Hey, I like you

Αυτό το άρθρο το ανεβάζω λόγω ενός video που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει πολλές προβολές (1,5+εκ). Στο video θα δείτε έναν τύπο, να «ανοίγει» chick-άκια με την «ατάκα» «Hey, I like you«. Το συγκεκριμένο video παρότι το γνώριζα, μου το έστειλαν κάποιοι αναγνώστες του blog ζητώντας την άποψη μου, οπότε και σκέφτηκα να την αναρτήσω και εδώ, ώστε να τους παραπέμπω εδώ.

Προτού συνεχίσω τον σχολιασμό, δείτε πρώτα το video:

Στο video λοιπόν βλέπουμε έναν τύπο, να πλησιάζει με άνεση τα chick-άκια με άμεσο τρόπο. Μάλιστα, στην αρχή του video τον βλέπουμε να την «πέφτει» σε μια κοπέλα με επιτυχία, ενώ στις επόμενες να μην πάει μεν τόσο καλά (δηλαδή δεν έχουν όλες τον ίδιο εντυπωσιασμό και συμπεριφορά με την 1η τύπισσα), αλλά να μην τον διώχνουν κιόλας (ή να τον δίνουν τον αριθμό τους κάποιες).

Αν θυμάσαι, είχα γράψει πριν κάμποσα άρθρα ότι οι γυναίκες δεν γουστάρουν τόσο το χύμα πέσιμο στον δρόμο και ότι μόνο ορισμένες από αυτές το δέχονται (είναι σαν να παίζεις «τζόκερ» ένα πράγμα), σε αντίθεση πάντα με τις οδηγίες των PUAs που θέλουν τις περισσότερες γυναίκες να δέχονται αυτόν τον τρόπο προσέγγισης, επειδή εντυπωσιάζονται (κατά τους PUAz, ας είσαι όπως θες εμφανισιακά, αρκεί να πλησιάσεις «natural-brutal-direct», οι γυναίκες θα πέσουν στην αγκαλιά σου άμεσα γιατί… έτσι, είσαι το «κάτι» που θέλουν).

Επίσης, είχα γράψει ότι οι γυναίκες σε θεωρούν «πεινασμένο» με τέτοιο τρόπο, ενώ είναι πιο ανοιχτές στην προσέγγιση από άτομα που οι ίδιες γουστάρουν και όχι από την… πλέμπα (θα πω περισσότερα παρακάτω), ενώ πάλι είχα πει ότι αν αρέσεις στις γυναίκες, θα σου δώσουν οι ίδιες το πράσινο φως και ήταν απόψεις που έρχονταν κόντρα στις θεωρίες της κοινότητας.

Θα μπορούσες να πεις ότι με βάση το παραπάνω video, δεν ισχύουν οι δικές μου απόψεις και ότι απλά ήμουν 100% λάθος. Ότι απλά ο -οποιοσδήποτε- άντρας, με τον συγκεκριμένο τρόπο προσέγγισης (απλό και άμεσο), θα μπορούσε να κερδίσει σχεδόν όσα chick-άκια προσεγγίσει, άρα δεν μετράει να αρέσεις στις γυναίκες, μετράει απλά να τις προσεγγίσεις direct και αυτές θα υπακούσουν στον τρόπο σου (άσχετα αν τον τύπο στο video δεν τον λες και άσχημο, το παραβλέπουμε αυτό για τις ανάγκες της κοινότητας, σημασία έχει το natural-direct πέσιμο και τίποτα άλλο).

Δηλαδή με λίγα λόγια, όλοι κάθονται και ασχολούνται με θεωρίες και μοτίβα, αλλά δεν σκέφτηκαν το πιο απλό: Επειδή μια γυναίκα βγήκε για ψώνια ή είναι μόνη της εκείνη την χρονική περίοδο, θα πρέπει αυτόματα να «πέσει» στα δίχτυα του κάθε πέφτουλα που θα την προσεγγίσει, επειδή είναι «natural» εκείνη την στιγμή ή είναι σε «mood/state και κολοκύθια τούμπανα«. Δηλαδή έχουμε να κάνουμε με κάποιου είδους ρομπότ, που πρέπει σώνει και καλά να πατήσουμε τα κουμπάκια της και θα πέσει στην αγκαλιά μας, αυτές δεν έχουν στάνταρ, αξίες, νου κλπ. Όλοι κατηγορούν για παράδειγμα μια γυναίκα ότι έδωσε χυλόπιτα σε κάποιον (ξινή, το παίζει κάτι κλπ), αλλά δεν σκέφτονται ότι απλά δεν θέλει να κάνει κάτι με τον συγκεκριμένο τύπο. Όχι, είμαι PUA και πρέπει να μου κάτσει οπωσδήποτε.

Ας δούμε όμως και την uncut έκδοση του παραπάνω video και θα συνεχίσω τον σχολιασμό παρακάτω:

Στο παραπάνω video λοιπόν, η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική από το μονταρισμένο αρχικό video. Ο ίδιος τύπος, την ίδια ακριβώς ημέρα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο προσέγγισης και όπως είδατε, στις περισσότερες που προσέγγισε έφαγε άκυρο με την μία. Άλλες του έλεγαν ότι είχαν γκόμενο, άλλες ότι δεν τον γνωρίζουν και άλλες τον έγραφαν κανονικά (ρε τι μου θυμίζει, ακριβώς ότι έγραψα στο προηγούμενο άρθρο, λες και έβλεπα αυτό το video όταν το έγραφα).

Επίσης, όταν είδα την uncut έκδοση του video, μου έκανε εντύπωση το πως πολλοί εντυπωσιάστηκαν από το στυλ του τύπου και το μοίραζαν το συγκεκριμένο video συνεχώς, αφού όπως μπορείτε να ακούσετε, το «I Like you» το λέει σαν να τραυλίζει (εκτός αν το κάνει σαν τεχνική). Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι το μέσο στυλ των «παιχτών» είναι κάτω του μετρίου, αν έμειναν «άγαλμα» από αυτό το στυλ…

Και η Ελλάδα κύριε; Εδώ είναι δύσκολο το θέμα. Είναι οι Ελληνίδες πιο ξενέρωτες από τις ξένες ή το αντίθετο; Η συμπεριφορά της μέσης Ελληνίδας στο χύμα πέσιμο στον δρόμο, είναι η παρακάτω (και λέω μέσης Ελληνίδας γιατί άλλες θα σου μιλήσουν καλύτερα, άλλες θα γοητευτούν όντως από αυτό, άλλες θα σε γράψουν και άλλες θα το συνεχίσουν).

Επί της ευκαιρίας, στο παρακάτω video δες στο 0:35 την τύπισσα να κοιτάζει γύρω της (αλλά και στο 1:35 το αναφέρει). Αν θυμάσαι στο προηγούμενο άρθρο είχα γράψει ότι όταν τις κάνεις τέτοιου είδους πέσιμο στον δρόμο, χωρίς να σε έχουνε δει καν οι γκόμενες, μια από τις πρώτες σκέψεις τους είναι αν σε έστειλε κανείς γνωστός τους ή τις κάνεις πλάκα. Μπορείς λοιπόν να το δεις/ακούσεις ο ίδιος και να επιβεβαιώσεις τις απόψεις μου. Δεν θα διαβάσεις κάτι τέτοιο στους PUAz, btw…

Παρατηρήστε πως του ζητάνε να φύγει σε κάποιο σημείο του video, ενώ αυτός επιμένει. Από την στιγμή που η γυναίκα δεν σε θέλει, το να προσπαθείς να το «παλέψεις», τις ξενερώνει ακόμη περισσότερο (άσχετα αν κάποιοι το ονομάζουν αυτό «shit-test», είπαμε ότι αν στην γυναίκα ΔΕΝ αρέσεις με το που θα σε δει να την προσεγγίζεις, σπάνια την αλλάζεις την γνώμη της).

Το άρθρο αυτό δεν είναι για να ξενερώσει τους daygame fans, αλλά για να σας δείξω την πραγματικότητα (ή έστω, να σχολιάσω το 1o video όπως μου έχει ζητηθεί). Το θέμα είναι ότι θέλω να δείξω κάποια πράγματα, που από το hype που έχει δημιουργηθεί γύρω από τα χύμα πεσίματα, ο κόσμος έχει παραβλέψει και ασφαλώς δεν έχει προσέξει. Αλλά το θέμα είναι ότι αυτά που αναφέρω είναι γεγονός και πραγματικότητα και στα περισσότερα άρθρα επιλέγω και σχετικά video ή εξωτερικά άρθρα που επιβεβαιώνουν απλά αυτά που αναφέρω.

Εδώ θα ήθελα να σκεφτείτε κάτι. Συγκρίνετε τα παραπάνω video (και το video με τους Γερμανούς που ρωτάνε τις γυναίκες πως προτιμάνε να τις προσεγγίζουν οι άντρες [Link]) και δείτε ότι οι αντιδράσεις των γυναικών είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Τώρα δείτε ένα video ενός PUA στο Youtube και προσέξτε ότι πάνω κάτω οι προσεγγίσεις τους είναι οι ίδιες (εννοώ με τον τρόπο/άνεση/ατάκα). Ποια η διαφορά; Ότι οι PUA προσπαθούν να δείξουν ότι «μπορούν» (προσλαμβάνοντας γυναίκες συνήθως), με σκοπό το χρήμα ή την δόξα, ενώ στην ουσία τις ίδιες αντιδράσεις δέχονται. Που σημαίνει ότι η αντίδραση των περισσότερων γυναικών σε μια χύμα προσέγγιση στο δρόμο είναι παντού η ίδια.

Προσέξτε ότι στην ουσία καμία δεν κατάφεραν να αποπλανήσουν.Επίτηδες επέλεξα video του Sasha γιατί τον θεωρώ αυθεντικό. Δύο τύποι που είναι καιρό στο παιχνίδι, είναι instructors, εμφανισιακά είναι καλά και είναι στο εξωτερικό (με ότι και αν σημαίνει αυτό). Πιστεύω ο Vibrator θα είχε καλύτερη επιτυχία. Μα,μα,μα,το,το,το direct δεν κάνει τις γυναίκες να «αντιδρούν θετικά» ακόμη και στον δρόμο;;; Ειδικά όταν την ρωτάνε «το νόημα της ζωής» στο δρόμο, όπως έκανε ο Sasha και έλαβε την ανάλογη απάντηση (5′).

Τώρα για την εμφάνιση που ανέφερα σε προηγούμενο άρθρο. Δεν είναι λάθος πρόταση από την μεριά μου, ούτε και ξεχνάω ότι είμαι από τους πρώτους που προωθούσαν την direct μέθοδο στην κοινότητα, όταν οι περισσότεροι προωθούσαν την μέθοδο του Mystery. Ούτε επίσης άλλαξαν οι απόψεις μου περί alpha males κλπ.

Γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι ένα καλό παιχνίδι, μπορεί να παρακάμψει την εμφάνιση (ει, πήρα 20 κιλά επίτηδες για να το αποδείξω αυτό στον εαυτό μου, όταν άρχιζα το σοβαρό παιχνίδι). Όμως γνωρίζω και πολύ καλά μάλιστα, ότι το να φτάσει κανείς ένα καλό επίπεδο inner game, απαιτεί πολύ δουλειά και κόπο από την μεριά του, κόπο που οι περισσότεροι δεν γουστάρουνε και κυνηγάνε την εύκολη λύση (τύπου «σπηλαιάνθρωπου» και σία).

Το να φτιάξεις λοιπόν την εμφάνιση σου, που θα με διαβάσεις (και θα με διαβάζεις) να το αναφέρω, αφορά αν όχι όλους, σίγουρα όμως τους πιο νέους (γιατί ακόμη και οι σκληροπυρηνικοί φανς του inner game, δεν βγαίνουνε όπως να’ναι και σίγουρα αφιερώνουν αρκετό χρόνο στην εμφάνιση τους, άσχετα μετά τι λένε, οι περισσότεροι που είναι «κολλημένοι» σε μια ιδέα και δεν δέχονται άλλες απόψεις, είναι και οι πιο υποκριτές).

Το να φτιάξεις λοιπόν την εμφάνιση σου, σε ανεβάζει ένα επίπεδο πολύ γρηγορότερα από το να κάθεσαι να κάνεις προσέγγιση την προσέγγιση για να φτιάξεις το παιχνίδι σου, ενώ σου δίνει και ένα boost στην αυτοπεποίθηση σου, πολύ πιο γρήγορα από τις πολλαπλές προσεγγίσεις (γιατί πως να το κάνουμε, άλλο να ακούσεις για παράδειγμα «μπράβο, οι άντρες δεν προσεγγίζουν στις μέρες μας» και άλλο «τι ωραία που δείχνει το σώμα σου με το κολλητό μπλουζάκι σου«). Αργότερα μπορείς να επιλέξεις να κάνεις ένα δυνατό inner game, αλλά για αρχή μπορείς να φτιάξεις την εμφάνιση σου, είναι το sortcut σου για να αρέσεις σε περισσότερες γυναίκες και να λαμβάνεις έτσι το πράσινο φως.

Και θα σου δώσω και ένα παράδειγμα για να το καταλάβεις καλύτερα, αν και το έχω ξανά αναφέρει σε παλιότερα άρθρα. Ο Κώστας Μαρτάκης για παράδειγμα, έχει την εμφάνιση αλλά όχι την αυτοπεποίθηση. Και παρότι η εμφάνιση του, θα έκανε πολλές γυναίκες να τον προσεγγίσουν οι ίδιες, δεν είχε την ανάλογη αυτοπεποίθηση για να προχωρήσει το πράγμα ή τον έβλεπαν οι γυναίκες σαν «αδερφό» [Link:1, 2]. Ο Μηδενιστής από την άλλη, δεν έχει την εμφάνιση του Μαρτάκη, αλλά σίγουρα έχει την αυτοπεποίθηση και από’τι γνωρίζω, τα προηγούμενα χρόνια τα μαγαζιά που τραγούδαγε γέμιζαν από ερωτοχτυπημένα κοράσια.

Από την άλλη τώρα, ο Σπαλιάρας είναι το πλήρες πακέτο. Έχει την εμφάνιση, την αυτοπεποίθηση (ή το cocky στυλ που προωθεί η κοινότητα [Video]) και είναι και επώνυμος, που σημαίνει ότι έχει πλήρες πακέτο και το ένα του σημείο καλύπτει ή ενισχύει το άλλο. Που επίσης σημαίνει ότι αν κάποιος PUA έχει το στυλ, το παιχνίδι και την εμφάνιση, θα είναι κυριολεκτικά ασταμάτητος, από το να έχει μόνο το ένα ή το άλλο, ΟΚ?

Αυτήν λοιπόν είναι η άποψη μου για το παραπάνω -1ο- video, αλλά και την εμφάνιση στο παιχνίδι, άσχετα αν μερικοί δεν θέλετε να διαβάζετε πράγματα που δεν σας συμφέρουν. Ποιος θέλει άλλωστε να του πει κάποιος ότι θα πρέπει να αφιερώσει πολύ χρόνο για να βελτιωθεί στο παιχνίδι; Όλοι κοιτάζουν την γρήγορη λύση, όχι μονάχα στο pickup, αλλά παντού. Οι PUA θέλουν το χρήμα, το χρήμα για να έρθει χρειάζεται το hype και το hype φέρνει τους fans, οι οποίοι θα βοηθήσουν να συνεχίσει ο κύκλος (δες iPhone, PS4 και σία). Εδώ η Coca-Cola λέει ότι το αναψυκτικό της είναι πιο υγιεινό από το νερό, οι άλλοι δεν θα βρουν να πουν ότι θέλουν [Link];

Να τονίσω ότι με όλα αυτά τα άρθρα, δεν θέλω να σας πω να μην κάνετε daygame. Για την ακρίβεια, θα πρέπει να δοκιμάζεις τα πάντα και παντού (όπου σε παίρνει βασικά) και να μην σε σταματάει καμία απόρριψη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να αναφέρω την πραγματικότητα, έτσι; Άλλωστε, όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, δοκιμάζω μεθόδους και τεχνικές, οι οποίες θα «σπάνε» τις άμυνες που έχουν οι γυναίκες σε τέτοιου είδους day-game πεσίματα (είναι πολλές και τις έχω αναλύσει σε βάθος σχεδόν όλες). Stay tuned και κάποια στιγμή θα αναφερθώ και σε αυτό το θέμα, με ψυχολογικά tips που θα «χτυπάνε» τις άμυνες τους αυτές (όχι, το «direct-natural-game» δεν μπορεί από μόνο του να κάνει κάτι, εκτός αν ψάχνεται η τύπισσα ή αν της αρέσεις όντως, inner ή outer).

Ψεύτικο, ξε-ψεύτικο, αν σε γουστάρει, θα σου την πέσει, άσχετα αν μπορείς ή όχι να το συνεχίσεις εσύ καλά.

Υ.Γ 1: Στο άρθρο που έγραφα για το αν η εμφάνιση παίζει ρόλο, είχα αναφέρει και ένα video των Simple Pickup, όπου ο τύπος είχε ντυθεί με ειδική στολή που τον έκανε να φαίνεται χοντρός, με σκοπό να μας δείξει ότι η εμφάνιση δεν μετράει και σημασία έχει η αυτοπεποίθηση. Εκεί είχα αναφέρει ότι απλά ο τύπος ΔΕΝ κέρδισε καμία, επειδή σε καμία δεν υπήρχε η ερωτική γλώσσα του σώματος όταν τις μίλαγε.

Ένας παλιός αναγνώστης του blog (από τα πρώτα μου κιόλας άρθρα), μου ζήτησε την άδεια να το μεταφέρει στα Αγγλικά, δείχνοντας παράλληλα το link του άρθρου στους Simplepickup και σε άλλα blogs που είναι γνωστά. Το video κατέβηκε έπειτα από λίγες ημέρες. Τυχαία να φανταστώ. Δηλαδή έπρεπε να γίνει όλο αυτό, για να πάρουν μπροστά τα «αθώα» μυαλά των Αμερικανών και να σχολιάζουν αρνητικά στο video…

Υ.Γ 2: Προς τους «troll» σχολιαστές. Μάθετε να σχολιάζετε σωστά, παραθέτοντας παράλληλα το σημείο του άρθρου που έχετε τις ενστάσεις σας και παραθέτοντας επίσης στοιχεία (άλλα sites, videos, άρθρα κλπ) που επιβεβαιώνουν τις δικές σας προτάσεις, είτε αφορά το θέμα «πέσιμο» ή αυτοπεποίθηση, είτε το θέμα διατροφή. Από τώρα και στο εξής, άσχετα σχόλια τύπου «μαλακίες», «δεν ισχύουν αυτά» κλπ, χωρίς να αναφέρετε σε πιο σημείο ακριβώς του άρθρου έχετε τις ενστάσεις σας ή έστω κάποια άλλη πηγή που να επιβεβαιώνει τις απόψεις σας (και δεν είναι troll δηλαδή), θα διαγράφονται άμεσα. Προτιμώ ένα σχόλιο γαμάτο και με απόψεις, όπως διαβάζω συχνά, παρά 10 τρολιές. Troll control system has been activated.

Υ.Γ 3 Εσείς που σχολιάζετε με nicknames τύπου «GamatosPUA», «LegendaryPUA», «Anoigo-mono-dekaria» κλπ και περιμένετε να ψαρώσω, πλανάστε πλάνην οικτρά αν νομίζετε ότι έτσι θα ψαρώσω και θα λάβω σοβαρά το σχόλιο σας. Αυτά τα nicks όταν τα διαβάζω μου θυμίζουν κάτι κάγκουρες στα φανάρια, όπου επάνω στις πανάρχαιες τους BMW έχουν κολλήσει αυτοκόλλητα M3, νομίζοντας ότι κάτι κάνουν έτσι ή ότι αλλάζει το μηχάνημα τους και γίνεται πιο γρήγορο, για να φάνε αργότερα τα μούτρα τους όταν ανάψει το πράσινο. Και ο νοών νοείτω…

Υ.Γ 4: Πριν κάμποσα χρόνια, είχα πει ότι η κοινότητα θα στραφεί προς το direct-natural παιχνίδι. Τώρα θα πω ότι αν όχι άμεσα, αλλά αρκετά σύντομα πιστεύω, στο daygame, το indirect στυλ θα είναι πάλι στην πρώτη γραμμή. Ή καλύτερα, το indirect, θα είναι το direct day game του μέλλοντος…

Υ.Γ 5: Από αυτό το άρθρο, τα links που οδηγούν σε άλλα άρθρα του blog, θα είναι κανονικά επάνω σε λέξεις του άρθρου, ενώ εξωτερικές πηγές θα είναι μέσα σε αγκύλες, ώστε να ξέρετε ποια links οδηγούν σε άλλα άρθρα του blog και ποια σε εξωτερικά άρθρα.

Υ.Γ 6: Ευχαριστώ τον φίλο που μου έδειξε τα video του Vibrator. Παρότι που τα γνώριζα, δεν κάθισα ποτέ να τα δω.

Υ.Γ 7: Επειδή μου παραπονέθηκαν κάποιοι. Δεν σας έχω «γραμμένους» όταν δεν απαντώ στα μηνύματα/emails. Απλώς αργώ να τα δω.

Υ.Γ 8: Όταν βλέπω «παιδάκια» να εντυπωσιάζονται με την μία, όταν βλέπουν ας πούμε τους RSD (ή τους «κλώνους» τους), να προσεγγίζουν 2-3 κοπέλες σε ένα μπαρ και να τις φυλάνε μέσα σε 5″ και το «αθώο» μυαλό τους δεν τους αφήνει να σκεφτούν λίγο αν κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί στην πραγματικότητα, ή όταν βλέπω κάποιους να μένουν «κάγκελο» όταν βλέπουν τύπους στο Youtube να προσεγγίζουν κάποια ωραία κοπέλα με άνεση, με κάνει να θέλω να αλλάξω το όνομα του blog σε «The Prayer’s Blog«.

Με τόσους «αθώους» και «ευκολόπιστους» που έχει η κοινότητα παγκοσμίως, θα προσεύχομαι στο τέλος για να βρω κάποιον/ους να έχουν έστω την στοιχειώδη αυτοπεποίθηση και εμπειρία, ώστε και να μην εντυπωσιάζονται τόσο εύκολα, αλλά και να σκέφτονται πιο σοβαρά αυτό που βλέπουν. Και το λέω αυτό γιατί με αυτά που βλέπω και την ευκολία που πείθοντε μερικοί, αυτοί που τα έχουν αυτά τα «χαρίσματα», είναι πιο σπάνιοι και από την λευκή τίγρη. Δηλαδή ρε μάγκες, εσείς τι γυναίκες προσεγγίζετε και εντυπωσιάζεστε τόσο εύκολα με το «στυλ» κάποιου που τον βλέπετε στο Youtube να μιλάει/προσεγγίζει μια όμορφη κοπέλα, 3άρια;