Είναι μόλις 28 και έχει πάει ήδη με 177 άνδρες

Αν και της το παραδέχομαι που τα λέει χύμα (και είναι και σωστή σε μερικά που λέει), ωστόσο ρε κοπελιά τι αριθμός είναι αυτός; Να τα χιλιάσεις 🙂
Επίσης, όπως η ίδια λέει, δεν είναι πουτ@να.

Η 28χρονη Biannca Lake, πρώην παίκτρια του βρετανικού X Factor και πρώην στρίπερ αποκάλυψε ότι έχει κάνει σεξ με περισσότερους από 177 άνδρες… προσθέτοντας ότι «κατά βάθος όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να είναι σαν κι εμένα».

Η νεαρή κοπέλα δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με το χαρακτηρισμό της «εύκολης» που της αποδίδουν, λέγοντας ότι όσοι την κριτικάρουν απλά… τη ζηλεύουν!

«Πολλές κοπέλες με κατακρίνουν, αλλά κατά βάθος θέλουν να γίνουν σαν κι εμένα. Και πολλές είναι σαν κι εμένα, απλά εγώ δεν ντρέπομαι γι’ αυτά που κάνω» είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «How To Get A Life» του BBC3.

Η ίδια πρόσθεσε ότι υπάρχουν πολλά αγόρια στον κόσμο για να είναι πιστή μόνο σε ένα και πως η μόνη περίοδος του χρόνου που θα της άρεσε να είναι σε σχέση είναι τα Χριστούγεννα ή τα γενέθλιά της… αλλά κατά τ’ άλλα οι σχέσεις της προκαλούν στρες.

Ομολόγησε ακόμη ότι η μοναδική φορά που ήταν αφοσιωμένη σε έναν άντρα, εκείνος κατέληξε να της «ραγίσει την καρδιά».Πηγή

H Biannca τρίτη από αριστερά σε παλαιότερη εμφάνισή της στο X Factor.
Biannca Lake

Διαβάστε και μερικά γαμάτα σχόλια στην Αγγλική έκδοση της είδησης της Daily Mail