Καλό παιδί = φίλος της;

ΟΚ. Γνώρισες ένα καταπληκτικό κορίτσι και θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω μαζί της. Μπράβο σου. Πως θα το κάνεις αυτό όμως;
Με τον κλασικό τρόπο; Δηλαδή θα της δείξεις ότι είσαι καλό παιδί και με τον καιρό θα καταλάβει ότι αξίζεις να είσαι μαζί της και γιατί όχι, να κάνεις και σεξ μαζί της. Καλή σκέψη.
Διάβασε όμως παρακάτω και αποφάσισε τι πρέπει να κάνεις.

Είναι ο Γιώργος και η Γεωργία (τυχαία ονόματα). Οι οποίοι τα πάνε πάρα πολύ καλά. Μοιράζοντε τα πάντα, λένε τα πάντα μεταξύ τους και δεν έχουν μυστικά. Δεν μαλώνουν και μάλιστα όταν ο Γιώργος κάνει κάτι που θα πειράξει την Γεωργία, αμέσως το διορθώνει και της ζητάει συγνώμη ώστε αυτήν να μην νευριάσει. Το ίδιο κάνει και όταν φταίει η ίδια, ο Γιώργος ζητάει απλά συγνώμη και ας μην φταίει αυτός.
Έτσι κυλάει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Συζητάνε για τα πάντα και πηγαίνουν και διασκεδάζουν μαζί κάνοντας το κέφι τους.
Της Γεωργίας της αρέσει να κοιτάζει τους άντρες και όταν βγαίνουν μαζί, ο Γιώργος ζηλεύει όταν κοιτάζει άλλους ή μιλάει με άλλους άντρες.
Επίσης οι δυο τους αγκαλιάζονται και φιλιούνται συχνά, ιδίως όταν βγαίνουν και με άλλα άτομα παρέα.
Με λίγα λόγια έχουν την τέλεια σχέση ανάμεσα σε έναν άντρα και μία γυναίκα. Χωρίς καμία αμφισβήτηση και πάντα άνετα μεταξύ τους.

Ερώτηση
Γιατί ο Γιώργος και η Γεωργία τα πάνε καλά μαζί, έχουν τόσο καλή σχέση χωρίς την παραμικρή διαφωνία αλλά συνέχεια διασκεδάζουν και δεν μαλώνουν;

Απάντηση
Γιατί ο Γιώργος και η Γεωργία δεν κάνουν σεξ. Γιατί είναι καλοί φίλοι…

Ναι, καλά διαβάσατε. Δεν κάνουν σεξ γιατί είναι φίλοι.
Ένα πρόβλημα που συχνά αντιμετωπίζουν οι άντρες, είναι να πέσουν στην ζώνη φιλίας που έχει κάθε γυναίκα. Εκεί μπαίνουν όσοι άντρες ΔΕΝ πρόκειται ποτέ να κάνουν σεξ μαζί της, οι φίλες της και τα αδέρφια της.

Από την στιγμή που θα γνωρίσεις κάποια γυναίκα, από τις πρώτες σας κιόλας στιγμές που είστε μαζί, κρίνεται το αν θα μπεις στην ζώνη φιλίας της ή στην ζώνη εραστών της.

Αυτό είναι ένα σημείο που πρέπει να καταλάβεις. Εάν γίνεις φίλος της, δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις σεξ μαζί της. Εάν γινεις εραστής της, δεν πρόκειται να γίνεις φίλος της. Δεν υπάρχει γυρισμός, εάν διαλέξεις να «περπατήσεις» σε κάποιον από τα δύο αυτά μονοπάτια που έχει κάθε γυναίκα.

Πίστεψε το. Είναι κάτι που δεν πρόκειται να σου το μάθουν οι γονείς σου ή στο σχολείο σου, όπως δεν μου το έμαθαν και σε εμένα.
Οι άντρες συχνά προσπαθούμε να πάμε κάτω από το ραντάρ, να το παίξουμε καλοί, να κάνουμε όλα τα χατίρια και όταν θεωρήσουμε ότι τα πάμε καλά και την έχουμε κερδίσει, θα της πούμε ότι η καρδιά μας χτυπάει γι’ αυτήν κλπ.
Δεν πάει όμως έτσι. Θα πρέπει να το κάνεις στην αρχή της γνωριμίας σας, επιλέγοντας ποιο μονοπάτι θα πάρεις, του φίλου ή του εραστή. Θα σε γλιτώσει από πολλά περίμενε και καρδιοχτύπια.

Γι’ αυτό λοιπόν σταμάτα να είσαι φίλος της. Για τις γυναίκες οι φίλοι-άντρες είναι κάτι σαν τις φίλες της. Λένε τα πάντα, μοιράζονται τα πάντα αλλά φυσικά δεν κάνουν σεξ.
Μην φοβηθείς να της πεις κάτι στα ίσια, να της αρνηθείς κάτι, να αποφασίσεις εσύ για κάτι κλπ. Δεν θα πάθει κάτι, μην σε τρομάζει αυτό.Αντέχουν και τις αρέσει κιόλας.