Έρευνα δείχνει ότι πολλές γυναίκες νοσταλγούν τον πρώην τους

Ο κόσμος το’χε τούμπανο που λέει και ο λαός, αλλά επιβεβαιώνεται και με μια πρόσφατη (θα λέγαμε) έρευνα. Τι λέει η έρευνα; Ότι πολλές γυναίκες νοσταλγούν τις προηγούμενες σχέσεις τους.

Σύμφωνα με την έρευνα που έγινε για λογαριασμό του Lovehoney.co.uk και δημοσιεύτηκε στο Cosmopolitan, το 38% των γυναικών ομολόγησε ότι το καλύτερο σεξ της ζωής τους το έκαναν με πρώην και όχι με τον νυν, ενώ στην ίδια έρευνα μόνο το 29% των ανδρών είπε πως το σεξ ήταν καλύτερο με πρώην.

«Συνήθως οι γυναίκες δεν παντρεύονται τον άνδρα με τον οποίο έκαναν το καλύτερο σεξ, αλλά παντρεύονται κάποιον με πιο «ευαίσθητα» χαρακτηριστικά, όπως το να είναι πιστός και να του έχουν εμπιστοσύνη ότι θα γίνει καλός πατέρας. Πολλές φορές λαμβάνω emails από πολλές γυναίκες που μου εκμυστηρεύονται ότι αγαπούν τον σύζυγό τους αλλά φαντασιώνονται ότι κάνουν σεξ με πρώην τους. Δεν μετανιώνουν που παντρεύτηκαν αλλά τους λείπει το ‘καλό’ σεξ«, λέει η ειδική σε θέματα σεξ Tracey Cox.

Ίσως αυτήν η δικαιολογία των γυναικών «σκέφτομαι τον πρώην μου» ή «έχω κολλήσει με τον πρώην μου» να έχει κάπου μια βάση. Πάντως το 44% των γυναικών παραδέχτηκε ότι η αγάπη έκανε με τον καιρό το σεξ καλύτερο.