Endgame

Αν έχεις αναζητήσει βοήθεια σχετικά με το «παιχνίδι», στάνταρ θα έχεις «πέσει» σε forums αλλά και προϊόντα σχετικά με το πως θα κάνεις κάποια να σε αγαπήσει, πως θα κάνεις κάποια να σου «κάτσει» και άλλα πολλά. Πολλά προϊόντα, πχ Mystery Method, πανάκριβα bootamps κλπ, έχουν στήσει ένα σκηνικό όπου σε κάνουν να πιστεύεις ότι όλα αυτά θα σε βοηθήσουν και ότι ήξερες μέχρι τώρα δεν ισχύει. Σε κάνουν να πιστεύεις ότι μπορείς με μερικά τρικ να «μαμήσεις» όποια σου αρέσει. Έπειτα από χρόνια «παιχνιδιού» αλλά και πολλές προσεγγίσεις,συναναστροφές, συναντήσεις με άλλους κλπ, μπορώ να σου πω ότι η αλήθεια βρίσκεται πολύ μακρυά από εκεί που πιστεύεις.
Ότι αναφέρουν τα ξένα βιβλία (τα περισσότερα τουλάχιστον), αλλά και τα Ελληνικά που τους αντιγράφουν (λεγε με Σπύρο Κόντη), ισχύουν πιθανών για τις ξένες και γενικότερα για τις Αμερικάνες.

Θα μου πεις καλά όλες οι γυναίκες δεν είναι γυναίκες, είτε Αμερικάνες, είτε Ευρωπαίες, είτε Αφρικανές;
Δεν αντιλέγω και μάλιστα όταν ήμουν στο εξωτερικό και έκανα παιχνίδι και εκεί, παρατήρησα ότι εκεί ο κόσμος είναι πιο άνετος να μιλήσει μαζί σου και να κάνει και σχέση.
Όμως καλώς ήρθες στο Ελλάντα.
Εδώ τα πράγματα διαφέρουν. Γιατί; Γιατί 1ον είμαστε κλειστή κοινωνία και 2ον οι περισσότερες μένουν με τις μάνες τους μέχρι να παντρευτούν. Δεν την κάνουν από το σπίτι από τα 18 όπως γίνεται έξω και έτσι ζουν μόνες τους και δεν τις νοιάζει και πολύ τι θα πει η «μαμά».

Εδώ λοιπόν ανησυχούν για τον κύκλο τους. Όχι όλες και συνήθως όχι όσες ζουν σε μεγάλες πόλεις.
Αν είσαι από μικρή πόλη, θα καταλάβεις τι εννοώ.

Από την στιγμή που θα την πλησιάσεις και πεις κάτι συνηθισμένο, σε έχει βάλει στο καλάθι με τα άχρηστα, ακόμη και αν γελάτε μαζί και λέτε ωραίες ιστορίες.
Το ίδιο συμβαίνει και αν είστε μαζί σε μια σχολή πχ. Μπορεί να περνάτε καλά κλπ, αλλά μόλις πας να κάνεις ένα βήμα παραπάνω, είτε να τις πεις να βγείτε, είτε να της πεις στα σοβαρά ότι σου αρέσει, εκεί αλλάζει το πράγμα και συμπεριφέρονται διαφορετικά.

Μπορώ να γράψω ολόκληρο βιβλίο με τις διαφορές που υπάρχουν σε Ελληνίδες και ξένες, αλλά θα αναφέρω τα πιο βασικά.

Εγώ πχ γνώρισα μια σε μια καφετέρια, όπου καθόταν με την μάνα της για καφέ. Αφού αλλάξαμε ματιές για λίγο, της μίλησα και καθίσαμε εγώ, ο φίλος (και wingman μου) και οι δυο τους.
Ο φίλος μου έπιασε κουβέντα τη μάνα και εγώ την κόρη. Ωστόσο, αργότερα έφαγα άκυρο από την μάνα, γιατί το δικό μου στυλ είναι λίγο «χύμα» (για άλλες αλήτικο, για άλλες «ζαμανφού») και δεν με ήθελε, ενώ προσπαθούσε να την κάνει να κοιτάξει τον φίλο μου (ο οποίος είχε κάνει και σπουδές στο εξωτερικό).
Το αποτέλεσμα; Να την πάρουν να φύγουνε όταν την ζήτησα το τηλέφωνο για να βγούμε.
Το τηλέφωνο της το πήρα, αλλά δεν μπόρεσα να βγω μαζί της, ενώ έξω που την βλέπω την βλέπω με την μάνα της. Η ηλικία της είναι περίπου 32-35, που σημαίνει ότι δεν έχει χρόνο για παιχνίδια, αλλά ψάχνει για κάτι πιο σοβαρό (ή της το ψάχνει η μάνα της γι’αυτήν).

Τι θέλω να πω με το παραπάνω παράδειγμα; Ότι όταν μια γυναίκα πλησιάζει τα 30, δεν έχει χρόνο για να «παίξει» και σκέφτεται αλλιώς, από μια φοιτήτρια που την ενδιαφέρει να περάσει καλά (και να κάνει περισσότερο σεξ φυσικά).

Ένα άλλο είναι και που την γνωρίζεις. Μπορεί εσύ να έχεις καλύτερο παιχνίδι από κάποιον που πάει σε μια σχολή ας πούμε, ωστόσο αυτός έχει περισσότερες πιθανότητες να βγει μαζί της από εσένα, γιατί την γνώρισε μέσο του κύκλου της.
Γι’αυτό και έχει περισσότερη οικειότητα με έναν που της τον σύστησε ένας φίλος της ή μια φίλη της ή τον βλέπει συνέχεια ας πούμε στην δουλειά/σχολή, από εσένα που θα την πλησιάσεις στο Bar.
Θα πρέπει το παιχνίδι σου να γίνει τόσο «δυνατό», ώστε σε λίγο χρόνο να νιώσει έλξη και ασφάλεια, που θα την κάνει να μην ακούει τις «φωνές» στο μυαλό της να σε απορρίψει και όχι γιατί δεν είσαι καλός, αλλά γιατί απλά δεν σε «ξέρει», με αποτέλεσμα αν σου κάτσει να την πούνε πουτ@να (στο μυαλό τους είναι φυσικά όλα αυτά, αλλά έτσι είναι).

Ωστόσο πως να κάνεις παιχνίδι; Εγώ πχ έχω δοκιμάσει σε πολλές πόλεις, μικρές και μεγάλες και μπορώ να σου πω ότι μπορείς να κάνεις με 2 τρόπους παιχνίδι:
1) Να κάνεις κύκλο. Να πας πχ σε γυμναστήρια, χορούς, σχολές και όπου αλλού μπορεί να βρεις κόσμο να συναναστραφείς. Εκεί τα πράγματα είναι πιο απλά. Ωστόσο εδώ το μόνο εμπόδιο είναι ο τύπος της γυναίκας, αν είναι πιο σοβαρή ή πιο «παιχνιδιάρα», που θα θέλει και διαφορετική προσέγγιση.
Ωστόσο στην Ελλάδα αυτό δουλεύει καλύτερα, δυστυχώς (για όσους δεν έχουν μεγάλο κύκλο).
Ο φίλος/φίλη σου θα σε γνωρίσει και έτσι έχεις μεγάλες πιθανότητες να την κερδίσεις. Ωστόσο δεν είναι κανόνας, θα πρέπει να έχεις και κάποιο παιχνίδι.
Το πρόβλημα στους άντρες εδώ, είναι ότι το παίζουν καλοί, λένε αστειάκια κλπ,  αλλά δεν προχωράνε. Εκεί, όπως πιστεύω εγώ, σου δίνεται μια φορά μια  ευκαιρία, αν η κοπέλα περνά καλά μαζί σου. Σου το δείχνει με το σώμα της  ότι σε θέλει. Αν δεν το αντιληφθείς νωρίς, το έχεις χάσει το παιχνίδι,  θα πάει με κάποιον άλλο.

2)Να φτιάξεις το παιχνίδι σου τόσο καλά, που να μην τις δίνεις την ευκαιρία να σε ακυρώσουν.
Εδώ είναι που θέλει χρόνο και δουλειά και εδώ αποτυγχάνουν όσοι πάνε να δοκιμάσουν το «παιχνίδι», δηλαδή να βγει έξω με κάποιον/κάποιους (είτε φίλους, είτε από ανάλογα forums) με σκοπό να γνωρίσει κάποιες. θα πρέπει να αντιμετωπίσεις φίλες (που θα την προστατεύσουν, αλλά στην ουσία θα ζηλεύουν και αν σε δουν καλό δεν θα θέλουν να σε έχει η φίλη της), το μυαλό της (ότι αυτό είναι φυσιολογικό, να γνωρίσει κάποιον σε bar), αλκοόλ, άλλους άντρες και άλλα πολλά.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις, είναι να την απομακρύνεις λίγο από την παρέα της, προτού τα πράγματα προχωρήσουν πιο σοβαρά ανάμεσα σας. Μόνο έτσι μπορείς να μειώσεις τις πιθανότητες να μην σε απορρίψει. Εκεί μόνο θα κλείσεις το «deal» ανάμεσα σας και θα μπορέσεις να την πάρεις τηλέφωνο και να βγείτε.

Πρόσφατα, σε δυο διαφορετικές που γνώρισα, μου είπαν ότι έχουν πρόβλημα και δεν μπορούν τις ερωτήσεις από την παρέα τους. Η μια μου είπε που δουλεύει και πέρασα για τα περαιτέρω, ενώ η 2η μου είπε ότι την βλέπει η φίλη της και της είπα να μου δώσει το όνομα στο FaceBook, ώστε να συνεχίσουμε από εκεί. Μια άλλη πάλι, είχε 4 άντρες στην παρέα της και μου είπε ότι δεν μπορεί να μιλήσει μπροστά στην παρέα της. Μετά, αφότου έφυγα, πήρε το τηλέφωνο και πήγε έξω να μιλήσει 2 φορές. Την 2η πήγα να της μιλήσω και κατάλαβα ότι προσποιούνταν το τηλέφωνο.
Αυτά ισχύουν πάνω κάτω στην Ελλάδα. Προκαλώ όποιον πιστεύει διαφορετικά, ιδιαίτερα όσους ασχολούνται με το παιχνίδι αλλά είναι καλοί (στην πράξη και όχι στο να διαβάζουν βιβλία απλώς και να ποστάρουν στα forums), να πουν τι πιστεύουν/είδανε αυτοί.
Και ένα ανέκδοτο προτού κλείσω το θέμα:

Μια κόρη ρωτά την μητέρα της:
-Μαμά, τι είναι έρωτας;
-Έρωτας κόρη μου είναι να βρεις ένα καλό παιδί που θα σου δίνει δώρα, θα σε πηγαίνει ταξίδια, θα σε παίρνει γούνες και κοσμήματα, ένα ωραίο αυτοκίνητο, να σου παρέχει ένα ωραίο σπίτι και εξοχικό και να σου δίνει και την πιστωτική του κάρτα να ψωνίζεις. Αυτό είναι η ΑΓΑΠΗ.
-Μα μητέρα, νόμιζα ότι αγάπη είναι να περπατάς με κάποιον χέρι-χέρι στην παραλία, να σου κόβει λουλούδια από τους κήπους και να σου τα δίνει, να βλέπεται μαζί το ηλιοβασίλεμα…
Η μητέρα κοκκίνισε από θυμό.
-Τι είπες;;; Αυτές οι αηδίες είναι τι λένε οι κομουνιστές για να πηδάνε ΤΖΑΜΠΑ!!!