Η Μαρία Αλεξάνδρου μας εξηγεί τι την ανάβει στον Κασιδιάρη

Η Μαρία Αλεξάνδρου, u know η «wannabe Τζούλια» φάση, ήταν προσκεκλημένη σε «νυχτεκπομπή» και εκεί μας είπε για ποιον λόγο την ανάβει ο Κασιδιάρης.

Γενικά κατά καιρούς διαβάζουμε/βλέπουμε/ακούμε (για) γυναίκες να επιθυμούν την αγριάδα σε έναν άντρα (κατά κύριο λόγο την «αύρα» αυτήν και όχι τόσο το φτιαχτό στυλ) και είτε το δεχόμαστε, είτε το απορρίπτουμε γιατί το θεωρούμε πολύ macho. Η αγαπητή Μαρία λοιπόν, μοντέλο και πρόσφατα και πορνοστάρ (γιατί θα το σκέφτηκε φαίνεται και σου λέει γιατί να δουλεύω όταν διαθέτω τρομερό εργαλείο που γεννάει παρά) μας εξηγεί τι την «φτιάχνει» στον Κασιδιάρη (αρα οι ψήφοι προς τον Κασιδιάρη λίγο πολύ καταλαβαίνουμε από ποιες προέρχονται). Και για να φτιάχνει την Μαρία Αλεξάνδρου που πρέπει να έχει δουλέψει «σκληρά», τότε φανταστείτε τι κάνει στις άλλες, που δεν έχουν τόσα ένσημα κολλημένα 🙂

Το παρακάτω video είναι το σημείο που αναφέρεται στον Κασιδιάρη, η εκπομπή υπάρχει και ολόκληρη εδώ. Για όσους θέλουν, καλό είναι να ακούσετε και το σημείο όπου την παίρνει τηλέφωνο ο «Γιώργος», ο οποίος την κάνει να… ξεράσει (που λέει ο λόγος) από την καλοσύνη του και τις π@παριές που λέει.