Νέα περί ψυχολογίας (και όχι μόνο)

Μερικά νέα από τον χώρο της ψυχολογίας (και όχι μόνο)…

Αρχικά να πούμε κάτι που οι… ψυχολόγοι το είχαν τούμπανο και τα selfie maniacs κρυφό καμάρι, ότι δηλαδή αυτήν η ανάγκη (μαλακία πήγα να γράψω, ντροπή) για να προβάλουν κάθε τι με μια photo, είναι σημάδι ψυχοπάθειας. Και πρόσεξε τώρα, αυτό δεν αφορά τις γυναίκες αποκλειστικά, αφού η έρευνα αφορά τους άντρες. Τώρα να δω τι θα πουν οι ψυχολόγοι με την νέα μόδα, αφού πλέον η selfie είναι ξεπερασμένη και πλέον έρχονται οι belfies, δηλαδή οι selfies του… κώ$ου (κυριολεκτικά). Πόση μαλακία να αντέξει πια αυτός ο πλανήτης…

Συνεχίζουμε και βλέπουμε ένα άλλο πρόβλημα, ότι -λένε- τα προβλήματα στύσης πιθανών να οφείλονται και στην κακή σχέση με τη μαμά. Έτσι λοιπόν αν είσαι έτοιμος να της πετάξεις τα μάτια, αλλά το εργαλείο… «δεν», τότε αντί να ψάχνεις το πρόβλημα και να αναρωτιέσαι αν σε πείραξε κάτι, καλό είναι να δεις τα πράγματα από όλες τις πλευρές.

Και αφού περάσαμε αυτά τα θέματα, να πάμε και σε ένα άλλο ευχάριστο θέμα. Τέρμα πια οι Metrosexual, πάπαλα, μας τελείωσαν. Και αυτό για χάριν των Lumbersexual. Ναι, η νέα σχετικά μόδα ακούει σε αυτό το όνομα. Τι είναι; Έχεις παρατηρήσει κάτι τύπους που αφήνουν γένια λες και είναι στην Μέση Ανατολή; Όχι ότι δεν θα γίνει μόδα η Μέση Ανατολή (ή καλύτερα το Τζιχάντ), είπαμε άπειρη η μαλακία που δέρνει ώρες ώρες τον πλανήτη και τις περίεργες μόδες που εμφανίζονται κατά καιρούς. Σίγουρα θα έχεις πετύχει κάποιον που αφήνει τα γένια του πολύ μεγάλα (κάτι σαν παπάς ένα πράγμα) και αν δεν έχεις πετύχει, δες πρόσφατες φωτογραφίες του DiCaprio για να σου φύγει η απορία.

Ε λοιπόν, αυτό το πράγμα έχει όνομα και λέγεται Lumbersexual. Παρακαλώ τους κλαρινογαμπρούς να μην αρχίσουν να κλαίνε, την δική τους μόδα δεν πρόκειται ακόμη να την πειράξει κάτι…

Αυτήν η «βαρβατίλα» που ίσως να προσπαθούν κάποιοι να πετύχουν με τα μακριά γένια και τα καρώ πουκάμισα, βγάζει αποτέλεσμα σαν το παρακάτω (το σημείο είναι στο «38:49«):

Περί κοινότητας τώρα, ο RSD Alex, ο οποίος και έχει πολλούς φαν και στην χώρα μας, αποχωρεί από τους RSD.