το κλάμα, το ποτό και τον Παντελίδη, σκεπτόμενος ότι ποτέ δεν πρόκειται να συνέλθεις. Τελικά μακακία είναι αυτό, αφού σύμφωνα με έρευνα είμαστε γενετικά προγραμματισμένοι να ξεπερνάμε το χωρισμό. Άρα τελικά το κλάμα στο μυαλό μας είναι μόνο.

@ Καλοκαίρι και καιρός για γυμναστήριο. Δες στο παρακάτω video τι συμβαίνει αν κάθεσαι για ώρες.

@ Μετράει το μέγεθος;

@ 2+2=5. Μια ταινία μικρού μήκους για την χειραγώγηση της σκέψης.

@ Η κατάθλιψη, μια από τις μάστιγες της εποχής μας, περιγράφεται μέσα από την ιστορία του «μαύρου σκύλου» στο παρακάτω video που δημιούργησε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας. Την φράση «μαύρος σκύλος» την χρησιμοποιούσε ο Ουίνστων Τσώρτσιλ για να περιγράψει την κατάθλιψη από την οποία έπασχε σε όλη τη ζωή του.

@ Το παρακάτω video είναι φοβερό και αφορά την λειτουργία του εγκεφάλου μας. Η παρουσιάστρια λέει στο κοινό να ακούσει ένα ηχητικό απόσπασμα. Ο ήχος είναι περίεργος και σίγουρα σε πρώτη ακρόαση κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι λέει, αν προφέρονται λέξεις ή/και τι σημαίνουν, ενώ τους βάζει να το ακούσουν και δεύτερη φορά και στην συνέχεια τους το ξανά βάζει να το ακούσουν, αλλά καθαρά αυτήν την φορά. Αφού το ακούνε στην καθαρή του μορφή, πλέον ακούγοντας ξανά το παραμορφωμένο ηχητικό, ο εγκέφαλος μας είναι πλέον σε θέση να καταλάβει τι ακούει. Είναι φοβερό και αξίζει να το ακούσετε, θα εκπλαγείτε.