Linx #4

Ακόμη ένα ποστ με χρήσιμα links.

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Ο σωστός ο άντρας πρέπει να…

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δήλωσε στο περιοδικό «ΜΑΧ» πως θέλει να είναι ο άντρας ή καλύτερα τι κάνει έναν άντρα «αρσενικό». Δύο πράγματα ξεχωρίζουν, η «αύρα» του και φυσικά το καλό σεξ.

Πρέπει να είναι άντρας, αρσενικό. Να σε κοιτάει και από τη ματιά του να καταλαβαίνεις ότι πρέπει να σκάσεις. Είμαι ανοιχτή στον έρωτα, είναι πολύ ωραίο πράγμα. Μου αρέσουν οι μελαχρινοί άντρες με μαύρα μάτια. Θα πρέπει πάντως να με σέβεται, να με εκτιμάει και να μου κάνει καλό sex. Εγώ τον έχω μέσα στο σπίτι μου πασά, βασιλιά. Και παντόφλες φέρνω. Είμαι γυναίκα για σπίτι εγώ, τελειωμένα πράγματα.

Χρειάζεσαι 30″ για να καταλάβεις αν είσαι ερωτευμένη

Ένα άρθρο που μπορεί να απευθύνεται μεν στις γυναίκες, αλλά έχει ενδιαφέρον και αυτό γιατί έχω αναφέρει στο παρελθόν ότι η πρώτη εντύπωση μετράει (όταν πρωτογνωρίσει κάποιος μια γυναίκα) και ότι τον βάζει σε μια από τις «λίστες» της σχεδόν άμεσα, όπως και ότι μια γυναίκα θα πρέπει να είναι διαθέσιμη για να κάνει σχέση.

Ο έρωτας με την πρώτη ματιά εξαρτάται από την ψυχολογική κατάσταση του ατόμου εκείνη τη στιγμή. Αν κάποιος είναι έτοιμος να ερωτευτεί, επιθυμεί να βρει έναν/μία σύντροφο, τότε θα βρίσκεται σε φάση αναζήτησης, άρα θα είναι και πιο εύκολο να εντοπίσει το κατάλληλο άτομο για να το ερωτευτεί. Χρειάζονται περίπου 30 δευτερόλεπτα για να ‘αποφασίσει’ κανείς αν το άτομο απέναντι του είναι ελκυστικό και αποτελεί πιθανό ερωτικό σύντροφο.

Σχέση: ένα Απίστευτο Μυστικό!

Το συγκεκριμένο άρθρο αναλύει το «φαινόμενο Έγκμπαρ», το οποίο (και όπως αναφέρει το άρθρο) είναι ένα μυστικό για τις σχέσεις. Τι έκανε ο Έγκμπαρ; Υπολόγισε (όπως λέει το άρθρο) πότε η γυναίκα που επιθυμεί είναι διαθέσιμη για να κάνει σχέση και τότε έκανε το ηρωικό του «πέσιμο». Τι σκέφτηκε πάλι ο άνθρωπος…

Ο Μάικους Έγκμπαρ, είναι μαθηματικός! Αλλά, είναι και ένας πολύ ζεστός άνθρωπος, που έτυχε να αγαπήσει και μάλιστα πολύ. Αλλά, χωρίς καμία τύχη . Αντί να κάτσει να στεναχωρηθεί, και να πάρει απόφαση την κακή του τύχη, που του στέρησε την αγάπη του, απλά, το αντιμετώπισε το θέμα ως κακό συγχρονισμό. Πήρε ως δεδομένο κάτι που φαίνεται εγωιστικό, αλλά δεν είναι: θεώρησε ότι για να είναι ερωτευμένος, υπάρχει κάποιος λόγος, έχει δίκιο και μπορεί και να έχει την γυναίκα που θέλει, απλά, πρέπει να λύσει την εξίσωση. Την έλυσε και μάλιστα πολύ γρήγορα. Και με ένα πολύ ωραίο έπαθλο: την αγάπη του.
Τι έκανε ο ιδιοφυής ερωτευμένος; Υπέθεσε ότι ο μόνος λόγος που δεν ανταποκρίθηκε η γυναίκα των ονείρων του στην αγάπη του, ήταν ο κακός συγχρονισμός. Με βάση την ημερομηνία γέννησης της κοπέλας, υπολόγισε κάθε πότε θα είναι πρόθυμη να κάνει σχέση με έναν άντρα με τα δικά του χαρακτηριστικά . Κάτι μας λέει, ότι χρησιμοποίησε και αστρολογικά δεδομένα, γιατί μόνον αυτά δίνουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.
Μετά, απλά, περίμενε. Δεν την ενόχλησε. Και 4 μήνες μετά, που ήταν το πρώτο παράθυρο που θα μπορούσε να κάνει κρούση, εμφανίστηκε! Η σχέση του μαζί της, πήγε πολύ καλύτερα. Τον πρόσεξε, άρχισε να ενδιαφέρετε για την δουλειά του, γελούσαν και ήταν πολύ ζεστά τα πράγματα.

Το ένα και μοναδικό μυστικό του γυναικείου οργασμού

Μια μελέτη που έχει να κάνει με τον γυναικείο οργασμό.

Νέα μελέτη αποκαλύπτει ότι η επιδερμίδα γύρω από την κλειτορίδα είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του γυναικείου σώματος και ευθύνεται για την έντονη ερωτική διέγερση και το δυνατό οργασμό. Οι ερευνητές ζήτησαν από γυναίκες να βαθμολογήσουν την ένταση των οργασμών και την απαιτούμενη προσπάθεια που χρειάζεται για να φτάσουν στην κορύφωση, ανάλογα με συγκεκριμένα μέρη του σώματος. Το 94% των γυναικών ανέφερε πως η διέγερση της κλειτορίδας είναι αυτή που τις οδηγεί στον οργασμό. Επίσης, ποσοστό 64% δήλωσε πως καταφέρνει να φτάσει σε οργασμό χάρη στην διέγερση της περιοχής στα πλαϊνά ή κάτω από την κλειτορίδα.

Σεξ μέσω ίντερνετ κάνουν οι παντρεμένοι Έλληνες

Χαμός στο διαδίκτυο με μια τελευταία έρευνα να μας λέει ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι το χρησιμοποιούν για γνωριμίες με σκοπό το σεξ.

Σύμφωνα με τελευταία έρευνα, 8 στους 10 άντρες και 7 στις δέκα γυναίκες επισκέπτονται τακτικά διαδικτυακούς χώρους με σεξουαλικό περιεχόμενο, δηλαδή site με πορνογραφικό περιεχόμενο.
Μάλιστα οι Έλληνες παραδέχονται ότι χρησιμοποιούν το ίντερνετ για να κάνουν ερωτικές γνωριμίες χωρίς να ενδιαφέρονται για μακροχρόνιες σχέσεις (6 στους 10).
Τα δεδομένα προκύπτουν από την έρευνα της Εταιρείας Μελέτης Ανθρώπινης Σεξουαλικότητας στην οποία συμμετείχαν συνολικά 1600 άτομα (800 άνδρες και γυναίκες) από 18 έως 65 ετών.
Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο για σεξ κυρίως από το σπίτι (42%) αλλά και από τη δουλειά (35%).
Στην ερώτηση αν έχουν κάνει σχέση μέσα από το διαδίκτυο, το 57% των ερωτηθέντων απάντησε αρνητικά και το 43% θετικά.

Many women prefer cellphones to sex, especially in China

Μια άλλη έρευνα καταγράφει ένα σύγχρονο πρόβλημα, το «κόλλημα» πολλών (νέων κυρίως) με τα εξυπνοκινητά τους. Δεν χρειάζεται να ψαχτείς ιδιαίτερα, μια βόλτα σε μια καφετέρια και θα δεις τους περισσοτέρους να κοιτάνε για ώρες μια οθόνη (το Facebook κυρίως).
Έτσι πολλές γυναίκες σε Βραζιλία, ΗΠΑ, Κίνα και Βρετανία έχουν ερωτηθεί σχετικά και δήλωσαν ότι προτιμούν το κινητό τους από το σεξ. Μήπως το βάζουν στο σιγανό και με full δόνηση;

Ξέρετε τι είναι η «αύρα» των ανθρώπων;

Το συγκεκριμένο άρθρο εξηγεί την «αύρα» των ανθρώπων, πως μερικοί άνθρωποι ξεχωρίζουν αμέσως όταν ας πούμε μπουν σε κάποιον χώρο, ενώ επίσης εξηγεί και την μέθοδο Kirlian.