Κατηγορίες ατόμων

Τι άτομα υπάρχουν σήμερα; Δείτε τους περισσότερους.

Χαμηλής αυτοπεποίθησης
Πρόκειται για άτομα τα οποία κατηγορούν τον εαυτό τους για τις αποτυχίες τους με το αντίθετο φύλλο. Μπορεί να μην είναι άσχημος, ή κοινωνικός αλλά το πιστεύω του αυτό θα τον αναγκάσει να βελτιώσει την εμφάνιση του, να σπαταλήσει λεφτά για την εμφάνιση του,  τα κοινωνικά του κλπ. Μπορεί να βρει κάποια, αλλά από σύμπτωση.

Μισογυνισμός
Πρόκειται για άτομα τα οποία κατηγορούν τις γυναίκες και όχι τους εαυτούς τους. Μπορεί να τον κάνει ποιο ελκυστικό στις γυναίκες η συμπεριφορά του αυτή και όπως και παραπάνω, μπορεί να βρει κάποια από σύμπτωση.

Αρνητικός τρόπος σκέψης
Πρόκειται για άτομα καλά, επιτυχημένα οικονομικά που όμως δεν μπορούν να βρουν γυναίκες.Έτσι δημιουργούν μια λανθασμένη εικόνα για τον κόσμο γενικά. πχ τα «καλά παιδιά», οι θρησκευόμενοι, ψυχολογικά προβλήματα κλπ.
Φυσικά υπάρχουν και άλλοι, αλλά οι παραπάνω είναι οι ποιο κοινοί.
Υπάρχει μια λανθασμένη σκέψη σε αυτούς, όπως «Είμαι καλός, αλλά δεν μπορώ να βρω κάποια. Δεν φταίω εγώ, δεν φταίνε αυτές, άρα κάτι άλλο συμβαίνει» κλπ.
Θα μπορούσα να αναπτύξω για τα καλά παιδιά, αλλά το έχω ξαναπεί σε παλιό ποστ.

Και παρακάτω είναι δύο ομάδες που έχουν μεγάλη αναγνώριση γενικά:

Οι αλήτες
Είναι γνωστοί σαν αλήτες, μαλ@κες, κωλοπαίδια κλπ. Είναι οι νταήδες του σχολείου, τα παιδιά με τα μηχανάκια, που κάνουν γενικά ότι δεν κάνουν οι περισσότεροι. Είναι αυτοί που οι περισσότεροι φοβούνται αλλά σέβονται και οι γυναίκες τρελαίνονται για αυτούς.

Δεν τους νοιάζει το παραμικρό για τους άλλους πλην του εαυτού τους και όταν έχει να κάνει με γυναίκες, είναι του στιλ γνωρίζω, πηδάω, πάω σε άλλη κλπ.Οι συγκεκριμένοι έχουν γίνει διάσημοι με την dating κοινότητα και πολλοί προσπαθούν να τους μιμηθούν. Το πρόβλημα είναι ότι αν δεν είσαι αλήτης κλπ και είσαι καλό παιδί ΔΕΝ μπορείς να γίνεις αλήτης.
Αυτό είναι που δεν μπορούν να καταλάβουν πολλοί και προσπαθούν να βρίζουν, να μιλάνε περισσότερο χυδαία κλπ σε μια προσπάθεια να γίνουν «αλήτες» στα μάτια μιας γκόμενας.
Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορούν να καταλάβουν πότε πρέπει να μιλάνε χυδαία και πότε όχι και ενώ μια γυναίκα τους απαντά σωστά και θετικά, προσπαθούν να βρίσουν, να είναι ψυχροί κλπ χωρίς να ακούνε.
Αυτό τους ρίχνει υπερβολικά αντί να τους ανεβάσει.
Εγώ προσωπικά έχω κάνει από μικρός παρέα με τέτοια άτομα και μπορώ να αναγνωρίσω πότε ένα άτομο προσποιείται κλπ.
Μπορείτε να αλλάξετε μεν προς το καλύτερο, αλλά μην προσπαθείτε να γίνεται κάτι που δεν μπορείτε ή δεν το έχετε από την φύση σας.

Θετικά: Κάνουν σεξ εύκολα από την φύση τους, τρελαίνουν τις γυναίκες, αποκτούν σεβασμό.
Αρνητικά: Κάνουν την ζωή των περισσοτέρων κόλαση, συνήθως καταλήγουν φυλακή, δεν μπορούν να διδάξουν άλλους για το αντίθετο φύλλο γιατί τα κάνουν από την φύση τους.

Οι Pickup Artists
Οι Δον Ζουάν θα τους έλεγα, αν έπρεπε να μεταφράσω ελεύθερα τον όρο. Είναι αυτοί που ήταν κάτι από τους παραπάνω (όχι αλήτες) και μετέτρεψαν τον εαυτό τους σε κάτι πολύ καλύτερο. Μπορούν να γνωρίσουν -σχεδόν- όποια θέλουν. Είναι αυτοί που όλοι μας προσπαθούμε να γίνουμε, κατεβάζουμε και διαβάζουμε βιβλία, παρακολουθούμε σεμινάρια, συμμετέχουμε σε forums κλπ.
Θέλεις να διαβάσεις και μία αλήθεια που δεν σου την λέει κανείς; Μόνο το 10% θα φτάσουν σε αυτό το σημείο. Όλοι οι υπόλοιποι είτε δεν το έχουν από την φύση τους, είτε τα παρατάνε στην μέση, είτε πολλά άλλα.

Θετικά: Μπορούν με μαθηματικούς τρόπους να πλησιάσουν κάποια ή κάποιες και μπορεί να κάνει περισσότερο σεξ από τους παραπάνω γιατί μαθαίνουν με τον καιρό και από τα λάθη τους. Επίσης μπορούν να διδάξουν τους άλλους.
Αρνητικά: Δεν μπορείς να γίνεις με την μία. Απαιτεί πολύ προσπάθεια, υπομονή και ανάγνωση. Επίσης δεν μπορούν να γίνουν όλοι.

Γενικά: Όλοι οι Δον Ζουάν «παίζουν» κάπου ανάμεσα στις δύο παραπάνω κατηγορίες. πχ υπάρχουν «αλήτες» που συμπεριφέροντε σωστά και άψογα στους άλλους. Υπάρχουν PUAs που έμαθαν στους εαυτούς τους να μην δίνουν δεκάρα για τους άλλους.
Με λίγα λόγια οι «αλήτες» ελέγχοντε από την τεστοστερόνη τους, ενώ οι PUAsελέγχουν την τεστοστερόνη τους.