Εις υγείαν των κορόιδων

Μια φορά και έναν καιρό (πριν καμιά 10αριά χρόνια), ήταν ένας τύπος εξ Αμερικής, ο οποίος ήταν άριστος στο θέμα κονσόλες, videogames κλπ (παρακολουθούσα τις εξελίξεις τότε). Ο τύπος αυτός λοιπόν, τα «έσπαγε» και ήταν μέσα σε όλα.

Νέο σπάσιμο θες; Το γνώριζε και το είχε παρουσιάσει… πριν καν ακόμη βγει -τρόπος του λέγειν. Ο τύπος αυτός λοιπόν, είχε μερικές χιλιάδες φαν και το site του γενικά πήγαινε καλά. Αλλά κάποια στιγμή, ένα αντίπαλο site, που ασφαλώς ζήλεψε την επιτυχία του φίλου μας και αφού δεν κατάφερε να τον πείσει να πάει με το μέρος τους, του σκάρωσαν μια φάρσα.

Έβαλαν μια τύπισσα και τον γνώρισε μέσο chat (τα badoo της εποχής) και τον «έπαιξε». Ο φίλος μας λοιπόν την εμπιστεύτηκε και άρχισε το πιο ερωτικό κους-κους. Έτσι κάποια στιγμή, αυτή του έδειξε τα… απόκρυφα της και αυτός άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της. Η τύπισσα όμως τον κατέγραφε με κάμερα (αυτό πιθανών να περίμεναν και οι αντίπαλοι που την έβαλαν να το κάνει αυτό) και το video έγινε… viral (που λέμε σήμερα). Το τι έγινε μετά; Ο κόσμος τον πήρε στο ψιλό, οι φαν έγιναν αέρας, η φήμη του έπιασε πάτο, άλλαξε nickname και γενικά καταλαβαίνεις τι συνέβη.

Γιατί σε πήρε ο πόνος για τον τύπο στην παραπάνω ιστορία, θα αναρωτηθείς. Πρόσφατα διάβασα ότι ο Anthony Weiner, ένας πρώην βουλευτής των Δημοκρατικών (Αμέρικα και αυτός), έπεσε στην παγίδα μιας wanna-be πορνοστάρ ονόματι Sydney Leathers.

Αφότου άρχισαν να μιλάνε μεταξύ τους, άρχισε να της στέλνει και τα δωράκια της. Όλα λοιπόν κυλούσαν ομαλά, του στυλ σε «φουντώνω» και δέχομαι τα δωράκια μου χωρίς να αγγιζόμαστε «each other» (ψψψ πως το μιλάω το αλλοδαπό), κάποια στιγμή θα θέλησε κάποια εύκολη αναγνώριση, αναγνώριση που όλοι γνωρίζουμε τι κάνει (ένα όνομα μόνο, Kim Kardashian) και τα έβγαλε στην φόρα. Ο Moed ωστόσο δεν έχασε μόνο την καυλάντα του, αλλά έχασε καριέρα και ίσως και οικογένεια. Μάλιστα χρησιμοποιούσε και το nickname «Bitch Boy», το οποίο του έμεινε στάμπα μετά από αυτό. Δεν με νοιάζει τι έκανε ο άνθρωπος (αν διαβάσετε το άρθρο αναφέρει μερικά) στην προσωπική του ζωή, άλλος είναι ο λόγος του άρθρου.

Φτάνουμε στο Ελλαδιστάν λοιπόν. Πολλές τύπισσες μπαίνουν στα αντίστοιχα sites και σαν τις αράχνες, περιμένουν το επόμενο θύμα τους να πέσει στα δίχτυα τους. Εκεί παίζουν δώρα, τηλεκάρτες (κλασική δικαιολογία «δεν έχω μονάδες, στείλε μου μια κάρτα να σου μιλήσω«) και πιθανών χρήματα και μόλις τελειώσει το άρμεγμα, την κάνουν με ελαφρά και εσύ μένεις με το… κινητό στο χέρι.

Άλλο παράδειγμα επίσης, γιατί όλα αυτά δεν γίνονται μόνο στο net. Σε μπουζουξίδικο, τύπος φραγκάτος πήγαινε και τα έκανε λίμπα συχνά. Κάποια τραγουδιάρα, άρχισε να του κάνει τα γλυκά μάτια. Έτσι και αυτός, άρχισε να πηγαίνει πιο συχνά και φυσικά η σαμπάνια έρεε άφθονη. Τα δωράκια της ήταν συχνά, όσο και τα γλυκόλογα που άκουγε από τον τύπο. Αλλά και η ίδια ήταν σωστή. Δηλαδή δεν κάνανε σεξ («μα δεν σε ξέρω καλά ακόμη μωρό μου«) και φρόντιζε να του πετάει κανένα φιλί καμιά φορά, ώστε να τον κρατάει σούζα. Για να μην μακρηγορώ, ένα βράδυ που την περίμενε στην Μερτσέντα του να σχολάσει και να την «πάρει» (έχει δυο νοήματα η λέξη), την βλέπει να μπαίνει σε ένα άλλο αυτοκίνητο και έμαθε ότι ο τυπάς ήταν σχέση της.

Οι άνθρωποι και κυρίως οι άντρες, έχουμε ένα κακό, παρασυρόμαστε εύκολα, ειδικά από λίγο «μπουτάκι» και ανάλογα τον βαθμό της απελπισίας, φτάνουμε στο σημείο να μην υπολογίζουμε τις συνέπειες των πράξεων μας. Αλλά αν είχες την δύναμη να σκεφτείς τι μπορεί να παιχτεί και να πεις το ΟΧΙ, δεν θα υπήρχαν γεγονότα σαν τα παραπάνω. Αυτό για να γίνει θα πρέπει να αναπτύξεις μέσα σου μια δύναμη, η οποία θα σου δίνει την δυνατότητα το ΟΧΙ να μην σε κάνει να νιώσεις άσχημα (του στυλ «ΩΧ, γιατί το έκανα αυτό, τώρα θα την χάσω ρε γαμώτο«). Επίσης, αν μπορούσαμε να κρατηθούμε και να μην πέσουμε με τα μούτρα στην πρώτη που θα μας χαμογελάσει, αν κρατούσαμε ένα επίπεδο και να δείχναμε χαρακτήρα του στυλ «κάτσε μωρή, αφού ΔΕΝ σε ξέρω ακόμη καλά«, αντί να το πει πρώτη αυτήν, τότε τα πράγματα θα ήταν πιο απλά.

Οπότε, παράλληλα με το παιχνίδι σου ή με το στυλ σου, φτιάξε και την απελπισία. Η απελπισία είναι δυνατή και κρυμμένη καλά μέσα μας στους άντρες και κάνει την εμφάνιση της πάντα. Γιατί αν πεις ΟΧΙ σε μια ή αν πεις σε μια για παράδειγμα «κοπελιά, θα σου έδινα το τηλέφωνο μου, αλλά δεν σε γνωρίζω καλά, ας μιλήσουμε λίγο ακόμη«, χωρίς την «κλάψα» μετά «ΩΧ, τι έκανα ο μακάκας, που θα ξαναβρώ τέτοιο αστέρι τώρα» και φυσικά χωρίς το fake στυλ των PUAs που μπορεί να το λένε αυτό σαν ρουτίνα, αλλά μέσα τους παρακαλάνε να μην πάει στραβά και φύγει η τύπισσα (και αυτήν το βλέπει αυτό και το ψυλλιάζεται, ειδικά αν είναι γατόνι) ή ακόμη να πεις κάτι τέτοιο που δηλώνει ανωτερότητα χωρίς την κλαψα ότι μπορεί να φύγει ανά πάσα στιγμή και βγάζεις το στυλ ότι «φύγε, θα βρω άμεσα άλλη», τότε πολλοί άντρες θα απέφευγαν τέτοιες καταστάσεις, αφού θα ξεχώρισαν με την μία την σαβούρα από τις καλές και θα μπορούσαν έτσι να μάθαιναν να εμπιστεύονται μόνο όσες αξίζουν και όχι όλες (γιατί πίστεψε με, λίγες από αυτές που θα γνωρίσεις χρήζουν εμπιστοσύνης). Ειδικά ο «Bitch Boy».