Οι γυναίκες είναι είτε gay, είτε bi αλλά ποτέ straight, λέει μια έρευνα

Οι γυναίκες που λένε ότι είναι straight, διεγείρονται το ίδιο γυμνά βίντεο από άντρες, όσο και από γυναίκες, ενώ οι λεσβίες έλκονται περισσότερο από τις γυναίκες, σύμφωνα με μια νέα έρευνα.

Στα πλαίσια της συγκεκριμένης έρευνας, με επικεφαλής τον Δρ Gerulf Rieger από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Essex, συμμετείχαν 345 γυναίκες. Οι ερευνητές έδειξαν σχετικά βίντεο στις γυναίκες και κατέγραψαν τις αντιδράσεις τους, μεταξύ των οποίων και το αν διαστάλθηκαν οι κόρες των ματιών τους στη θέα σεξουαλικών ερεθισμάτων.

Και λέγαμε και εμείς, χάθηκαν οι άντρες και γίνονται λεσβίες;
Και λέγαμε και εμείς, χάθηκαν οι άντρες και γίνονται λεσβίες;

Το αποτέλεσμα της έρευνας έχει ενδιαφέρον. Ένα ποσοστό 74% των straight γυναικών, διεγείρονταν έντονα και από τα δύο φύλα, παρόλο που υποστήριζαν ότι τους αρέσουν αποκλειστικά οι άνδρες, ενώ το ποσοστό για όλες τις γυναίκες έφτανε στο στο 82%.

Οι ομοφυλόφιλες είχαν πολύ πιο έντονες αντιδράσεις στο θέαμα γυναικών και σχεδόν καμία όταν τους έδειχναν άνδρες και σύμφωνα με τους ειδικούς, οι ομοφυλόφιλες μοιάζουν περισσότερο με τους άνδρες στις αντιδράσεις τους, καθώς συνήθως αυτοί είναι που δείχνουν διακριτή σεξουαλική προτίμηση στο αγαπημένο τους φύλο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, δεν θα έλειπε η Pickup σκηνή από το πάρτι.

«Παρόλο που η πλειονότητα των γυναικών δηλώνουν straight, η έρευνά μας αποδεικνύει ξεκάθαρα πως όταν πρόκειται για το τι τις διεγείρει, είναι είτε bisexual είτε gay, αλλά ποτέ straight» λέει ο επικεφαλής της έρευνας.