Οι γυναίκες επιλέγουν τους αλήτες – Επιστημονικά αποδεδειγμένο

Αλήτης ή καλό παιδί; Τι έλεγαν οι γονείς μας; Να είσαι καλός και να (τις) συμπεριφέρεσαι καλά, ή όχι; Τι λένε οι έρευνες;
Με τον όρο αλήτες, αναφέρομαι απλώς σε άτομα που ξεχωρίζουν από τους υπολοίπους , είτε με τον τρόπο τους (δες video το τέλος), είτε με τις (παράνομες) πράξεις τους. Δεν εννοώ να πάει να κλέψει κανείς για να πηδήξει κάποια, αλλά ούτε και να προσπαθήσει να τους αντιγράψει στον τρόπο που φέρονται, μιλάνε κλπ

Το blog The Inductivist» έχει πολλά άρθρα σχετικά με έρευνες όπου πολλές γυναίκες αναζητούν αλήτες.
Σε ένα συγκεκριμένο ποστ αναφέρει μια έρευνα σχετικά με τις γυναίκες που έχουν κάνει παιδιά με φυλακισμένους. 

Mean number of children
One lifetime arrest 3.00
Two 2.95
Five 2.86
Ten 3.38

Πολλοί εγκληματίες έχουν παιδιά ίσα ή και περισσότερα με «normal» άτομα.
Είναι όντως άξιο απορίας τα συγκεκριμένα άτομα να έχουν πολλά παιδιά, αν σκεφτεί κανείς και τον χρόνο στην φυλακή αλλά και την μειωμένη κοινωνικότητα τους (άλλος ένας ηλίθιος όρος που ανάγκασε πολλά άτομα να γίνουν social clowns και να μην έχουν αίσθηση του τι γίνεται και προσπαθούν να είναι «social» για να τους κάτσει κάποια).

Οι γυναίκες φαίνεται να είναι ενθουσιασμένες και να αναζητούν τέτοια άτομα.
Παρακάτω είναι ένα ακόμη κομμάτι από την έρευνα.

Family size does not decrease with more arrests for either race. The correlation between number of offspring and number of arrests is -.02 for whites and .02 for blacks; in other words, there is no relationship. According to the MIDUS Study of non-criminal men aged 45 or over, the mean number of children is 2.62.  Criminals have just as many, if not more, kids. (I’ll look for prison inmate data–jail inmates have a lower average level of criminality.)

Θα νόμιζε κανείς ότι τέτοια άτομα δεν θα είχαν και πολλές ελπίδες για σεξ, αλλά όπως φαίνεται έχουν πολλές που θα επιθυμούσαν να κάνουν σεξ μαζί τους.

Δεν είναι παράξενο. Μπορεί κανείς να αναζητήσει στο διαδίκτυο και να δει με τα μάτια του γυναίκες να στέλνουν ερωτικά γράμματα σε serial killers ή σε βαρυποινίτες που έτυχε να γίνουν γνωστοί στο κοινό από κάποια πράξη τους. Δεν θα πάω μακρυά και σε Έλληνες έχει τύχει.

Δεν είναι αστείο το πως οι γυναίκες μπορούν να ερωτευτούν (και μάλιστα ορισμένες φορές να παραμείνουν και πιστές) κάποιο που είναι στην φυλακή και μάλιστα χωρίς να τον γνώριζαν και πιο πριν.
Ωστόσο το πιο αστείο είναι αυτό, ότι ενώ μπορεί να παραμείνουν «κολλημένες» με αυτόν, θα παντρευτούν κάποιον «beta», ο οποίος θα τις παρέχει τα απαραίτητα, τον οποίο θα είναι διατεθειμένες να απατήσουν αργότερα.
Θα αναφερθώ κάποια στιγμή και σε αυτό το θέμα.

Ωστόσο δεν είναι όλες το ίδιο. Συγκεκριμένα οι περισσότερες δεν θα ήθελαν κάτι τέτοιο. Πάντως πολλές είναι αυτές που θα το ήθελαν.

Όταν έχει να κάνει με έλξη, οι γυναίκες συνήθως την νιώθουν με αλήτες, αλάνια, μάγκες κλπ.
Αντιθέτως οι άντρες δεν θέλουν το ίδιο στις γυναίκες, δηλαδή αλάνια αλήτισσες κλπ.
Ενώ αυτού του είδους οι άντρες εμπνέουν κάποια έλξη στις γυναίκες, δείχνουν ότι έχουν ισχυρά γονίδια, αυτού του είδους οι γυναίκες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη σε έναν άντρα, τις έχουν συνδέσει με πόνο (ψυχολογικό) κλπ.

Εάν απορείς γιατί οι γυναίκες αναζητούν τέτοιους άντρες, ισχύει ο κανόνας:
Οι άντρες αναζητούν ομορφιά και νιότη, οι γυναίκες χάρισμα και δύναμη.

Σε κάποιο άλλο άρθρο θα αναφέρω περισσότερα σχετικά με καλά παιδιά και κακά παιδιά.

Κατά πόσο ο παρακάτω χρειάζεται να μπει στον κόπο να σκεφτεί σε πιο σημείο του παιχνιδιού του είναι (αναφέρομαι στους κολλημένους με τις seduction τεχνικές που δεν πιάνουν οι περισσότερες. Περισσότερα σχετικά με την απάτη που παίζεται στα self help προϊόντα, σε επόμενο ποστ);