Έρευνα μπορεί να σε βοηθήσει να δείχνεις καλύτερος στο Facebook

Κακά τα ψέματα το Facebook έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας (των περισσότερων τουλάχιστον) και όλοι προσπαθούν να δείξουν ασφαλώς καλύτεροι σε αυτό. Πως όμως μπορείς να δείχνεις πιο ελκυστικός στις φωτογραφίες σου, ώστε να τραβήξεις όσο το δυνατόν περισσότερα «chik-άκια» (όπως τα λέει και ο πάνσοφος Tonis Sfinos);
Όχι, δεν είναι οι κοιλιακοί σου (τουλάχιστον σύμφωνα με την έρευνα), αλλά απλός κρατώντας στην φωτογραφία το… όργανο σου.

Κρατήστε από ένα όργανο στις επόμενες φωτογραφίες σας και ποιος ξέρει, ίσως κάτι βγει από αυτό
Κρατήστε κάποιο μουσικό όργανο σε κάποια φωτογραφία σας και ποιος ξέρει, ίσως κάτι βγει από αυτό

Μια έρευνα λοιπόν που έγινε για τις φωτογραφίες του Facebook, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κρατώντας ένα μουσικό όργανο σε κάποια από αυτές, έκανε τον άντρα να δείχνει περισσότερο ελκυστικός προς τις γυναίκες.
Για τις ανάγκες της έρευνας αυτής, οι ερευνητές έβγαλαν έναν αρκετά εμφανίσιμο άντρα δύο φωτογραφίες, όπου στην μια κρατούσε μια κιθάρα και στην άλλη απλώς πόζαρε (δεν κράταγε κάτι δηλαδή).
Σε όλα τα άλλα οι φωτογραφίες ήταν πανομοιότυπες. Έπειτα έστειλαν περί τα 100 αιτήματα φιλίας σε γυναίκες με κάτι απλό, όπως «Γεια, τι γίνεται; Μου αρέσει η φωτογραφία σου«, όπου τα 50 από αυτά έγιναν με την φωτογραφία όπου κράταγε την κιθάρα και τα υπόλοιπα από την φωτογραφία όπου πόζαρε.
Τι αποτέλεσμα είχε όλο αυτό; Τα αιτήματα όπου ο τύπος δεν κράταγε την κιθάρα του, έγιναν δεκτά μόνο τα τα 5 από τα 50, ενώ στα αιτήματα όπου κράταγε την κιθάρα έγιναν δεκτά τα 14 από τα 50.

Ο λόγος που συμβαίνει αυτό, όπως εξηγεί ο υπεύθυνος της έρευνας, είναι γιατί οι γυναίκες συνδέουν υποσυνείδητα την μουσική με το ότι ο άντρας αυτός έχει καλύτερα γονίδια ή είναι πολυτάλαντος.

Επίσης διαβάστε και αυτό το άρθρο με τίτλο «Τι συμπέρασμα βγάζουν οι γυναίκες από την φωτογραφία σου στο Facebook;«.