Μερικά tips για το Night Game

Παρακάτω θα αναλύσω μερικά tips για το παιχνίδι την νύχτα.
Δεν σου λέω να ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές κατά γράμμα, αλλά μερικές μπορεί να σε βοηθήσουν.

Αρχίζουμε με το πως να μπαίνεις σε κάποιο μαγαζί. Μόλις περάσεις την πόρτα, κάθισε εκεί και ανίχνευσε το μέρος, σαν να ψάχνεις κάποιον ή να ψάχνεις να καθίσεις.
Οι περισσότεροι συνήθως «τρέμουν» μην τους δει κάποιον και αμέσως περνάνε την πόρτα και προσπαθούν να απομακρυνθούν από τα μάτια ολωνών, αφού ως γνωστόν όταν ανοίγει η πόρτα από ένα μαγαζί, ή μπαίνει κάποιος από την είσοδο γενικά, τα μάτια των περισσοτέρων είναι στραμμένα προς τα εκεί.
Αν τώρα το μαγαζί έχει μερικά σκαλάκια που κατεβαίνουν προς τα κάτω, είναι δηλαδή το μαγαζί προς τα κάτω, κάθισε στα τελευταία σκαλιά και ψάξε πάλι όλο το μέρος. Θα δεις ότι δεν θα περάσεις απαρατήρητος, ειδικά από τις γυναίκες.

Προτού πλησιάσεις κάποια, καλό είναι να δεις τι σου αρέσει πάνω της, ώστε να έχεις κάτι να σε ελκύει και να μπορείς έτσι να μιλάς πιο ρεαλιστικά (κοπλιμέντα κλπ).

Όταν πλησιάζεις κάποια, μην την πλησιάσεις από πίσω και την χτυπήσεις τον ώμο με το δάχτυλο. Θα την εκνευρίσει αυτό και φυσικά θα πάει χαμένη η όποια σου προσπάθεια. Αν δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, πιάσε την από τον ώμο και γύρισε την προς τα εσένα.

Η επικοινωνία γίνεται περισσότερο με το σώμα (body language) και από εκεί φαίνεται η αυτοπεποίθηση σου. Δες τον John Travolta στο παρακάτω video (δες και τον χορό στην Disco, προς το τέλος του video) και θα καταλάβεις περί αυτοπεποίθησης και το πως δείχνει στο σώμα.

Αντί να «δουλεύεις» τον χώρο και να προσπαθείς να «μπεις στο πνεύμα», «ανοίγοντας» άσχετα sets που δεν σε ενδιαφέρουν, επικεντρώσου σε αυτές που σου αρέσουν. Ποιος έχει άραγε τον χρόνο και την όρεξη να κάνει τον «[βάλε ότι όνομα θες εδώ]» και να μιλάει σε άσχημες και χοντρές απλά για να μπει σε «mood»;

Μην πλησιάζεις σε γυναίκες που έχουν κοντά τους «ντουλάπες» ή μιλάνε σε τέτοιους ή ακόμη στους πορτιέρηδες ή υπεύθυνους των μαγαζιών. Ακόμη χειρότερα αν δεις ότι ο άλλος την γουστάρει. Θα σου χαλάσει το παιχνίδι και ειδικά στην περίπτωση της «ντουλάπας», θα προσπαθήσει να στο παίξει «νταής», για να «ανέβει» στα μάτια της (αφού δεν μπορεί αλλιώς, αν την είχε γκόμενα θα το καταλάβαινες). Εδώ η καλύτερη άμυνα είναι, αν τελικά πλησιάσεις κάποια που συναναστρέφεται με τέτοιους, να μην του δώσεις σημασία, όσο και αν σου μιλάει.

Απαγορεύεται η προσέγγισης...

Το να έχεις μερικές καταπληκτικές ιστορίες, δεν σε βοηθάει τόσο. Αυτό που μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο σε μια συζήτηση, είναι το να μιλάς με παύσεις, για να την κρατάς σε στάση «προσοχής», να χαμηλώσεις την φωνή σου, ώστε να αναγκαστεί να έρθει πιο κοντά σου για να ακούει και φυσικά να είσαι ευθύς, αφού η αυτοπεποίθηση είναι για τις γυναίκες σέξι.