Μικρή VS μεγάλη κοινωνία…

Αν ζεις σε μια μικρή κοινωνία, πχ σε μικρή πόλη, τότε ετοιμάσου να σου γίνει η ζωή μαρτύριο. Ή όχι;

Όπως έχω πει και σε προηγούμενο ποστ,το να προσπαθήσεις να γνωρίσεις κάποια σε bar χωρίς να την ξέρεις, είναι κάτι το δύσκολο. Ειδικά αν είσαι στην αρχή.

Το άλλο πρόβλημα είναι η πόλη που ζεις. Έχοντας μιλήσει με πολλούς PUAs (δασκάλους, όχι χρήστες σε forums, Ευρωπαίους, πχ Κροατούς και Άγγλους), μου είπαν ότι αν ζούσαν σε μια πόλη μικρή, θα μετακόμιζαν γιατί δεν θα κατάφερναν να κάνουν παιχνίδι. Ένας instructor του Love Systems, είπε μια φορά ότι αν ζούσε σε μικρή πόλη, δεν θα άντεχε.
Ένας Ρουμάνος instructor μου είπε να μετακομίσω το λιγότερο Θεσσαλονίκη, κάτι που έκανε και αυτός (στις αντίστοιχες φυσικά Ρουμάνικες πόλεις).

Βασικά η διαφορά είναι στις γυναίκες και όχι στις πολεις :). Τι εννοώ. Ότι στις μικρές κοινωνίες 1ον σε ξέρουν. Και να μην σε ξέρουν, γνωρίζονται μεταξύ τους και βγαινουν παρέες. Θα βρεις μεγάλη δυσκολία να εισχωρήσεις μέσα σε μια παρέα που έχει και άντρες και γυναίκες και αυτό γιατί θα πρέπει να κοντρολάρεις τους άντρες/γυναίκες/φίλους/φίλες της παρέας της
Στις μεγάλες πόλεις κανένα τέτοιο πρόβλημα. Εγώ πχ στο Άμστερνταμ οταν ήμουν πριν καιρό και χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία σε Day Game αλλά και Dominance, κατάφερα μέχρι και ιnstant date να βγω (δηλαδή από τον δρόμο που της μίλησα, κατευθείαν για βόλτα μαζί μου). Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια γιατί ο κόσμος είναι απομονωμένος και ψάχνει να βρει νέα άτομα.
Στις μικρές κοινωνίες όλο και κάποιος συγγενής θα παίζει για να βγει μαζί του κάποια. Και θα σου χαλάσει το παιχνίδι γιατί θα νομίζεις ότι είναι ζευγάρι.

Μια άλλη διαφορά είναι το ότι οι γυναίκες είναι πιο κοινωνικές. Έχουν μάθει να μιλάνε με ξένους, σε αντίθεση με τις γυναίκες σε μικρές κοινωνίες που δεν μιλάνε με ξένους παρά μόνο αν είναι στον κύκλο τους ή στις δραστηριότητες τους. Γι’αυτό και οι περισσότερες σχέσεις γίνονται από κοινούς γνωστούς.

Ωστόσο, έπειτα από προσπάθειες και δοκιμές, μπορώ να πω ότι μπορείς να κάνεις παιχνίδι σε μικρή κοινωνία, είτε είναι Day Game, είτε το βράδυ. Ωστόσο αν ζεις σε κάποια κωμόπολη, καλό είναι να πετάγεσαι σε γειτονικές πόλεις για να κάνεις παιχνίδι. Αυτό γιατί αν είσαι στην αρχή, καλό είναι να «κάψεις» άγνωστες, ώστε να δουλέψεις σε γνωστές με περισσότερη εμπειρία.

Το πιο βασικό είναι να μπορέσεις να κερδίσεις και την παρέα της εκτός φυσικά από αυτήν. Οι κολλητές συννενοούντε με τα μάτια, οπότε θα πρέπει να έχει καλο «λόγο» για εσένα μια φίλη της.
Αν είσαι με κάποιον άλλο φίλο σου, θα πρέπει να μιλήσει στην φίλη της σχεδόν αμέσως από την στιγμή που θα αλλάξετε ονόματα. Έχω παρατηρήσει ότι αν αργείς για να δεις αν πάει καλά και αρχίζει και βαριέται η φίλη της, αυτή που θες θα αρχίσει να της μιλάει με αποτέλεσμα να χαθεί «η στιγμή» σας.
Όταν συστήσεις τον φίλο σου, πες της με τρόπο να απομακρυνθείτε 1-2 μέτρα (είναι αρκετά, αλλάζει όλη η λογική) για να τους δώσετε αυτούς χώρο. Στο μυαλό της θα είναι ότι βοηθά την φίλη της ή ότι δεν πρόκειται η φίλη της να την πει «εύκολη» μετά αν βγει μαζί σου.
Εγώ πχ πρόσφατα σε 2 που πήγα να μιλήσω σε ένα bar, τις είχα κάνει καλή εντύπωση, που η φίλη της προσπαθούσε να με κερδίσει, ακόμη και όταν είπα ότι πήγα για την άλλη.

Αν τώρα δεν το έχεις να πλησιάζεις άγνωστες και θέλεις μέσα από τον κύκλο σου, θα πρέπει να είσαι χαλαρός. Ούτε λιγούρης, ούτε φούστης (εννοώ να μην τις δίνεις σημασία τόσο ώστε να σε νομίζουν για gay). Αν την βλέπεις συχνά, τότε δεν χρειάζεται βιασύνες, μπορείς να την αφήσεις χρόνο (και να παίζεις και με άλλες παράλληλα). Αν είναι και χαμηλών τόνων γυναίκα, τότε θα πρέπει να πας χαλαρά το παιχνίδι σου. Ειδικά αυτες θέλουν πολύ χρόνο να ζωηρέψουν, αλλά με τον καιρό θα δεις να πετάνε σεξουαλικά υπονοούμενα που θα λες «αυτήν το είπε αυτο;».

Σε άλλο θέμα θα καλύψω περισσότερα πράγματα σχετικά.