Ντροπαλές, κοινότητα και το στυλ μου…

Κάτι που θα σε βοηθήσει στις προσεγγίσεις σου.
Επίσης, επειδή πολλοί με ρωτάνε για το τρόπο που πλησιάζω κάποια, μπορεί να το δει παρακάτω.

Βασικά να αναφερθώ στην κοινότητα. Αν έχεις διαβάσει σχετικά, θα δεις πολλούς να αναφέρουν ότι οι γυναίκες είναι «σκύλες» και έχουν περισσότερη αξία από εσένα, άρα θα πρέπει με φουστιές και ψεύτικες ιστορίες, να ανεβάσεις το επίπεδο σου, ώστε να φανείς παραπάνω από αυτές.
Μαλακίες. Δεν ισχύει αυτό. Βασικά οι γυναίκες σε δέχονται, αν πας σωστά. Και να μην σε θέλει, δεν θα σε απορρίψει με άσχημο τρόπο. Το ξέρουν ότι μπορεί να σε πληγώσουν (πιθανών από άλλες φορές) και είναι ευγενικές. Δεν πας δα και σε αγέλη από λιοντάρια, σε γυναίκες πας και είσαι άντρας.
Επίσης, αν δεν σε θέλει, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Δεν σε θέλει, οπότε πλησιάζεις κάποια άλλη.

Η μαλακία αυτήν λοιπόν που αναφέρεται συχνά, απλά δεν ισχύει (ειδικά σε τέτοιο βαθμό που αναφέρεται και φυσικά ανάλογα με το πως είσαι και εσύ). Δεν είναι όλες οι γυναίκες τόσο άνετες με τις προσεγγίσεις ξένων (προς αυτές) αντρών. Υπάρχουν και οι ντροπαλές.Μάλιστα, σε μια που πλησίασε ένας φίλος μου πρόσφατα και την θεωρούσε «απλησίαστη» και σκεφτόταν τι να της πει, όχι μόνο ήταν προσεγγίσιμη, αλλά του είπε ότι με τον τρόπο «γεια, μου αρέσεις» δεν την έχει πλησιάσει ποτέ κανείς.

Ωστόσο, αν είσαι σε καλό επίπεδο, ακόμη και οι πιο τολμηρές, θα δηλώσουν υποταγή όταν τις πλησιάσεις (θα το δεις με το σώμα τους, δεν χρειάζεται να το αναλύσω παραπάνω).
Αλλά όσο αφορά τις ντροπαλές λοιπόν, θα δεις ότι δεν είναι άνετες με αυτό.

Και πάμε τώρα στο στυλ μου, κάτι που με ρωτάνε αρκετοί. Εγώ βασικά έχω «κόλλημα» με τις γυναίκες που είναι μαγκάκια και αλάνια (στο στυλ τους) και δεν μπορώ τις «σοβαρές» και «ντροπαλές», γιατί τις βαριέμαι.
Έτσι, το παιχνίδι μου το προσάρμοσα με τον καιρό σε τέτοιο επίπεδο, ώστε να είναι παραπάνω από αυτές. Για να σου δώσω ένα τύπο γυναίκας με μαγκιά, σκέψου την Αννίτα Πάνια.
Έτσι λοιπόν, όταν πηγαίνω σε κάποια που είναι ντροπαλή, εκεί την βλέπω λίγο «κλειστή», όχι σε βαθμό φύγε, αλλά σε βαθμό «κάτσε λίγο να νιώσω άνετα». Αν και παλιότερα έφευγα από αυτές, δεν ήθελα να σπαταλήσω χρόνο, πλέον έχω μάθει με την στάση του σώματος να την κάνω να νιώσει άνετα σχετικά γρήγορα.
Συμβουλή: Πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι χάθηκαν οι άντρες κλπ. Να ξέρεις ότι περιμένει έναν τέτοιο άντρα που θα ξέρει τι θέλει και να μην μασάει τα λόγια του και αν της το δείξεις, δεν θα θέλει να σε χάσει.

Το παιχνίδι μου πλέον, είναι παρόμοιο με αυτό παρακάτω.

Οπότε, προτού σκεφτείς με τις ώρες πως να πας σε μια και ότι δεν θα σε θέλει επειδή την θεωρείς ανώτερη σου, ξανά σκέψου το και πλησίασε την.