Το μέλλον στο Pickup είναι το Infinity AR

Όσοι ενημερώνονται για νέα τεχνολογικά προϊόντα, σίγουρα θα γνωρίζουν τα νέα γυαλιά της Google, γνωστά ως Google Glass. Τώρα αν είναι καλά, κακά ή άσχημα δεν ξέρω, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι άρχισαν και άλλες εταιρίες να βγάζουν σχετικά προϊόντα, όπως έκανε η Infinity Augmented Reality και ανέβασε ένα video όπου εξηγεί γιατί το δικό της πρόγραμμα είναι καλύτερο από της Google.

«Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα της Infinity AR σου επιτρέπει την χρήση προγραμμάτων όπως αναγνώριση προσώπου, φωνής και διάθεσης. Αυτό το φουτουριστικό φαινόμενο βασικά ξέρει τι κάνεις, τι θέλεις και πότε το θέλεις, βασισμένο στις πληροφορίες που λαμβάνει από την σύνδεση με το smartphone σου» δήλωσε η εταιρία.

Στο παρακάτω video, ένας άντρας τριγυρνάει στην σοφίτα του και λίγο αργότερα (που αποφασίζει τι θέλει να κάνει), ντύνεται και βλέπουμε να ξεκλειδώνει την Porsche του με την… σκέψη του.
Αφού βλέπουμε τις καταπληκτικές του ικανότητες στο μπιλιάρδο (με την χρήση των γυαλιών πάντα), πηγαίνει ο άνθρωπος να παραγγείλει το ποτάκι του. Εκεί καθώς πλησιάζει την μπαργούμαν, το πρόγραμμα έχει ήδη αρχίσει να σκανάρει το πρόσωπο της και του εμφανίζει τα στοιχεία της από το Facebook. Καλά θα μου πεις, αυτό το μαθαίνω και εγώ μέσα σε λίγα λεπτά μαζί της και χωρίς την χρήση πανάκριβων γυαλιών. Κάτσε ντε, δεν τελειώσαμε ακόμη.

Το πρόγραμμα ήδη «κατάλαβε» το ζώδιο της και ο τυπάς το χρησιμοποιεί αυτό για το πέσιμο του (το «είσαι δίδυμος ε;» με το ανάλογο ύφος πιστεύω θα σαρώνει στα chick-άκια), ενώ η ανάλυση φωνής του φανερώνει ότι ήδη την έχει ιντριγκάρει. Το αποτέλεσμα είναι να «συνδεθούνε» μέσο Facebook και μετά από λίγο (αφού φάει το σαλατικό του και κάνει και την γυμναστικούλα του), να πάει η μπαργούμαν από το σπίτι του, όπου την προσφέρει ένα ποτήρι από Sauvignon Blanc (και το πρόγραμμα/wingman του λέει ότι έχει ενθουσιαστεί).

Τώρα εγώ το πάω ένα βήμα παραπέρα και φαντάσου να το πάρει ένας φαν της Mystery Method και να το «φορτώσει» μέσα ένα κατεβατό ρουτίνες, negs, ιστορίες κλπ (άντε μετά να πεις «δεν ξέρω τι να της πω»), ενώ για τον PUA γενικά, το πρόγραμμα/wingman θα αναλύει κάθε του βήμα, πχ «είσαι τώρα σε attraction, μην παραμείνεις πολύ εκεί. Επίσης προσπάθησε να γίνεις πιο σεξουαλικός. Σου ανοίγω το βιβλίο του Mode One που πρόσφατα κατέβασες«. Αυτά είναι μεγαλεία…

Ενημερωτικά, τα γυαλιά αυτά θα κυκλοφορήσουν το 2014 (όπως και της Google) και μιας ακόμη εταιρίας ονόματι MetaPro (τα οποία τα «σπάνε», δείτε τα στυλ Ray-Ban και Aviator).
Σημειώστε ότι με το άρθρο δεν προωθώ τα γυαλιά ή την χρήση τους, είναι απλώς μια ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις.