Η τεχνική του… φερομονόπαιδου (aka 10 Minute Seduction)

Είναι αρκετοί (για να μην πω όλοι) που ψάχνονται για τεχνικές οι οποίες θα κλείσουν το deal με κάποια γυναίκα σε πολύ μικρό χρόνο. Η αλήθεια είναι ότι είναι βαρετό το πολύ «μπίρι-μπίρι» και σίγουρα όλοι μας θέλουμε το άμεσο «κλείσιμο» (φιλί/σεξ).

Παρότι η τεχνική Mode One είναι μια από τις παλιές καραβάνες στο θέμα αυτό, έχει γίνει μεγάλο θέμα συζήτησης μια επίσης άμεσης προσέγγισης, διαφορετικής όμως από το Mode One γιατί κακά τα ψέματα δεν μπορούσαν όλοι να το κάνουν αυτό το θέμα με την «βαριά» προσέγγιση του Mode One.

Αιτία της αναζήτησης (και συζήτησης) μιας πιο «light» και άμεσης λύσης, είναι (πιστεύω) το παρακάτω video. Βέβαια καμία σχέση με τις τεχνικές που αναφέρω, αλλά θεωρώ ότι με την προβολή αυτού του video ξεκίνησαν και οι αναζητήσεις για τις «μπαμ-μπαμ» συναναστροφές. Επίσης ο τυπάς στο video αυτό δεν είναι ο Pheromone Kid που αναφέρω παρακάτω, για όσους έχουν την απορία.

Έτσι λοιπόν άρχισε να αναφέρεται πολύ η τεχνική ενός τυπά ονόματι «Pheromone Kid«, ο οποίος χρησιμοποιεί μια δική του προσέγγιση στο θέμα αυτό και μου κίνησε την περιέργεια τότε να μάθω περισσότερα σχετικά.
Σημειώστε ότι δεν συνηθίζω να αναφέρομαι σε κάποια τεχνική ή θέμα που δεν το γνωρίζω προσωπικά (δεν την έχω δοκιμάσει ο ίδιος δηλαδή για να μπορώ να φέρω γνώμη και έτσι δεν μπορώ να κρίνω), αλλά την προσθέτω εδώ αναφορικά και μόνο για τα άτομα που τους ενδιαφέρει κάτι τέτοιο. Δεν θα κρίνω έτσι αν είναι σωστή ή όχι, αν δουλεύει ή όχι κλπ, αλλά ξέρω ότι ενδιαφέρει πολλούς μια πιο άμεση και ίσως πιο light προσέγγιση από την Mode One. Βέβαια θα δείτε στην πορεία ότι δεν είναι και τόσο light τεχνική, αλλά βαδίζει σε μια άλλη λογική.

Τι κάνει βασικά αυτό το φερομονοπαλίκαρο. Προσεγγίζει τις γυναίκες με την λογική ότι έχουν πιο «βρώμικο» μυαλό από των αντρών, σκέφτονται (και ζητάνε) περισσότερο το σεξ από εμάς. Τις προσεγγίζει λοιπόν και αφού τις γνωρίζει κάπως, τις λέει χύμα και σταράτα ότι θέλει να πάει τουαλέτα και αν θέλουν να τον ακολουθήσουν για έναν από τους εξής λόγους:
-Να του ξεκουμπώσουν το φερμουάρ και να τον βοηθήσουν να κατουρήσει, επειδή έχει θέμα με το χέρι του
-Να τον δουν να την «παίζει» μπροστά τους
-Να του την «παίξουν» οι ίδιες
-Να του κάνουν στοματικό
-Να τις πηδήξει

Η διαφορά με το Mode One (γι’αυτό είπα είναι κάπως διαφορετικό, ίσως και πιο light) είναι ότι πλησιάζει και τις γνωρίζει πρώτα (άλλωστε λέγεται και 10 Minute Seduction) και μετά τις λέει ότι έχει να τις πει. Πιθανών το κάνει για να κρίνει τι γυναίκες έχει προσεγγίσει ή για να προκαλέσει κάποιο είδος οικειότητας πρώτα. Επίσης ο τρόπος του είναι κάπως «πάρε την ευκαιρία αυτήν ή φεύγω» και φυσικά το κάνει με χαβαλέ τρόπο δείχνοντας έτσι ότι δεν πολυνοιάζεται και για το αποτέλεσμα ή για το τι θα σκεφτούν γι’αυτόν, ώστε να μην νομίζει η άλλη ότι είναι «παρμένος» στο μυαλό.

Προσέξτε τώρα το εξής. Αυτήν είναι η πραγματικότητα του. Έτσι έχει συνηθίσει και έτσι φέρεται. Για παράδειγμα φαντάσου έναν τύπο που βρίζει τα πάντα μέρα-νύχτα και φαντάσου έναν ντροπαλό που δεν μπορεί να πει ούτε το «χαζέ». Δεν μπορείς λοιπόν τον 2ο να τον βάλεις στην λογική του πρώτου και φυσικά ούτε μπορούν να εκφραστούν το ίδιο, αφού του 1ου οι λέξεις δεν θα ενοχλήσουν κανένα (είναι φυσικό του άλλωστε) ενώ του 2ου θα ενοχλήσουν και θα προκαλέσουν άλλες αντιδράσεις («δεν είσαι εσύ τέτοιος», «τι έπαθες και μιλάς έτσι» κλπ).
Έτσι λοιπόν ΜΗΝ ενθουσιάζεστε με την ιδέα ότι βρήκατε επιτέλους το κλειδί για το σεξ. Επειδή άκουσα λίγο την συνέντευξη του στον PUA BradP (για να μπορώ να μιλήσω σχετικά και για να ακούσω τι έχει να πει), ο ίδιος ο Pheromone Kid λέει ότι δεν ξέρει άλλον τρόπο και αν κάποια είναι δύσκολη και απαιτεί παιχνίδι ή test-άρει, τότε ο ίδιος την κάνει και πάει για αλλού, ενώ επίσης αναφέρει ότι και ο ίδιος έχει πολλές ανασφάλειες (γι’αυτό και ίσως δεν μπορεί να το «παίξει» ή να το συνεχίσει/γυρίσει αν κάποια δεν θέλει να συμμετέχει ή δεν της αρέσει ο τρόπος του) ενώ λέει επίσης ότι δεν είναι κάποιο είδος PUA.
Αυτό που κατάλαβα ακούγοντας τον τρόπο που μιλά είναι ότι όντως ο τυπάς το έχει αυτό που λέει (δεν τον παινεύω αλλά ούτε και μπορώ να τον «θάψω», ωστόσο αυτήν την εντύπωση μου έκανε ακούγοντας τον να εκφράζεται).

Έτσι όπως είπα και παραπάνω, σε μια τέτοια συναναστροφή μετρά πάρα πολύ η συμπεριφορά του άντρα και φυσικά κατά πόσο το «έχει» κάτι τέτοιο, αφού διαφέρει ο τρόπος σκέψης από άτομο σε άτομο.
Φυσικά η λογική ότι οι γυναίκες έχουν πιο βρώμικο μυαλό και το σεξ το επιθυμούν πολύ περισσότερο, είναι γεγονός αλλά δεν μπορεί να την δεχτεί κάθε άντρας.
Τώρα για κάποιον που δεν είναι και τόσο αυτής της συμπεριφοράς και θέλει να δοκιμάσει και να δει τι ψάρια μπορεί να πιάσει, δεν θα του το συνιστούσα. Η λογική «fake it until you make it» της κοινότητας για εμένα είναι παπαριές, αλλά και πάλι δεν μπορώ να το απαγορεύσω σε κανέναν, δοκιμάστε και μοιραστείτε τις εμπειρίες σας μαζί μας.
Εγώ προσωπικά δεν έχω δοκιμάσει μια τέτοια προσέγγιση, δηλαδή να ασχοληθώ με κάποια για να πάμε τουαλέτα να με δει να τον παίζω ή να μου τον παίξει αυτή, αλλά γι’αυτόν τον τυπά ακόμη και αυτό θεωρείται επιτυχία ενώ ίσως αργότερα να οδηγήσει και στο σεξ. Η όλη του τεχνική αναφέρεται σε μια 3ωρη περίπου συνέντευξη του (υπάρχει και σε τορρεντάδικα για όσους ενδιαφέρονται).