Ο Γεωργούλης μιλά για τις σχέσεις

Έχω σκοπό στο μέλλον να προσθέσω μερικά άρθρα από γυναικάδες «παλιούς» (ηλικιακά και εμπειρικά), που τα έχουν ανακαλύψει μόνοι τους και ενεργούν μόνοι τους, κυρίως όμως από άτομα που έχω μιλήσει και έχω συναναστραφεί μαζί τους, έχοντας δει έτσι το στυλ τους και τις ικανότητες τους.

Ο λόγος που θέλω να το κάνω αυτό, είναι και να ακούγονται και άλλες απόψεις από «ψημένα» άτομα, αλλά και επειδή εγώ προσωπικά δεν φανατίζομαι και τόσο με προσωπικότητες της κοινότητας, δηλαδή δεν θα με ακούσεις (ή θα με διαβάσεις) να λέω «Α, ο David X είπε αυτό, ενώ ο Mehow είπε εκείνο, ενώ ο Sasha είπε κάτι άλλο» κλπ, μιας και ειδικά σε κάτι τέτοια είμαι υπερβολικά κομπλεξικός και κολλημένος (ΟΚ, το παραδέχομαι), όταν έχει να κάνει με χρήμα και προϊόντα που πρέπει να πουληθούν (που σημαίνει ότι όλα είναι ωραία ξαφνικά). Όχι ότι όλοι είναι απάτη, έτσι, να λέμε και του στραβού το δίκιο υπάρχουν άτομα πολύ γαμάτα και φυσικά άριστοι στο παιχνίδι, αλλά οι περισσότεροι λένε άρες μάρες κουκουνάρες, αφού λένε πράγματα που είτε ακούγονται ωραία (και άρα θα τσιμπήσει ο κόσμος), είτε είναι στην μόδα και πρέπει να πουν και αυτοί τα ίδια και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στους ξένους instructors.

Ωστόσο, ένα μικρό «κλικ» αυτής της ιδέας που έχω είναι το παρακάτω video, το οποίο δεν είναι μεν από κάποιον γνωστό μου, αλλά είναι από τον ηθοποιό Αλέξη Γεωργούλη. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να είναι χρήσιμα κάτι τέτοια video, αλλά επειδή ο Γεωργούλης και εμφανίσιμος είναι (αναφέρεται στο video σχετικά με την εμφάνιση και την ενέργεια) και natural είναι (τουλάχιστον με τους όρους που «απαιτεί» η κοινότητα, μιας και η δική μου άποψη περί naturals είναι κάπως διαφορετική ), είναι καλό να ακούγονται και τέτοιες απόψεις περί έρωτα και φλερτ.

Το αστείο είναι ότι ενώ τα βιβλία αναφέρουν ότι οι naturals και τα alpha males ΔΕΝ πέφτουν στα πόδια μιας γυναίκας ποτέ, εντούτοις όπως θα ακούσετε και από τον Γεωργούλη στο παρακάτω video, το’χει κάνει. Καλά αυτό ειδικά με τους «naturals» και τα alpha males που σχεδόν θεοποιούνται από την κοινότητα, καταντά κάπως χαζό ώρες-ώρες και όταν κανείς ασχοληθεί αρκετά, θα δει ότι ορισμένες φορές πολλά από αυτά είναι κάτι σαν χολιγουντιανή ταινία.