Κωλόπαιδο ή καλό παιδί;

Ένα ερώτημα που απασχολεί τους περισσότερους. Τι έχει πέρασει στις γυναίκες, το καλό παιδί ή το κωλόπαιδο;
Η αλήθεια είναι ότι από παλιά ακόμη (σύμφωνα με όσους το έχουν ερευνήσει), αυτοί που κέρδιζαν ήταν αυτοί που τα έλεγαν στα ίσια. Πολλές φορές αυτοί είναι οι λεγώμενοι και ως αλήτες.

Μια ματιά στο παρελθόν όλων των αντρών που δεν τα πήγαιναν καλά με τις γυναίκες και συγκεκριμένα στα σχολικά τους χρόνια, για να θυμηθούν την σκληρή κατά τα άλλα αλήθεια, οι καλύτερες γκόμενες του σχολείου πήγαιναν είτε με εξωσχολικούς που πιθανών εσύ και οι φίλοι σου τους λέγατε αλήτες, είτε με τα άτομα που ήταν πιο γνωστά στο σχολείο και συνήθως όσους ασχολούνταν με αθλήματα του σχολείου.

Δεν είναι τυχαίο που οι γυναίκες  μπορεί να πηγαίνουν με όποιον να’ναι και να παντρευτούν στο τέλος με έναν «καλό», ο οποίος θα τις παρέχει ασφάλεια, χρήμα, άνεση και τροφή για αυτήν και τα παιδιά τους, αλλά στο τέλος την «κάνει» για να πάει με κάποιον που δεν το νοιάζει ή χέστηκε για αυτήν, απλά τον νοιάζει το σεξ μαζί της.
Σου φαίνεται περίεργο; Είναι και ένας από τους λόγους που τόσα γνωστά ονόματα χωρίζουν μετά από καποιο διάστημα. Μπορεί να παίζουν και άλλα θέματα, ωστόσο συνήθως το «παιχνίδι» του άντρα δεν είναι το καλύτερο για αυτές.

Σε ενόχλησε; Σου φάνηκε παράξενο το παραπάνω; Και όμως είναι η πικρή αλήθεια.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν φταίνει οι γυναίκες και φυσικά δεν είναι πόρνες όσες το κάνουν αυτό. Είναι έτσι «προγραμματισμένες» από την φύση. Αναζητούν τον καλύτερο άντρα (ή μάλλον τα καλύτερα γονίδια), ώστε να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί με ανάλογα γονίδια.
Ένας άντρας μπορεί να ανάψει στην θέα και μόνο ενώς τέλειου γυναικείου κορμιού, κώλου ή προσώπου. Οι γυναικες αναζητούν αυτοπεποίθηση (αρχίδι@ κοινως) αλλά και (όχι πάντα) φήμη.
Με την λέξη φήμη αναφέρομαι στην κοινονικότητα που έχει καποιος και συνήθως χαίρουν κοινονικότητας όσοι είναι πορτιέριδες, μπάρμεν, σερβιτόροι, DJs, τραγουδιστές ή μέλη σε κάποιο συγκρότημα κλπ.
Μην σου φανεί παράξενο αν μάθεις ότι ένας τραγουδιστής σε κάποιο επαρχιακό μέρος,μπορεί να πηδάει περισσότερο από ένα πλουσιόπαιδο σε κάποια μεγαλούπολη.
Οι γυναίκες «τρελενονται» για το πόσο πέρασει έχει κάποιος στον κόσμο ή στον κύκλο του. Γι’αυτό και το «κωλόπαιδο» που βρίζει ή κάνει του κεφαλιού του στις παρέες και πιθανών εσύ να συχαίνεσαι να βλέπεις, αυτές τρελαίνονται και τις «παίρνει». Γιατί οι υπόλοιποι άντρες τον σέβονται λόγω του κύρους που έχει, ενώ οι γυναίκες τον θέλουν για σεξ.

Είναι πικρή η αλήθεια, αλλά είναι η πραγματικοτητα. Ωστόσο το καλό είναι ότι μπορεί ο καθένας (σχεδόν) να αλλάξει προς το καλύτερο και φυσικά χωρίς να χρειαστεί να γίνει ρεμάλι, πρεζάκι, κλέφτης ή ότι άλλο μπορεί για να γίνει «αλητης».

Τα καλά παιδιά, είναι αυτό που λέει η λέξη, καλά. Μέχρι εκεί δηλαδή. Δεν μπορούν με τίποτα να συγκινήσουν (ή καλύτερα να προκαλέσουν τα αισθήματα) όπως τις κάνει να νιώσουν οι «αλήτες».

Όταν ασχολούμουν με την βελτίωση μου, πολλές φορές έβγαινα με τέτοια άτομα (όχι απαραίτητα αλήτες, αλλά και με παίχτες από την φύση τους και πολλές φορές παλιούς γυναικάδες), παρακολουθούσα τα πάντα πανω τους. Πως κοιτάνε, που, πότε, τι λένε, πως το λένε κλπ.
Παρακολουθούσα, δοκίμαζα, σημείωνα κλπ. Έτσι κατάφερα και έφτιαξα ένα στυλ, το οποίο έχει αποτέλεσμα πάρα πολύ καλό και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να σκεφτώ καν τι να πω ή τι ιστορία να σκεφτώ.
Περισσότερα σχετικά σε μελλοντικά posts.

Ένα τραγούδι του TUS, που λέει τα πράγματα με το όνομα τους…