Έχει λιακάδα; Βγες έξω και φλέρταρε [Έρευνα]

Και δεν το λέω εγώ αλλά μια έρευνα που μας έρχεται από την Γαλλία.

Εδώ να πω ότι όταν μου λέει κάποιος φίλος μου να πάμε για Day Game και δεν έχει καλό καιρό, του λέω όμορφα και ωραία να πάμε καλύτερα για Cafe-Game®, δηλαδή αντί να τριγυρνάμε σαν την άδικη κατάρα στους δρόμους με παγωνιά και να δαγκώνουμε το… «απ’αυτό» μας από το κρύο, να πηγαίνουμε για κανένα καφέ και να κάνουμε στην καφετέρια «παιχνίδι» που και πιο… ζεστά είναι, αλλά και πιο πολλά «μωρά» μαζεμένα έχει.
Φυσικά όχι για τους λόγους της έρευνας, αλλά γιατί και οι γυναίκες δεν γουστάρουν να κάθονται και να συνομιλούν στο κρύο (εκτός αν κάνεις καλή εντύπωση), αλλά και γιατί και εγώ δεν γουστάρω να κάθομαι μέσα στο κρύο (ή ψιλοβρόχι). Ε, ήρθε τώρα μια έρευνα που έρχεται να βάλει μια σειρά στο Day Game και να δικαιωθώ για τις επιλογές μου (αφού οι φίλοι με έκραζαν) :).

Πέραν της πλάκας η έρευνα αναφέρει ότι οι γυναίκες υποκύπτουν πιο εύκολα στο φλερτ όταν έχει λιακάδα από το να έχει συννεφιά. Οι Γάλλοι ερευνητές του πανεπιστημίου «de Bretagne-Sud», οι οποίοι και πραγματοποίησαν την έρευνα, θέλησαν να αποδείξουν ότι οι γυναίκες «πέφτουν» πιο εύκολα με λιακάδα και έτσι έβαλαν έναν 20χρονο να πραγματοποιεί «επιθέσεις» σε γυναίκες ηλικίας 18-25 σε κεντρικούς δρόμους (Day Game με λίγα λόγια), πότε με λιακάδα και πότε με συννεφιά και στα «πεσίματα» με λιακάδα είχε 22% ανταπόκριση, ενώ με συννεφιά είχε 14% ανταπόκριση (όπου ανταπόκριση βάλε ανταλλαγή τηλεφώνου).

Πολύ καλή και πρωτόγνωρη θα έλεγα έρευνα, αφού δεν έχει ξανά αναφερθεί κάτι τέτοιο. Άνοιξη έχουμε, ο καιρός ανοίγει σιγά-σιγά, βουρ για Day Game λοιπόν 🙂