Linx #3

Ακόμη ένα ποστ με χρήσιμα links.

Ξεκινάμε από ένα χρήσιμο βιβλίο που έχει να κάνει αρχικά με το κάπνισμα, δηλαδή αναλύει σε βάθος τι προκαλεί την εξάρτηση της νικοτίνης, τα προβλήματα που προκαλούνται κατά την προσπάθεια που κάνει κάποιος για να το κόψει κ.α.
Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ωστόσο (το διάβασα άσχετα αν δεν καπνίζω) είναι η αναφορά που κάνει στο υποσυνείδητο και πιστεύω θα βρείτε χρήσιμες της πληροφορίες που περιέχει.
Το βιβλίο βρίσκεται εδώ σε μορφή pdf (δωρεάν) ενώ μπορείτε να το προμηθευτείτε και σε φυσική μορφή.


Τελικά μετράει το μέγεθος… του ταλέντου
Επειδή μεγάλο ποσοστό των ανδρών ανησυχεί για το μέγεθος του μορίου του, το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρει διάφορες χρήσιμες έρευνες που έγιναν για την μεγένθυση του πέους ενώ επίσης αναφέρει και το πραγματικό μέγεθος που πρέπει να έχει το πέος για να θεωρηθεί «μικρό».

Το 2005 από τους 92 άντρες που απευθύνθηκαν σε κάποιον ειδικό γιατί πίστευαν ότι είχαν μικρό πέος, οι ερευνητές βρήκαν ότι κανένας από αυτούς δεν έπασχε από το εν λόγω σύνδρομο.
Μάλιστα, σύμφωνα με το British Journal of Urology οι άντρες φαίνεται να ενδιαφέρονται περισσότερο για το μέγεθος του μορίου τους απ’ ό,τι οι γυναίκες.
Ίσως οι άντρες θα έπρεπε να έχουν υπόψιν τους μια πρόσφατη μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό έντυπο της Βρετανικής Ένωσης Χειρούργων Ουρολόγων, σύμφωνα με την οποία «σημασία έχει το μέγεθος του ταλέντου σας και όχι του οργάνου σας!»


30 συνήθειες που κάνουν έναν άντρα… μπούλη!
Σε αυτό το άρθρο αναφέρονται οι 30 συνήθειες που κάνουν έναν άντρα «μπούλη». Αξίζει ίσως να τις διαβάσετε αν και δεν συμφωνώ με όλα όσα γράφει.


Έρευνα: Τα καρότα ενισχύουν το σπέρμα!
Να και κάτι που αφορά την υγεία του σπέρματος και μάλιστα με τον πιο υγιεινό τρόπο, την κατανάλωση καρότων. Έρευνα λοιπόν έδειξε ότι τα καρότα ενισχύουν την ποιότητα του σπέρματος, αλλά και την ταχύτητα που το σπέρμα φτάνει στα ωάρια.

Ο λόγος για τα καρότα, τα οποία σύμφωνα με νέα επιστημονική έρευνα είναι πολύ ωφέλιμα για το σπέρμα, καθώς βελτιώνουν την ποιότητά του, αλλά και την ταχύτητα με την οποία τα σπερματοζωάρια φτάνουν στα ωάρια. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από επιστήμονες του Χάρβαρντ, οι οποίοι μελέτησαν τον τρόπο με τον οποίο τα φρούτα και τα λαχανικά βελτιώνουν την κατάσταση του σπέρματος και την ανδρική γονιμότητα. Όπως διαπίστωσαν, αυτή η ιδιότητα που παρουσιάζουν τα καρότα οφείλεται στα καροτενοειδή που περιέχουν, δηλαδή τις ουσίες που ευθύνονται για το χρώμα τους.

Επίσης μια άλλη έρευνα αναφέρει ότι το σπέρμα κάνει καλό στις γυναίκες, οπότε η σειρά έχει ως εξής, τρώμε καρότα και τις ενημερώνουμε για τις νεότερες έρευνες 😉

Μόλις ένα μόριο σπέpματος είναι ικανό να μεταλλάξει μια σειρά γυναικείων γονιδίων, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, βελτιώνοντας την όραση, αυξάνοντας τη γονιμότητα, αλλά και αλλάζοντας τις συνήθειες ύπνου και διατροφής.


Παντρεμένη μυστική αστυνομικός ερωτεύτηκε τον έμπορο ναρκωτικών που παρακολουθούσε
Τελικά αυτό που λένε ότι την γυναίκα και σε μπουκάλι να την κλείσεις, θα το κάνει με τον φελλό δεν είναι λάθος. Ούτε να παρακολουθήσουν τα badboys δεν μπορείς να τις εμπιστευτείς 🙂

Αυτή ήταν υποχρεωμένη να τον παρακολουθεί ωστόσο το μόνο που κατάφερε ήταν να παραιτηθεί αφού τον ερωτεύτηκε. Το περιστατικό συνέβη στην Tempe της Αριζόνα με πρωταγωνίστρια την Jessica Dever-Jakusz η οποία κατηγορείται ότι είχε σχέση με έναν έμπορο ναρκωτικών με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί η έρευνα εναντίον του και να κινδυνεύσουν άλλοι δυο συνάδελφοί της.


Γένια VS ξυρίσματος σημειώσατε 1
Ελκυστικά για τις γυναίκες τα γένια δέκα ημερών, σύμφωνα με μια έρευνα.

Οι γυναίκες φαίνεται ότι δείχνουν προτίμηση και γοητεύονται από τους άντρες που έχουν αφήσει γένια για δέκα περίπου ημέρες, παρά από το φρεσκοξυρισμένο πρόσωπο ή το μακρύ μούσι, διαπίστωσαν ερευνητές στην Αυστραλία. «Οι τρίχες του προσώπου επηρεάζουν σημαντικά τις κρίσεις των ανθρώπων για τα κοινωνικο-σεξουαλικές ιδιότητες των ανδρών» γράφουν στην επιθεώρηση «Evolution and Human Behavior».


Η σεξουαλική συμπεριφορά των πρωτοετών φοιτητών
Μία πρόσφατη έρευνα που πραγματοποίησε το τμήμα Νοσηλευτικής του ΑΤΕΙ Κρήτης, μας δείχνει την σεξουαλική συμπεριφορά των νεαρών Ελλήνων (και όχι αποκλειστικά των φοιτητών θα έλεγα). Όπως και να έχει, η είδηση είναι ενδιαφέρουσα για όσους ασχολούνται με το «πέσιμο» και τους ενοχλεί η ηλικία μιας φοιτήτριας ας πούμε ή αν θα πρέπει να πάει «direct» ή «χύμα» ή «indirect». Το πιο πιθανό είναι η εν λόγω φοιτήτρια να έχει μεγάλη εμπειρία σεξουαλικά…

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα επαληθεύεται η μείωση του ορίου ηλικίας της πρώτης σεξουαλικής επαφής καθώς ο μέσος όρος ήταν η ηλικία των 16,9 ετών.
Ωστόσο ένα ποσοστό της τάξης του 10,7% δήλωσε ότι είχε την πρώτη σεξουαλική επαφή στην ηλικία των 13 με 15 ετών.