Ντροπαλός = καλό παιδί ή ντροπαλός = gay?

Πως βλέπουν άραγε οι γυναίκες έναν άντρα ντροπαλό; Η αλήθεια μπορεί να μην είναι και τόσο καλή.

Όλοι μας έχουμε στο μυαλό μας ότι τα καλά παιδιά που είναι και ντροπαλά (συνήθως), δεν τα πάνε καλά με τις γυναίκες. Ωστόσο οι γυναίκες το βλέπουν αλλιώς (ορισμένες, αν όχι οι περισσότερες).

Τι εννοώ; Είναι μια «θεωρία» που μου ήρθε στο μυαλό πρόσφατα και ήθελα να δω αν ισχύει και αυτό έπειτα από «παράπονο» ενός φίλου μου, όπου μου είπε ότι κάποια γυναίκα (καινούρια) στην δουλειά του τον είπε gay.

Ο φίλος μου λοιπόν δοκίμαζε την μέθοδο του Mystery, όπου απέφευγε να δηλώσει κάποιο ερωτικό/σεξουαλικό υπονοούμενο/ενδιαφέρον στην συγκεκριμένη τύπισσα. Αν ξέρετε την μέθοδο αυτήν, θα καταλάβετε τι εννοώ, ψιλό-negs, μιλούσε περισσότερο με την υπόλοιπη «ομάδα» του γραφείου και δεν της έδινε σημασία κλπ. Το πρόβλημα ήταν ωστόσο ότι της συγκεκριμένης της άρεσε ο φίλος μου από την αρχή που τον είδε (έτσι του είπε τουλάχιστον αργότερα). Αφού δεν έβλεπε θετικά σημάδια η τύπισσα, έκανε σχέση με άλλον συνάδελφο της. Ο φίλος μου βλέποντας ότι την χάνει, της ζήτησε να βγούνε, για να λάβει την απάντηση «μα εγώ νόμιζα ότι είσαι gay».

Ρωτήσαμε λοιπόν την ίδια (αυτός την ρώτησε βασικά) αλλά και άλλες και η απάντηση τους ήταν περίπου αυτή:
Από την στιγμή που ένας άντρας δεν κοιτάζει (έστω και κρυφά, άσχετα αν πολλές φορές το βλέπουν αυτές) το σώμα/στήθος κλπ μιας γυναίκας ενός της μιλά, όπως κάθε σωστό αρσενικό οφείλει να κάνει, δεν της λέει κοπλιμέντα, δεν της την πέφτει και γενικά δεν κάνει ότι πρέπει να κάνει ένας άντρας, τότε συμβαίνουν δύο πράγματα στο μυαλό μιας γυναίκας, ή είναι άπειρος με το θέμα γυναίκες, άρα ντροπαλός/καλό παιδί ή δεν την θέλει/δεν του αρέσει/σκέφτεται άλλη.

Ωστόσο θα πρέπει να προστατεύσει το «εγώ» της. Όπως και να δεις τις σκέψεις της, συνήθως καταλήγουν αρνητικές προς τους άντρες και όχι προς την ίδια. «Δεν είμαι εγώ άσχημη, με αυτόν κάτι τρέχει«.
Στο μυαλό τους, ένα «καλό παιδί» μπορεί να έχει σχέση, συνήθως το βασίζουν σε κάποιον γνωστό τους που τα έχει με κάποια γνωστή τους.
Άρα αφού τα καλά παιδιά έχουν και αυτά σχέση, άρα θέλουν τις γυναίκες, αυτός δεν θέλει τις γυναίκες, άρα αυτός είναι gay, άρα εγώ συνεχίζω να είμαι όμορφη.

Τώρα αν δεν σε ενδιαφέρει κάποια, μπορεί να μην σε απασχολήσει αυτό και πολύ. Αλλά αν σε απασχολεί το τι λένε οι γυναίκες για εσένα ή γουστάρεις κάποια και θέλεις κάμποσο χρόνο μέχρι να της το πεις, η γνώμη μου είναι βιάσου και δείξ’το της, για να μην έχεις παρόμοια αποτελέσματα 😉

Εντάξει, όταν λέω να κοιτάζει κάποιος το στήθος μιας γυναίκας, δεν εννοώ και έτσι 🙂