Νέες έρευνες αποκαλύπτουν…

Έπεσαν στο μάτι μου μερικές νέες έρευνες σχετικά με το σεξ και τις σχέσεις και τις παραθέτω παρακάτω.

Οι έρευνες είναι από Αμέρικα πλευρά, αλλά δεν παύουν να δείχνουν την συμπεριφορά των ανθρώπων και φυσικά λίγο πολύ ισχύει παντού.

Έχουμε λοιπόν την πρώτη, που αφορά το σεξ και δείχνει ότι πλέον όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν διαπροσωπικές σχέσεις και σχέσεις φιλίας, αλλά να κάνουν σεξ και μόνο σεξ (Mode one κανείς; ) και έτσι, σύμφωνα με τους ερευνητές, έχει υπάρξει μια μεγάλη στροφή στις καθαρά σεξουαλικές σχέσεις: οι άνθρωποι κάνουν σεξ χωρίς να ενδιαφέρονται για (κανονική) σχέση, αφού βάση των αποτελεσμάτων της έρευνας, οι ερωτηθέντες κάνουν σεξ με νέες γνωριμίες και το 1/5 με φίλους ή γνωστούς.

Μία άλλη έρευνα έδειξε (και εδώ είναι το καλό) ότι ένας στους δέκα ανθρώπους δεν έχουν πραγματικό πατέρα αυτόν που πιστεύουν ότι είναι ο πραγματικός τους πατέρας. Αυτό κυρίως έχει να κάνει με την απιστία των γυναικών, καθώς και με την «δύναμη» του σπέρματος, όπου με λίγα λόγια μια γυναίκα μπορεί να έχει σχέση με κάποιον «καλό», να πάει όμως με κάποιον για μια «ξεπέτα» και το σπέρμα του 2ου να «νικήσει» την «μάχη» που δίνεται μέσα στον κόλπο της γυναίκας και το παιδί να μοιάζει περισσότερο στον 2ο και όχι στην κανονική της σχέση. Φυσικά, όπως λέει και το παραπάνω link της έρευνας, οι γυναίκες ορισμένες φορές το γνωρίζουν αλλά κάνουν την… πάπια (δείτε και περισσότερα στο Sperm Wars).

Επίσης μια άλλη έρευνα δείχνει ότι όσοι είναι μόνοι τους, ζητούν την αγάπη αλλά όχι τον γάμο, ενώ μια άλλη δείχνει ότι η στενότητα του γυναικείου κόλπου σχετίζεται με την ανατομία του αυτιού. Τώρα θα πρέπει να κοιτάμε και το αυτί κάποιας όταν μιλάμε μαζί της 🙂 .