Μια PU εμπειρία

Αυτό το άρθρο είναι από τον φίλο του blog Paul, ο οποίος και θέλησε να μοιραστεί μαζί μας μια εμπειρία που είχε.
Τον ευχαριστώ που μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία του. Το άρθρο το έχω μεταφέρει αυτολεξεί, πλην της αφαίρεσης ενός link προς site με πειρατικό λογισμικό (για να το κατεβάσετε), προκειμένου να αποφύγω τυχών προβλήματα με το blog.


Καλή μέρα ή καλησπέρα, αναλόγως σε πια μεριά του κόσμου βρίσκεστε.
Ήθελα να μοιραστώ με το κοινό μια από τις εμπειρίες μου με αίσιο τέλος, με σκοπό να σας παρακινήσω στο pick up.

Να αναφέρω ότι είμαι 18 και μετακόμισα στην California, USA το 2013. Μην σκέφτεστε αμέσως: “Α..Αμερική είναι εντελώς διαφορετικά…”, γιατί τις πρώτες μου προσεγγίσεις τις έκανα στην Κρήτη τα καλοκαίρια, παίζοντας με τουρίστριες (με τις οποίες δεν έχεις τι να χάσεις). Έτσι λοιπόν, ύστερα από αρκετές εμπειρίες στην Ελλάδα και με συμβουλές από τον Shark, εδώ στην Αμερική στο σχολείο μου (το οποίο έχει 2000 παιδιά), “προπονούμαι” όσο μπορώ!

Μία μέρα λοιπόν, γνωρίζω ότι υπάρχει μία καινούργια από την Ουκρανία (και επειδή εγώ είμαι Ουκρανός, ήταν άλλος ένας λόγος να πάω). Την βλέπω λοιπόν να προχωράει μόνη της, έρχομαι από πίσω και λέω ότι μου ήρθε εκείνη την στιγμή:

– Hey.
– Hi! (ενθουσιασμένη)
– Do you speak English?
– A little…
– What do you speak?
– Ukrainian.
– (Και εδώ εγώ αρχίζω στα Ρώσικα, στα οποία μιλάμε και οι 2) Blah..Blah..

Τότε αυτή ενθουσιάστηκε πιο πολύ και αφού συνεχίσαμε λίγο την γνωριμία, φύγαμε σπίτια μας.
Lesson: Δεν χρειάζεστε κανένα «magic» opener, για να ρίξετε μία. Αλλά για να γίνει αυτό, θα πρέπει να αποτύχετε καμιά 10αριά φορές, να γελάσετε με τον κολλητό σας και να συνεχίσετε!
Την επόμενη μέρα, βρεθήκαμε, μιλήσαμε, ζήτησα το fb και αργότερα στο μάθημα της έγραφα. Εδώ συνειδητοποίησα ότι πρέπει να της δείξω τι πραγματικά θέλω, οπότε γράφω:

– btw, μπορώ να σε κλέψω από το σπίτι κάνα σβτ/κρ?
– βέβαια, τι σε κελί μένω?

Μετά την ρώτησα αν είναι θρησκεία και μου λέει ότι η θρησκεία της δεν της επιτρέπει το αλκοόλ, τσιγάρο και sex πριν τον γάμο. Εκεί, με πείραξε λίγο, αλλά πολύ λίγο, γιατί ξέρω οτι απο’μένα εξαρτάται τι θα γίνει.

Lesson: Μην παίρνετε στα σοβαρά τι σας λένε, απλά δεν θέλουν να φανούν εύκολες ή ακολουθούν τα society rules!
Από αυτήν την στιγμή αρχίζω το physical καμάκι. Καθόμασταν στην αυλή και μιλούσαμε όταν μου λέει «έλα..πάμε μέσα με φωνάζει η φίλη μου.»

Εγώ είχα σκοπό να την φιλήσω, οπότε την τραβάω προς τα μένα και κ πάω για το φιλί. Εκείνη στρίβει το κεφάλι και γελάει, την ξανα – καθίζω δίπλα μου, βάζω το χέρι μου γύρω από τον αυχένα της και ξαναπροσπαθώ. Δεν μ’αφηνει! Τέλος πάντων μετά απο 3 προσπάθειες, λέω “οκ,πάμε.”.

Lesson: Όσο η κοπέλα γελάει, ή δεν έχει άγριο ύφος, πάει να πει ότι θα «σπάσει», γι’αυτό keep trying!

Τις επόμενες 2 μέρες δεν πήγα να την δω, να το παίξω θυμωμένος και καλά…Στις γυναίκες τις αρέσει να νιώθουν ότι δεν σε έχουν, ότι μπορείς να πας και με άλλη αν θες ή να περάσουν μέρες χωρίς να της γράψεις. Απλά εμπειρικά το γνωρίζω, ΚΟΛΛΑΝΕ!

Έτσι και έγινε, την βλέπω να είναι μόνη της να μιλάει στο τηλ. και με φωνάζει.

– (Αυτή) Που πας? Μιλάω με φίλη μου από την Ουκρανία…
– Πάω μία στιγμή σε ένα γραφείο, χρειάζομαι κάτι χαρτιά, έρχομαι σε 10.
– οκ. (σμαιλ)

Εκεί που ήμουν στο γραφείο, είδα μια γνωστή μου με μία μ*υνάρα, οπότε έκατσα να φλερτάρω με αυτές. Αργότερα συναντιόμαστε με την Ουκρανίδα και παίρνει υφάκι λες και είμαστε μαζί για καννα μήνα:

– Που ήσουν? Γιατί δεν ήρθες? (σμαιλ ύφος)
– Πήγα για lunch με κάτι κορίτσια…
– Οκ, πότε θα συναντηθούμε? Α και μου χρωστάς σοκολάτα επειδή δεν ήρθες…

Εκεί κατάλαβα ότι την έχω. Γιαυτό, την επόμενη φορά που πάει να κάτσει, την τραβάω στα πόδια μου. Άρχισε να γελάει, αλλά προσπαθούσε να σηκωθεί..την κρατούσα και έκατσε για λίγο, μετά σηκώθηκε και έκατσε δίπλα. Την ρωτάω γιατί σηκώθηκε και μου λέει ότι δεν είναι “ωραίο” να κάθεται πάνω μου έτσι για πλάκα. Ήθελε σχέση το κορίτσι.

Τέλος πάντων περίμενα να μου στείλει ένα «ναι» ή «όχι» (ξέρω ακούγεται πολύ παιδικό…αλλά μερικές μόνο έτσι παίρνουν μπρος). Και επειδή το παρατράβηξε χρονικά, της γράφω “κοίτα δεν μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια, οπότε άστο”. Δεν μου απάντησε καθόλου. Σε μία μέρα της γράφω:

– Τι ώρα θα είσαι αύριο σκουλ?
– Νόμιζα ότι δεν μου μιλάς πια.
– Εγώ, εσύ, αύριο στις 11.(Εδώ έγραψα κάτι risky, αλλά δουλεύει τέλεια. Επίσης μπορείτε να γράψετε “Σταμάτα ότι και αν κάνεις τώρα, εγώ, εσύ βόλτα.”)
– (Αυτή) Θα με φέρουνε στις 8. Έλα 8. (Το μάθημα άρχιζε 11:30)
– Πες να σε φέρουνε σπίτι μου να κάτσουμε.
– Δεν θα με φέρουνε, δεν υπάρχει περίπτωση, θα με αφήσουν εδώ και κάνω ότι θέλω μετά (πολύ σημαντικό Green light!)
– Οκ, θα έρθω να σε πάρω.

Από εκείνο το σημείο και αυτή και εγώ καταλαβαίναμε τι θα γίνει..Την έφερα σπίτι (Note: δείτε εδώ πως να φτιάξετε το δωμάτιο σε τέτοια περίπτωση.), ξάπλωσε στο κρεβάτι μου και…τι? Αναδείχθηκε ότι η κοπέλα δεν είναι παρθένα, ήξερε τι να κάνει και περάσαμε ένα ευχάριστο 2ωρο σπίτι μου.

Τώρα εγώ επειδή μαθαίνω και πειραματίζομαι πάντα ρωτάω τα κορίτσια σε πιο σημείο κατάλαβαν ότι κάτι θα γίνει, ή γιατί μου έκανε reject την τάδε στιγμή κτλ…Παίρνω ωραίες απαντήσεις τύπου: “Θέλει χρόνο να γνωριστούμε και μετά βλέπουμε”, “σε δοκίμαζα”, “επίτηδες δεν σου απαντούσα να δω τι θα κάνεις”, “δεν είναι ωραίο να φαίνομαι εύκολη”. Οπότε να περιμένετε shit tests από όλες τις μεριές, αυτή ακόμα και στο κρεβάτι με έπαιζε…αλλά ήξερα ότι πρέπει να είμαι χαλαρός “παίρνω 1 βήμα πίσω και μετά 2 μπροστά”!

Κάπως έτσι συνεχίζω να περνάω ωραία και η ειρωνεία είναι ότι δεν είμαι καν ένας εμφανίσιμος, δεν ξέρω πόσες φορές μου την έχουν πει για την φάτσα μου, ενώ το αντίθετο είναι μετρημένο στα δάχτυλα ενός χεριού.

Όταν όμως βλέπουν με πια είμαι, δεν με πιστεύουν.

Στο τέλος θέλω να σας πω απλά να το ξεκινήσετε, μετά γίνεται ενδιαφέρων. Προσωπικά δεν έχω διαβάσει ούτε ένα forum οι μόνες 2 πηγές μου είναι το Project GO (το οποίο θα βρείτε εδώ και είναι απίστευτα χρήσιμο) και αυτό το blog.
Ευχαριστώ τον Shark για αυτήν την ευκαιρία να μοιραστώ μαζί σας τα παραπάνω.

-Paul