Η νέα μόδα στο σεξ λέγεται Swinging

Μία -σχετικά νέα- μόδα, έρχεται από το μακρινό Αμέρικα (από εκεί ξεκινάνε άλλωστε και όλα τα περίεργα) και βρίσκει φανατικούς οπαδούς και στην Ελλάδα.
Πρόκειται για το swinging, τη νέα μόδα στο sex, όπου τα ζευγάρια ανταλλάσσουν συντρόφους με σκοπό περισσότερη περιπέτεια και ποικιλία στην ερωτική τους ζωή.

Αν και δεν είναι κάτι άγνωστο φυσικά, από πολύ παλιά ζευγάρια έψαχναν άλλα ζευγάρια για ανταλλαγή συντρόφων, ωστόσο τώρα έγινε μόδα (και τι δεν γίνεται άλλωστε) και μάλιστα με… ετικέτα.
Έτσι πλέον στο διαδίκτυο υπάρχει το swinging.gr, όπου μπορεί κάποιος να περιηγηθεί στα προφίλ άλλων ζευγαριών και να γνωρίσει έτσι ζευγάρια με το ίδιο ενδιαφέρων.

Για όσους είναι της παλιάς σχολής και θέλουν το κλασικό face2face, στην Αθήνα υπάρχει το Nirvana swinger club και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο υποδέχεται ζευγάρια με κοινές πεποιθήσεις γύρω από το θέμα του σεξ. Εκεί τα ζευγάρια πηγαίνουν για να γνωριστούν, να πιούν ένα ποτό, να χορέψουν και να διασκεδάσουν. Και μετά, ό,τι ήθελε προκύψει. Βασικός, κανόνας για να επιτραπεί σε κάποιον η είσοδος είναι να συνοδεύεται από τη σύντροφό του, άνδρες ή γυναίκες μόνοι τους δεν μπορούν να περάσουν.
Οι ιδιοκτήτες του, swingers και οι ίδιοι, θέλησαν να δημιουργήσουν ένα χώρο που να τους εκφράζει. «Μας άρεσε η ιδέα. Θέλαμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Επιλέξαμε το κέντρο γιατί βολεύει όλες τις περιοχές. Από την άλλη, η Αθήνα προσφέρει ανωνυμία και διακριτικότητα» λένε στον «ΕΤ».