Να πάρεις συμβουλές από μια φίλη;

Σου έχει τύχει ποτέ να είσαι ας πούμε σε μια παρέα με 2-3 κορίτσια, τα οποία δεν πηδάς αλλά τις έχεις ας πούμε φίλες και να τις ρωτήσεις σχετικά με το θέμα σχέση/έλξη;
Ε, αυτό είναι μεγάλο λάθος.
Και αυτό γιατί ότι σου πούνε οι γυναίκες, είναι αυτό που θεωρούν αυτές σωστό στο μυαλό τους.

Αλλά οι γυναίκες δεν σκέφτονται με το μυαλό τους, αλλά με τα συναισθήματα τους. Οι γυναίκες οδηγούνται βασικά από το συναίσθημα. Αν νιώσουν κάτι, θα το κάνουν, τελεία. Αργότερα θα το «συζητήσουν με τον εαυτό τους» για να το αιτιολογήσουν.
Γι’ αυτό και οι γυναίκες τρελαίνονται να τις μιλάς για κάποιο ρομάντζο (ειδικά αν έχει και δράμα μέσα), τα άστρα, να τις λες το χέρι (και ας μην το ξέρεις), τις σαπουνόπερες τύπου «Sex and the City» και άλλα τέτοια ηλίθια (για εμάς τους άντρες).

Για να καταφέρεις τις γυναίκες, θα πρέπει να πατήσεις τα κουμπιά τους που είναι συνδεμένα με τα συναισθήματα τους (θα αναφερθώ σχετικά σε άλλο ποστ).

Ποτέ μα ποτέ μην ακούς ρομαντικές συμβουλές από γυναίκες. Θα σου πούνε μαλακίες του στυλ «να είσαι καλός» κλπ, άσχετα αν δεν βγαίνουν με κάποιον που τις φέρεται υπερβολικά καλά. Η αλήθεια είναι ότι αυτές μπορεί να βρίζουν τους άντρες που πηδάνε μια και την παρατάνε, αλλά από τέτοιες συμπεριφορές έλκονται.
Μπορείς ωστόσο να ζητήσεις μια συμβουλή άσχετη με έλξη, πχ πως να πάρω από μια το τηλέφωνο της, όταν είναι με φίλες της μαζί κλπ. Το έχω κάνει εγώ και είδα ότι πολλές φορές κάτι τέτοια μου άνοιξαν τα μάτια. Αλλά όχι ότι έχει να κάνει σε σχέση με έλξη.

Και όπως μου είχε πει και ένας παλιός γυναικάς:

Οι άντρες μπορούν να πηδήξουν μια και μετά να πάνε στην γυναίκα τους, σαν να μην τρέχει τίποτα. Οι γυναίκες αν πάνε με κάποιον, έχουν αισθήματα γι’αυτόν πλέον και όχι για τον άντρα τους.