Nitro δείξε μας πως να ρίχνουμε τα γκομενάκια :)

Πολλές φορές έχω λάβει emails για να πω την άποψη μου για Έλληνες που δραστηριοποιούνται στον χώρο μας. Έχω πει λοιπόν για τον Μαρασλή, τον Κόντη και τώρα θα μιλήσουμε για τον Nitro.

Ο Nitro έκανε σεμινάρια για online game με τίτλο «Συνέδριο Εξελιγμένων Τεχνικών για Φλερτ & Dating στο Facebook» και από το αφιέρωμα της Έλλης Στάη ακολούθησαν και άλλα και -χωρίς να γνωρίζω την σειρά τους και συμπεραίνω ότι έτσι- έφτασε και στον Σεφερλή. Και μιας και είναι κάτι νέο για την Ελλάδα (μαθήματα καμάκι? ΟΥΑΟ!!!), υπάρχει περιέργεια. Όμως τι γίνεται με το κανονικό παιχνίδι σε μπαρ/κλαμπ, που φαντάζομαι ενδιαφέρει τους περισσοτέρους και όχι online; Ας το δούμε λοιπόν στην πράξη και τα ξανά λέμε:

Δεν μπορώ να ενσωματώσω video του Mega, οπότε πατήστε στην παρακάτω εικόνα για να σας μεταφέρει στο video.
megamemia-1050x599

Στο video λοιπόν βλέπουμε τον Nitro να μιλάει για το PU. Αυτό που παρατήρησα στον Nitro, είναι ότι εκτός από τις αποτυχημένες προσπάθειες να γίνει αστείος στην αρχή του video (και κάπου λέει ότι μαθαίνουν τεχνικές για να κάνουν κάποιον πιο αστείο, OK, γαμάτες οι τεχνικές μπορώ να πω), είναι ότι προσπαθεί να παίξει «Safe». Έλεος με αυτό το χιλιοειπωμένο «σε είδα από μακριά κλπ κλπ«, πείτε και κάτι άλλο. Οκ, σε παίρνει η κάμερα (γι’αυτό ίσως και η αμηχανία του, ειδικά στο τέλος που χορεύουν είναι για κλάματα) και θέλεις να το πας σε safe mode, αλλά κάνε και κάτι άλλο πλην των κλασικών PUA θεωριών. Δείξε ότι μπορείς να ξεφύγεις από τα αναμασημένα PUA σκετσάκια και δείξε ότι είσαι instructor και κάνεις και κάτι δικό σου. Τι διάολο μαθαίνεται όσο παίζετε έξω, απλά κάνετε ότι βλέπετε στα video; Σαν να βλέπω έναν κλασικό instructor από τα δεκάδες video του Youtube, δεν αλλάζει κάτι πλην της γλώσσας.

Ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει 🙂

Όπως μπορείτε να δείτε, σε «μούρες» δεν πιάνουν και πολύ αυτά τα ψευτο-PUA-λίκια. Η Έλενα τον «τάπωσε» και τον έφερε σε αμηχανία μερικές φορές. Ίσως να το έκανε και επίτηδες η Έλενα (γυναικείος εγωισμός?), ώστε να τον ταπώσει και να δείξει ότι δεν πιάνουν αυτά ή δεν πιάνουν στην ίδια (φαντάσου να γινόταν το ίδιο στην Ανίτα Πάνια), αλλά μιλάμε για έναν instructor που «έχει βοηθήσει πάνω από 100 άτομα«, θα έπρεπε να ξεγλιστράει σαν το χέλι και να τα μασάει κάτι τέτοια. Που είναι ρε παλικάρια το AMOG, το Alpha male και το «παιχνίδι»; Αναμασημένες θεωρίες; Αυτές τις κάνει ο καθένας που θα διαβάσει μερικά βιβλία, τι παραπάνω κάνει ο «instructor» δηλαδή; Είπαμε, είναι η κάμερα, ο κόσμος, ΟΚ, αλλά ένας instructor θα έπρεπε να είχε φτιάξει τον εαυτό του να μην επηρεάζεται εύκολα.

Μερικές ερωτήσεις που ίσως να έχετε:
Θεωρείς τον εαυτό σου καλύτερο από τον Nitro;
Εμένα δεν με έχει δείξει ούτε το τοπικό κανάλι του Κολοκοτρονιτσίου, όχι ένα κανάλι επιπέδου «Μέγκα Τσάνελε«. Και μόνο ότι βγάζει λεφτά από αυτό και τον δείχνουν τα κανάλια και τα «περοδικά», είναι καλύτερος instructor ή καλύτερα είναι instructor, over. Εγώ είμαι μια τρίχα από το μαλλί του Σεφερλή, δηλαδή αχνοφαίνομαι μπροστά τους 🙂

Θεωρείς ότι ο Nitro ξέρει παιχνίδι ή έστω αυτά που διδάσκει μπορεί να τα κάνει στην πράξη;

Αξίζει να παρακολουθήσω μαθήματα του;
Sorry guys, εγώ απλά κρίνω με βάση ότι βλέπω σε δημόσια μέσα, όπως με κρίνουν και εμένα με αυτά που γράφω. Δικά σας τα «ευρά», δικό σας το πάρτι, δεν μπορώ να πω σε κανέναν αν πρέπει να πάει σε κάποιον instructor ή όχι. Το που θα τα δώσετε για να κάνετε ότι πιστεύετε είναι καλύτερο για την βελτίωση σας, είναι δικό σας θέμα.

Ψιτ, που’σαι, ο Σεφερλής μου φάνηκε καλύτερος στο τέλος. Το καλύτερο είναι στο τέλος βέβαια, όπου ο Nitro (αυτός μωρέ, που προηγουμένως «ταπώθηκε» στην επίδειξη του) εντόπισε -με το έμπειρο πλέον μάτι του- κάποιο λάθος στον Σεφερλή, ο οποίος Σεφερλής έδωσε παράσταση. Αχ αυτοί οι instructors…

Καλύτερο παιχνίδι θα σας μάθει ο Σεφερλής από τους μέσους instructorz…
‘Nuff Said