Fake PUAs

Αυτήν η σελίδα περιέχει πληροφορίες για τους instructors/Pua που είναι fake.

Fake Infield Videos

Οι παρακάτω έχουν βρεθεί να έχουν ψεύτικα infield videos.

Good Looking Looser
Tom Torero
Mystery (στο reality show «The Pickup Artist», όπου στην πραγματικότητα ήταν ηθοποιοί ή συνεργάτες του οι συμμετέχοντες).
RSD (δείτε παρακάτω).

Άλλοι

Richard La Ruina (Gambler)
Η επιχείρηση του φαλίρισε, ενώ ο ίδιος παντρεύτηκε αλλοδαπή (Ρωσίδα), λέγοντας μάλιστα ότι δεν αξίζει ο χρόνος να «παίζεις» Αγγλίδες, αφού μπορείς να παντρευτείς μια ξένη.

RSD
Κάτι που ήταν γνωστό από καιρό, αλλά δεν υπήρχαν αποδείξεις. Πρόσφατα εμφανίστηκαν μερικές φωτογραφίες όπου δείχνουν καθαρά ότι τα video τους είναι στημένα, όπως των RSD Luke, Tyler, Julien, Todd και Madison. Επειδή θα αναρτήσω σύντομα σχετικό άρθρο, πάρτε μια γεύση στο παρακάτω video, όπου ο «στόχος» γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει κάμερα εκεί και προσπαθεί να κρυφτεί.

Gunwitch
Ο Gunwitch (ή Allen Robert Reyes), συνελήφθη επειδή πυροβόλησε μια γυναίκα στο πρόσωπο, όταν τον είπε άσχημο σε προσέγγιση που της έκανε.

Roosh V
Ο Roosh πήγε στην Ουκρανία και έγραψε σχετικό βιβλίο για το παιχνίδι και τις γυναίκες που έκανε σεξ εκεί. Ωστόσο του πήρε συνέντευξη ένα Ουκρανικό κανάλι (1ο video) και επιβεβαίωσαν ότι ο Roosh είναι fake (κάτι αντίστοιχο έγινε και σε άλλη εκπομπή, 2ο video).

Από το 5ο λεπτό του 1ου video (βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιημένους τους Αγγλικούς υπότιτλους), ο παρουσιαστής φέρνει στο πλατό δύο γυναίκες, τις οποίες ο Roosh είχε βάλει φωτογραφίες στο site του ότι της «πήδηξε». Καμία δεν γνώριζε τελικά τον Roosh, ενώ μία από αυτές θέλησε να του κάνει μήνυση για χρήση των φωτογραφιών της χωρίς την άδεια της. Εμφανίζεται ακόμη μια γυναίκα, η οποία δεν είχε κανένα ενδιαφέρον γι’αυτόν, ενώ αυτός την κυνήγαγε συνεχώς.

Επίσης, όπως αναφέρει και κάποιος εκεί που ήταν μαζί του στα clubs, ο Roosh τα είχε βρει σκούρα με τις Ουκρανίδες, άσχετα τι έγραφε στο βιβλίο του.

Mystery
Έχει κατηγορηθεί ότι η μέθοδος του βασίστηκε στις θεωρίες των βιβλίων του R. Don Steele.

Style
Σε εκπομπές που εμφανίστηκε δεν έδειξε και τον καλύτερο του εαυτό.

David De Angelo
Ο DDA (Eben Pagan) είναι πωλητής και προσπαθεί να κάνει το παν για να έχει περισσότερες πωλήσεις/κέρδη. Στο παρακάτω video εξηγεί πως χρησιμοποιεί την ψυχολογία για να μπορεί να παραπλανάει τον κόσμο για μεγαλύτερες πωλήσεις. Επίσης, παρότι στα βιβλία του αναφέρει ότι η εμφάνιση και το χρήμα δεν παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο στην έλξη, σε σεμινάριο του για πωλήσεις είχε αναφέρει ότι θα πρέπει να έχεις χρήματα για να μπορείς να έχεις και γυναίκες, ενώ τις σχέσεις του τις γνώρισε από τα σεμινάρια του.

Corey Wayne
Έχει αντιγράψει τα άρθρα του Doc Love και τις θεωρίες του Carlos Xuma και των David Deida και Tony Robbins.

Daniel Blake και Ed Lopez
Πιάστηκαν να έχουν μοντέλα στα video τους.

Justin Wayne
Έχει πιαστεί να ψάχνει γυναίκες-μοντέλα για τις ανάγκες των video του, ενώ κάποιες φωτογραφίες γυναικών που είχε στα άρθρα του σαν επιτυχημένο καμάκι ήταν fake και μερικές τον απείλησαν με μηνύσεις. Έχει σβήσει το blog του και τα video του.