Ενέργεια

Εάν θέλετε να πετύχετε σε κάτι, ειδικά στον τομέα μας, ένα πράγμα που θα πρέπει να γνωρίζετε είναι η ενέργεια.

Ενέργεια εννοούμε την δική μας ενέργεια που θα πρέπει να έχουμε κατά την συναναστροφή μας με το άλλο φύλο.

Πάρτε για παράδειγμα έναν που η δουλειά του είναι σε γραφείο και σπαταλά πολλές ώρες μπροστά στο PC. Αυτόματα ο εγκέφαλος του κρίνει ότι δεν του χρειάζεται η περισσότερη ενέργεια και κατεβάζει τα επίπεδα χαμηλά διατηρώντας τα εκεί. Αντίθετα, ένας αθλητής, επειδή ο οργανισμός του απαιτεί και παραπάνω ενέργεια, αυτόματα το σώμα του την παράγει.

Σκεφτείτε τώρα τους δύο παραπάνω τύπους να πάνε σε ένα club. Θα δείτε τον έναν που δεν αθλείται να έχει χαμηλούς τόνους και φέρσιμο από έναν που αθλείται. Τι σχέση έχει αυτό;

Αν πάμε να μιλήσουμε σε κάποια, η οποία έχει κέφι, περνάει καλά, χορεύει ή τραγουδάει και εμείς είμαστε στο χαλαρό, θα μας «φύγει», κάπου θα χάσουμε «τη μπάλα» και ας έχουμε master στις τεχνικές της συζήτησης.

Μου πήρε καιρό να καταλάβω ότι κάπου τις χάνω αυτές, μιας και δεν μπορούσα να τις φτάσω. Μου έχει τύχει να χορεύουν κλπ και να μην μπορώ να «επικοινωνήσω», με αποτέλεσμα να τις χάνω.

Φυσικά δεν ισχύει σε άλλες περιπτώσεις, αλλά είναι κάτι που θα χρειαστεί, όχι μόνο με τις γνωριμίες μας με το άλλο φύλο, αλλά γενικά στην ζωή μας.

Καλό είναι να ξεκινήσετε κάποιο άθλημα που να έχει καλή αερόβια άσκηση (συνιστώ Kick Boxing και για άλλους λόγους).