Linx #2

Το 2ο μέρος των Linx, τα νέα έρχονται με ρυθμούς πολυβόλου οπότε έκρινα ότι πρέπει να τα χωρέσω σε ένα ακόμη άρθρο. Το παρών ίσως είναι λιγάκι κουτσομπολίστικο, αλλά πρέπει να τα αναφέρω για πολλούς λόγους.

«Θέλω τον άντρα όμορφο, πλούσιο, έξυπνο και τρελάρα. Θέλω να είναι κύριος αλλά και… αλήτης»
Εντάξει, δεν ζητάει και πολλά η miss Marina. Σε μια συνέντευξη της που διάβασα στο γκουχ-κουτσομπολίστικο-γκουχ site της espresso, η γνωστή (εγώ πάντως δεν την ήξερα μέχρι που διάβασα το άρθρο, είναι και πολλοί οι καλλιτέχνες βλέπεις) στο νεανικό κοινό (ίσως γι’αυτό δεν την ξέρω, άλλη γενιά εμείς βλέπεις) Μαρίνα Σάζη εκφράζει το παράπονο της και λέει ότι την πλησιάζουν άντρες που δεν θέλει (δεν λες πάλι καλά που σε πλησιάζουν και αυτοί; Εδώ άλλες δεν τις πλησιάζει κανείς), ενώ τον άντρα τον θέλει να’χει απ’όλα. Αγαπητή Μαρίνα, εδώ ολόκληρη Τζούλια και δεν ζητούσε τόσα πολλά. Σου αφιερώνω αυτό το τραγούδι του Τσαλίκη.

Το τελευταίο hit της Μαρίνας με τίτλο «I need your love tonight» ακούγεται δυνατά στα κλαμπ, ενώ πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα καινούργιο τραγούδι της, χορευτικό και ξεσηκωτικό – όπως έχει συνηθίσει τους fans της. Όσο για τα προσωπικά της; «Δεν με πλησιάζουν εύκολα οι άντρες» εκφράζει το παράπονό της. «Με πλησιάζουν αυτοί που δεν θέλω» συμπληρώνει γελώντας και επιχειρεί να σκιαγραφήσει το προφίλ του Mr Right: «Θέλω τον άντρα όμορφο, πλούσιο, έξυπνο και τρελάρα. Θέλω να είναι κύριος αλλά και… αλήτης».

7 πράγματα που αρέσουν στις γυναίκες και οι άντρες δεν καταλαβαίνουν!
Μου αρέσουν αυτές οι λίστες του τύπου «7 λέξεις που την ανάβουνε», «5 πράγματα που θα την κάνουν να σε ερωτευτεί», «10 tips για το τέλειο one night stand» και άλλα τέτοια παράξενα που το μόνο τους κοινό στοιχείο είναι ότι δεν πιάνουν απλώς. Έτσι προσθέτω ένα παρακάτω που μου έστειλε φίλος να το δημοσιεύσω. Από την λίστα, αντιγράφω ένα μόνο που μου έκανε εντύπωση. Το επόμενο Σαββάτο λοιπόν, όλοι με μια πικραλίδα στο χέρι και βουρ στα clubs για one night stands, το οποίο δεν χρειάζεται να το πείτε ότι το θέλετε σε κάποια, θα το πιάσει το υπονοούμενο 🙂

5. Στα λουλούδια υπάρχουν κάποια πράγματα που συμβολίζονται για τις γυναίκα. Όταν παίρνουν τριαντάφυλλα θέλουν μακροχρόνιες σχέσεις, ενώ για τις τουλίπες είναι οι μικρής διάρκειας σχέσεις. Τα μπουκέτα σημαίνουν ότι είναι κάτι περίπλοκο, ενώ παράδοξα η πικραλίδα είναι για τα one night stand. Είναι δύσκολο τα αρσενικά να το καταλάβουν, για αυτό έχετε το νου σας.

6 στάσεις στο sex για καλύτερους οργασμούς (της γυναίκας)
Από τα θέματα που θεωρώ σημαντικά είναι και το παρακάτω, όπου αντιγράφω μόνο την μία από τις έξι.

the-countertop-sex-position

Παραλλαγή ιεραποστολικού στο τραπέζι: «Η γυναίκα είναι ανάσκελα στον πάγκο ή στο τραπέζι και ο άντρας στέκεται όρθιος και διεισδύει. Η στάση αυτή σου δημιουργεί, κατ’ αρχήν, το συναίσθημα ότι κάτι πρέπει να γίνει τώρα, με πολύ ένταση. Αντικείμενα θα πεταχτούν με βίαιο τρόπο από το τραπέζι, ρούχα θα σκιστούν και θα βρεθούν δεξιά και αριστερά στο πάτωμα. Υπάρχει κάτι ερεθιστικό σ’ αυτό. Οι ελιγμοί της γυναίκας πάνω στον πάγκο είναι εύκολοι και μπορεί αυτή να νιώσει ένταση ακόμα και από τη δόνηση του τραπεζιού. Η στάση επιτρέπει τη διαρκή επαφή του ζευγαριού και δημιουργεί την αίσθηση ότι πρόκειται για κάτι «βρώμικο». Η στάση αυτή μπορεί να λειτουργήσει σε πολλά επίπεδα. Δεν είναι για ακροβάτες, είναι θέμα… πλαισίου, περιβάλλοντος». – Margaret Wagner, sex expert

Φάρμακο που καθυστερεί την εκσπερμάτωση!
Να και μια καλή είδηση.

Δεν υπήρχε ως τώρα μεγάλη βοήθεια από την επιστήμη μέχρι που μία έρευνα απέδειξε ότι τα αντικαταθλιπτικά μπορούν να βοηθήσουν! Αυτό συμβαίνει γιατί εξαιτίας τν ουσιών που περιέχουν προκαλούν παρενέργειες κ μια από αυτές είναι και η καθυστέρηση της εκσπερμάτωσης!Οι επιστήμονες «εκμεταλλεύτηκαν» αυτή την ανακάλυψη και ανέπτυξαν ένα φάρμακο που λέγεται δαποξετίνη! Η δαποξετίνη είναι σαν ήπιο αντικαταθλιπτικό με δράση που κρατάει για λίγο χρονικό διάστημα και σχεδιάστηκε ειδικά γι τν θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτωσης! Λαμβάνεται για μικρό χρονικό διάστημα και φέρνει θαυμαστά αποτελέσματα.

Το «κακό σεξ» αιτία χωρισμού για ένα στα δέκα ζευγάρια
Έχω αναφέρει πολλές φορές στο παρελθόν ότι πολλές γυναίκες κρατούν τα καλά παιδιά για σπίτι και οικογένεια, αλλά όταν τους λείπει το καλό σεξ (που τα ήσυχα παιδιά δεν μπορούν να τις το προσφέρουν τόσο, παλιά έτυχε να ακούσω από μια να λέει ότι ο άντρας της δεν κάνει σεξ αλλά απλώς μαλ@κίζεται μέσα της!!!) πετάγονται μια βόλτα «σε μια φίλη που έχουν καιρό να τα πουν». Μια Βρετανική δημοσκόπηση τώρα δείχνει ότι περισσότερα από ένα στα δέκα ζευγάρια χωρίζει λόγω κακού σεξ.

Το 16% των ανδρών, εξάλλου, και το 13% των γυναικών είπαν ότι το κακό σεξ αποτελεί αιτία για την οποία χωρίζουν, ενώ το 39% ότι αποτελεί συμβάλλοντα παράγοντα στην απόφασή τους να χωρίσουν.
[…] Η δημοσκόπηση, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό ενός online καταστήματος σεξουαλικών βοηθημάτων, έδειξε ακόμα ότι για το 47% των γυναικών η αφιέρωση περισσότερου χρόνου στα προκαταρκτικά θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά, ενώ για το 54% των ανδρών το ίδιο θα έκανε περισσότερο στοματικό σεξ.

Και δύο ακόμη ειδήσεις που αφορούν αυτήν την φορά τον κόσμο των κινητών. Και δεν είναι άχρηστες ειδήσεις, τα κινητά έχουν μπει τόσο πολύ στην ζωή μας, που γίνονται και μάχες σε online κοινότητες για το πια εταιρία την έχει μεγαλύτερη (την ζήτηση σε κινητά) και πια εταιρία κονομά περισσότερα, λες και τα μοιράζονται με τους φαν. Τι να πεις.
Έτσι λοιπόν έχουμε την εφαρμογή που κάνει το χωρισμό αισχρά εύκολο, λες και ήταν δύσκολο για τις γυναίκες μέχρι τώρα να στείλουν ένα μήνυμα ότι χωρίζουν κάποιον και δεν θέλουν να τον ξαναδούν (so simple. Βέβαια και οι άντρες κάνουν κάτι τέτοιες μαλαγανιές, αλλά οι γυναίκες διατηρούν τα σκήπτρα σε αυτό το θέμα) και επίσης ένα άρθρο όπου μια οι ερευνητές του Michigan μας λένε ποια είναι τα πράγματα που δεν πρέπει να πούμε ΠΟΤΕ με SMS στο αντίθετο φύλο. SMS? Εδώ έχουμε το Facebook, στο SMS έμειναν ακόμη οι ερευνητές; 🙂