Natural και τρίχες κατσαρές

Από την στιγμή που σαν νέος θα μπεις στο «τρυπάκι» του Pickup, θα δεχτείς χίλιες δυο απόψεις (πολλές από τις οποίες είναι και άκυρες), αλλά μακράν η καλύτερη είναι η άποψη του Natural. Τελικά τι είναι ο natural;

Γενικά, Natural είναι αυτός που το έχει από την φύση του και στην δική μας περίπτωση (των κυνηγών/καμακιών ντε), το να γίνει κανείς Natural είναι ο απόλυτος στόχος μας.
Το ωραίο φυσικά είναι ότι ξεκινήσαμε σαν direct (να υποθέσω τα παλιά καμάκια έτσι πήγαιναν πάντα), το γυρίσαμε το indirect, για να ξανά πάμε στο direct, το οποίο το κάναμε Super Direct (aka Mode One) και ποιος ξέρει τι άλλο θα βγει από τα μέλη της κοινότητας.

Εντάξει, δεν είναι μόνο να γίνει κανείς Natural, θέλει και άλλα πράγματα 🙂

Αλλά το καλύτερο για πολλούς είναι το Natural παιχνίδι, αφού οι συμβουλές των περισσοτέρων είναι να γίνει κάποιος Natural με τις γυναίκες.
Αλλά ας δούμε τα πράγματα κάπως διαφορετικά. Λοιπόν είσαι έτοιμος να δεχτείς μια άλλη άποψη;
Όλοι μας είμαστε Natural. Δεν υπάρχει ΚΑΝΕΙΣ πιο Natural. Το θέμα «κυνήγι» γυναικών, το έχουμε έμφυτο μέσα μας, αλλιώς μαντέψτε, δεν θα είμασταν αυτήν την στιγμή εδώ. Θα πρέπει να πάψει κανείς να αναζητά προϊόντα και τεχνικές για Natural. Σαν όρο, βέβαια να πω την αμαρτία μου, τον χρησιμοποιώ και εγώ, αλλά για να ξεχωρίσω ένα άτομο που δεν ασχολείται με το Pickup, αλλά κάνει ότι γουστάρει από μόνος του.

Within the confines of the dating game, you do need these things. You DO need good looks. You DO need alot of money. You DO need alot of social status to be successful ~ Τάδε έφη Ross Jeffries

Το όλο θέμα με τους Natural γεννήθηκε σαν όρος από την κοινότητα, για σκοπούς μάρκετινγκ. Δεν μπορείς να μάθεις κάτι που το έχεις έμφυτο, αλλά μπορείς να το βελτιώσεις. Πιστεύεις ότι ο γνωστός σου γυναικάς το «παιχνίδι» του το έμαθε σε μια νύχτα; Ασφαλώς όχι. Και αυτόν κάποιος του τα έμαθε, μπορεί ο πατέρας του, κάποιος άλλος συγγενής του ή κάποιος γνωστός. Μάλιστα όσοι ασχολούμαστε με το θέμα «διαβάζω , πράττω και μαθαίνω«, έχουμε περισσότερες πιθανότητες να γίνουμε καλύτεροι από τους Natural, αφού οι Natural λειτουργούν πάντα όπως γνωρίζουν, ενώ εμείς δουλεύουμε συνειδητά και παρατηρούμε τι δουλεύει και τι όχι και αναλόγως διορθωνόμαστε.

Για παράδειγμα, αν πάμε να αντιμετωπίσουμε έναν πυγμάχο (ξεπερνώντας κάθε φόβο να μην της «φάμε»), πιστεύει κανείς ότι δεν μπορούμε να χτυπήσουμε και εμείς; Αφού το έχουμε μέσα μας και αυτό. Απλά ο πυγμάχος το έχει εξασκήσει χρόνια, δεν γεννήθηκε έτσι. Δεν πάει να πει ότι αν του δώσεις μια μπουνιά (χωρίς να έχεις διαβάσει για πυγμαχία), είσαι πλέον natural αλλά αυτός επειδή το έχει παραπάνω, είναι supernatural.
Παράδειγμα, ήμουν ~15χρ όταν ένας μεγαλύτερος μου (οικογενειακός φίλος) μου είπε «όταν μιλάς σε μια γυναίκα και παίζει τα μαλλιά της, τότε σημαίνει ότι γουστάρει«. Αυτό τι δείχνει; Ότι αυτός είναι Natural; Πιθανών και αυτόν κάποιος άλλος του το είχε πει. Επίσης ούτε εμένα με έκανε Natural με τις γυναίκες, χρειάστηκε δουλειά από την πλευρά μου για να βελτιωθώ.

Εδώ είμαι εγώ, τρίβοντας τα χέρια από ικανοποίηση κάθε φορά που διάβαζα μια καινούρια θεωρεία και πίστευα ότι θα «σαρώσω»

Γενικά, δεχόμαστε καθημερινά «ιδέες» από πολλούς. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να καταλάβει κάποιος ότι ένας «γυναικάς» από την φύση του, δεν το έχει από την φύση του, απλά. Μπορεί να τον σέβεται, αλλά δεν πρέπει να τον βλέπει σαν Θεό. Όπως ένας εργολάβος δεν γεννήθηκε με τις γνώσεις του εγκατεστημένες στο μυαλό, έτσι και ο γυναικάς τα έμαθε με τον καιρό και ιδιαίτερα, με τα άκυρα που (στάνταρ θα) έφαγε. Το θέμα «PUA» είναι παγίδα και αν μπεις εκεί, δύσκολα θα βγεις. Το καλύτερο είναι να βρεις κάποιον και να εξασκείστε μόνοι σας, παρά να γυρνάτε από forum σε forum, μέχρι να μάθετε τις καλύτερες ατάκες/τεχνικές για natural. Δεν λέω ότι είναι λάθος να ψάχνεται κανείς και να βελτιώνεται, αλλά είναι λάθος να «κολλάει» σε κάτι. Το Pickup πρέπει να είναι για διασκέδαση και όχι για μελαγχολίες και τρελή αναζήτηση της καλύτερης τεχνικής, γιατί αν πάρεις το Pickup στα πολύ σοβαρά, στο τέλος θα έχεις και αρνητικές συνέπειες, κάτι που είπε και ο Neil Strauss στο The Globe and MailEven if you’re a guy who’s in it for the worst, most shallow reasons, eventually it becomes tiring and you think, ‘Where am I getting with all this, why am I still lonely and unhappy?‘».

Όταν λέμε το έχουμε μέσα μας, το εννοούμε. Τι Μode One και αηδίες, το πιο brutal natural game ever και μάλιστα περνά και την bitch shield με επιτυχία. Τώρα που βλέπω το παρακάτω video, σκέφτομαι να αντιγράψω την μέθοδο του πιτσιρικά, να βγάλω ένα βιβλίο «Πως να κερδίζεις τις γυναίκες από τα γενοφάσκια σου®«, προσθέτοντας φυσικά και τις κατάλληλες PUA ορολογίες για να δέσει

Το θέμα είναι να γίνεις ο εαυτός σου με τις γυναίκες, όχι να γίνεις Natural, γιατί είσαι Natural με τις γυναίκες από την ημέρα που γεννήθηκες. Απλώς με τον καιρό, ιδέες και απόψεις άλλων επηρεάζουν τις σκέψεις σου και δεν σε αφήνουν να εκφράζεσαι ελεύθερα (διάβασε παλιότερα άρθρα μου, όπως αυτό πχ).

Έχεις ακούσει ποτέ κάποιον ή κάποια γυναίκα να λέει «να είσαι ο εαυτός σου«;
Αν σου την πουν έτσι «χύμα», είναι άκυρη σαν συμβουλή, αφού όλοι την λένε, αλλά κανείς δεν την εξηγεί, απλά την λέει έτσι για να σου δείξει ότι γνωρίζει.
Φαντάσου ότι είσαι σε ένα αυτοκίνητο και πας να πάρεις μια κοπέλα για το πρώτο σας ραντεβού. Κατά την διάρκεια της διαδρομής, έχεις το αγαπημένο σου τραγούδι και το τραγουδάς. Όταν όμως φτάσεις στο σημείο να πάρεις την τύπισσα, τότε δεν κάνεις τα ίδια που έκανες και όταν ήσουν μόνος σου (πχ τραγούδαγες), αλλά είσαι σοβαρός και μετρημένος. Ε, τότε δεν είσαι ο εαυτός σου.
Ή, ένα άλλο παράδειγμα, είσαι σε μια παρέα και λες ανέκδοτα και γελάτε. Όταν έρθει στην παρέα μια ωραία γκόμενα, που γουστάρεις καιρό, τότε αν πάψεις να λες ανέκδοτα, να κάνεις πλάκες κλπ και σοβαρέψεις, τότε δεν είσαι ο εαυτός σου. Αυτό είναι που θέλουν οι γυναίκες με λίγα λόγια, όταν λένε να είσαι ο εαυτός σου.

Το καλύτερο παράδειγμα είναι τα μικρά παιδιά. Όσο είναι μικρά και ανεπηρέαστα από εξωτερικούς παράγοντες, τότε είναι όπως μας έχει κανονικά η φύση προγραμματισμένους, να λέμε και να κάνουμε ότι μας καπνίσει, αδιαφορώντας για το τι θα πουν οι άλλοι. Παρατήρησε κάποιο μικρό παιδί (κάτω των 10χρ) και δες με πόση άνεση ζητάει αυτό που θέλει ή λέει αυτό που έχει στο μυαλό του και αν τον γνωρίζεις από μικρό, μπορεί σε μερικά χρόνια (πχ στην ηλικία των 15χρ) να τον δεις ντροπαλό και μαζεμένο. Εκεί δεν του έφυγε το «Natur-ιλίκι», απλά του έβαλαν την ελευθερία του μυαλού και της έκφρασης του πίσω από κάγκελα.