Κορίτσια από τζάκι

Σε αυτό το άρθρο θα μιλήσουμε για μια κατηγορία γυναικών η οποία αρχίζει να κατακτά τελευταία μεγάλη μερίδα του γυναικείου φύλου.

Είναι κοπέλες από την επαρχία συνήθως, οι οποίες καθώς μεγαλώνουν και αρχίζουν να φαίνονται τα κάλλη τους, καταλαβαίνουν γρήγορα την αξία τους και πάντα με την συμπεριφορά των άλλων. Έτσι αρχίζουν να ξεφεύγουν από το κλασικό «φλερτ» και αρχίζουν να μπαίνουν σε ένα διαφορετικό παιχνίδι, που σκοπός τους είναι να παίρνουν όσο το δυνατόν καλύτερα δώρα, μαδώντας παράλληλα όσους τολμήσουν να «πουλήσουν» έρωτα.

Όμως γρήγορα το παιχνίδι αρχίζει να χαλάει, κυρίως γιατί στην επαρχία η κοινωνία είναι μικρή και τα πάντα μαθαίνονται. Έτσι αποφασίζουν να μετακομίσουν σε κάποια μεγάλη πόλη (πχ στας Αθήνας), ελπίζοντας το όνειρο τους για μια καλύτερη ζωή, γεμάτη λούσα, χρήμα και γλέντι να γίνει γρήγορα πραγματικότητα. Για να το καταφέρουν αυτό, θα πρέπει να βρούνε άμεσα χρήμα και είτε ξεκινάνε από τα dating sites, είτε πηγαίνουν να δουλέψουν σε τίποτα στριπτιζάδικα ή συνήθως σε μπουζουξίδικα, όπου τους δίνεται καλό μεροκάματο. Τις βλέπεις από του πουθενά να ξεπετάγονται «φορτωμένες» επώνυμη πραμάτεια (στις αρχές Made in China, με τον καιρό πιο ακριβά) και να βγαίνουν άπειρες φωτογραφίες στα κοινωνικά «δίχτυα» σαν καλοί διαφημιστές του προϊόντος τους.

Θύματα τους είναι κυρίως οι πλούσιοι κάθε ηλικίας, αν και συνήθως οι πάνω από τα «ήντα» πέφτουν πιο εύκολα στα δίχτυα τους. Και τα καταφέρνουν. Γρήγορα αυτές οι κοπέλες αρχίζουν να αποκτούν χρήμα και… ερωτευμένους χορηγούς, οι οποίοι κάνουν ουρά για να τις ικανοποιήσουν. Ειδικά οι κοπέλες που επέλεξαν τα ξενυχτάδικα, κάνουν χρυσές δουλειές αφού έχουν πρόσβαση σε περισσότερες τσέπες. Σίγουρα μπορείς να τις δεις σε κάποιο γνωστό κατάστημα περιποίησης νυχιών, όπου το πρωί (μεσημέρι πες καλύτερα) πηγαίνουν για να φτιάξουν το νύχι τους και να πουν τον… καημό τους.

malli_arkas

Τι σχέση έχουμε εμείς με όλα αυτά, ίσως να αναρωτηθείς. Οι γυναίκες αυτές δεν είναι σπίτι-μπουζούκια-σπίτι, αλλά όταν δεν δουλεύουν βγαίνουν και συχνάζουν σε επώνυμα -συνήθως- μαγαζιά και πάντα με άλλες γυναίκες εξίσου όμορφες και ποτέ με άλλους άντρες στην παρέα. Σκοπός τους δεν είναι να βγουν με τις… φίλες τους και να πουν τον καημό τους, ούτε φυσικά να βγουν για να χορέψουν, αλλά να «παίξουν» και δεν διστάζουν να κάνουν τα πάντα για να σε πείσουν να το ξοδέψεις -για πάρτι τους.

old-men-with-girls

Οι γυναίκες αυτές είναι δύσκολες στο παιχνίδι. Για την ακρίβεια, δεν παίζονται. Το μυαλό τους είναι κολλημένο στον επόμενο χορηγό που θα τις πληρώσει τα έξοδα τους και δεν έχουν χρόνο για έρωτες. Σημείωσε ότι πάντα έχουν την καβάτζα τους, παρέα με τους χορηγούς τους. Πάντα υπάρχει κάποιος που τις «ικανοποιεί» και πίστεψε με, είναι χορτάτες, γι’αυτό και δεν πέφτουν εύκολα.

Έτσι σίγουρα μπορεί να τις πετύχεις σε κάποιο μαγαζί και θα θέλεις να τις προσεγγίσεις, τι καλύτερο άλλωστε από μια ωραία γυναικοπαρέα. Αλλά ποτέ δεν θα ξέρεις αν η τύπισσα με τα λούσα και τα φανταχτερά «μπιχλιμπίδια» παίζει μαζί σου και θέλει κάτι από εσένα ή της αρέσεις, αφού έχουν διδακτορικό στο παιχνίδι και πόσο μάλιστα στο φλερτ. Αλλά ούτε και η γλώσσα του σώματος μπορεί να σου δώσει κάποια στοιχεία, αφού την παίζουν στα δάχτυλα και αυτήν και μπορούν να σε κοροϊδέψουν. Πρέπει να είσαι καλλιτέχνης στο να διαβάζεις την γλώσσα του σώματος για να τις καταλάβεις (πέραν δηλαδή των κλασικών σημαδιών που οι περισσότεροι γνωρίζουν) αν όντως εννοούν αυτό που λένε, ενώ είναι και από τις γυναίκες που βαριούνται εύκολα το πέσιμο, ειδικά αν ο άλλος δεν έχει «κάτι». Ένας καλός τρόπος για τέτοιες γυναίκες είναι να προχωράς τα πράγματα προς το σεξ όσο πιο άμεσα μπορείς, μιας και δεν είναι και τίποτα «κυρίες» και μην ανησυχείς για το πως θα το πάρουν, έχουν ακούσει κατά την πορεία τους τα πάντα (και έχουν κάνει τα πάντα).