Όλη η κοινότητα είναι μια απάτη…

Αφορμή για να κάνω αυτό το θέμα, είναι ότι όλο και περισσότεροι Έλληνες, έρχονται στο blog κυρίως από μηχανές αναζήτησης με θέμα «ρουτίνες», «Mystery Method βιβλία», «μεθοδος του μυστερυ» κλπ.
Προτού καθίσεις με τις ώρες και ψάχνεσαι, διάβασε τι πραγματικά παίζει με την κοινότητα και βγάλε τα συμπεράσματα σου.

Για κάποιον νέο στον χώρο, ειδικά όταν ακόμη τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα, το άκουσμα και μόνο της “Seduction Community”, προκαλεί δέος. Ωστόσο, πρόκειται για μια μεγάλη απάτη, η οποία και πρέπει να αποφεύγεται.

Ξεκίνησα, όπως έχω αναφέρει ξανά, όπως όλοι σχεδόν. Ωστόσο, με τον καιρό, συνειδητοποίησα ότι αυτά που αναφέρονταν, απλά δεν κολλούσαν.
Μιλούσα για τις παρατηρήσεις μου, ότι έβλεπα δηλαδή την νύχτα που έβγαινα και δοκίμαζα, σε Ελληνικά και ξένα forums και μου την έλεγαν. Δεν ισχύει ότι λες, μάλλον δεν το κάνεις σωστά και άλλες τέτοιες παπ@ριες, ο Mystery αναφέρει αυτό ή αυτό (ναι, χέστηκ@ τι αναφέρει ο Mystery, σου λέω τι είδα εγώ).
Άλλος μου έλεγε ότι δεν έχω διαβάσει αρκετά, χρειάζομαι περισσότερα και άλλα τέτοια.
Οπότε και παράτησα την online κοινότητα και δεν ασχολούμαι τόσο πολύ, μιας και οι περισσότεροι είναι μεν «παλιοί», αλλά δεν γνωρίζουν πως να μιλήσουν καν σε μια.
Δεν κρύβω όμως ότι υπάρχουν και άτομα που γνωρίζουν αρκετά. Όμως είναι χαμένοι στην «μάζα».

HB6 κλαίει επειδή την πλησίασαν αρκετοί σε μια νύχτα και την neg-αραν

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
Οι σύγχρονοι άντρες είτε έχουν πρόβλημα στο να βρουν κάποια σύντροφο, είτε για sex, είτε για σχέση. Επειδή αυτό το πρόβλημα, απαιτεί και λύση, όσοι επιθυμούν να κάνουν λεφτά, έπρεπε κάτι να σκαρφιστούν και εδώ.
Δεν είναι τυχαίο που πλέον γίνονται και Ελληνικά «bootcamps», συγκεντρώσεις «ειδικών» που σου λένε πως να λύσεις τα προβλήματα σου.
Όλη η κοινότητα, επικεντρώνεται στο πως ένας ο οποίος δεν είχε καμία επαφή πριν με γυναίκες, να γίνει έμπειρος και να μπορεί να ρίξει τις περισσότερες.
Ωστόσο, όλα αυτά είναι θεωρητικά και καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα. Όλα γίνονται για να «κονομήσουν» κάποιοι. Και το καταφέρνουν.

Ο αρχικός της όλης «φάσης», είναι ο Ross Jeffries με την μέθοδο του που λέγεται «Speed Seduction«. Αναφέρει λοιπόν ότι δεν έχει σημασία πως είσαι και τι έχεις (οικονομικά), μπορείς να κατακτήσεις την οποιαδήποτε (!!). Η μέθοδος του «πετάει» εντολές μέσα στην πρόταση που κάνεις. Παράδειγμα, αν πεις «πάμε να πιούμε», η κοπέλα υποτίθεται θα ακούσει «πάμε να πηδηχτούμε» και θα ανάψει. Άσχετα με το ότι οι γυναίκες λατρεύουν να μιλάνε για το sex, εσύ πρέπει να τις πεις «κρυφά». Μπορείς να καταλάβεις πολλά, από την πρόταση του «How to fake like you are warm and friendly».
Επίσης, δεν βρήκα κανένα μα κανένα να έχει επιτυχία με την μέθοδο του και όπως έχω ξανά αναφέρει, είναι μέθοδος σχολής και καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα.

Στην κοινότητα, αλλά και στα βιβλία/προϊόντα, θα δεις να αναφέρεται συχνά «πως να κερδίσεις όλες τις γυναίκες», «Δεν θα σε απορρίψουν ποτέ», «Κλέψε μια γυναίκα από κάποιον άλλο σε λιγότερο από 15′» (το τελευταίο το είπε ο Mehow και θα αναφέρω και γι’ αυτόν).
Ωστόσο αυτό δεν αληθεύει και δεν πρόκειται ποτέ να γίνει. Γιατί δεν σου λένε ότι για να κερδίσεις κάποια, θα πρέπει να σε θέλει και αυτήν.

Διαβάζοντας το τελευταίο βιβλίο του Mystery <ρίξτες όλες με 2 ρουτίνες χωρίς να σε νοιάζει πως και πόσο είσαι>.

Στην κοινότητα έχει επικρατήσει η μέθοδος η οποία λέγεται και indirect (από τον Mystery). Μέσα από αυτήν την μέθοδο, έχουν κερδίσει το «ψωμάκι» τους πολλοί. Η μέθοδος αυτήν έχει σαν στόχο να μάθεις ρουτίνες και ιστορίες και να τις λες στις γυναίκες, ώστε να τις «ρίξεις».
Μάλιστα, ο Tyler από το RSD αναφέρει να λες τις ρουτίνες σου 15-20 φορές, ώστε να σου γίνει 2η φύση.
Εδώ μας κάνουν κάτι σαν ρομπότ, όπου για κάθε πράξη, θα πρέπει να σκεφτείς μέσα από 10αδες ρουτίνες για να «μεταφέρεις» την κατάλληλη.
Επίσης, έχει αναπτυχθεί και ένα λεξιλόγιο, παρόμοιο με αυτό των Η/Υ, όπως neg, calibration, microcalibration, kiss/fuck close, DHV, LHV κλπ (δες περισσότερα).
Εδώ να αναφέρω ότι και εγώ χρησιμοποιώ πολλές από τις λέξεις, μιας και το blog δημιουργήθηκε αρχικά για ανάγνωση από άτομα της κοινότητας.
Ένα άλλο που έχει δημιουργηθεί, είναι ότι το «παιχνίδι» χωρίζεται σε τμήματα, από το αρχικό,μέσο και τελικό παιχνίδι, στο παιχνίδι με τις 9 (!!) κατηγορίες του Mystery.

Η μέθοδος του Mystery από το Ελληνικό forum The Game. Μπορείτε να δείτε τις πολλές υποκατηγορίες και την ερμηνεία τους. Απόδειξη ότι και στην Ελληνική κοινότητα ισχύει το ίδιο. Δείτε απλά πόσες φάσεις πρέπει να περάσεις για να την φιλήσεις. Τώρα ρώτα τον παππού σου, θείο σου, φίλο σου κλπ, όταν γνώρισε κάποια και έκανε σχέση, πέρασε από όλες αυτές τις φάσεις;

Όλα αυτά ήρθαν στην επιφάνεια από το επιστημονικής φαντασίας βιβλίο του Style (aka Neill Strauss), «The Game». Το λέω αυτό γιατί τα περισσότερα που αναφέρει στο βιβλίο είναι φανταστικά (με τον καιρό και συζητήσεις σε διάφορα forums, έχουν αποκαλυφτεί πολλά).
Απλά ψάξτε για bootcamp ή για infield video του, για να μην βρείτε τίποτα.
Και όμως, το βιβλίο του έγινε best seller και πολλοί θέλησαν να βγάλουν και αυτοί το κατιτί τους.

Ας δούμε έναν άλλο, τον Mehow. Ο Mehow, ο οποίος αναφέρθηκε παραπάνω, ισχυρίζεται πολλά. Και όμως, ο ίδιος ΔΕΝ έχει την αυτοπεποίθηση να κυκλοφορεί χωρίς καπέλο, επειδή έχει αραιά μαλλιά.
Και όμως, αυτός ο άνθρωπος λέει ότι δεν έχει σημασία ΠΩΣ είσαι για να κερδίσεις κάποια!!! Ρε θα μας τρελάνεις;
Εδώ επίσης να αναφέρω ότι ο Mehow, ξεκίνησε την καριέρα του όταν έκανε πρώτη του φορά σεξ. Τότε έφυγε από τον Mystery (εκεί έμαθε και αυτός) και ξεκίνησε την δική του καριέρα. Αν βρείτε παλιά αρχεία από ποστ σε φόρουμς, θα τα δείτε με τα μάτια σας.

Έχουμε λοιπόν το παιχνίδι, το οποίο έχει υποκατηγορίες, όπως phone game, kiss game, number close, kiss close κλπ.
Υπάρχει προϊόν και ρουτίνα για καθένα από αυτά. Μάλιστα ο Style έχει αναπτύξει και δική του ρουτίνα σχετικά με το φίλημα, την λεγόμενη «δάγκωμα στο λαιμό». Και όμως, δεν λένε ότι είναι υπερβολικά απλό να φιλήσεις κάποια, δεν χρειάζεται διδακτορικό και ρουτίνες.
Έχουμε τις κατηγορίες για το τι να κάνεις, σε ποιο σημείο είσαι (όπως πχ αν είσαι στο middle game ή στο C2, δεν μπορείς να φιλήσεις), αλλά δεν λένε ότι τα οne night stands στα club γίνονται από άτομα που δεν έχουν σχέση με το άθλημα και απλώς λένε ότι αισθάνονται.
Σιγά μην καθίσει ο άλλος να περιμένει το 7 ώρες όριο που έχει θέσει ο Mystery, ότι δηλαδή δεν πρέπει να κάνεις σεξ με κάποια, αν δεν περάσουν 7 ώρες που είσαι μαζί της. Ναι, κάτσε και μέτρα. Αλλά δεν λέει ότι όσο είσαι μαζί της και δεν προχωράς, ίσως να σε βάλει στην θέση με τους φίλους της και ψάξει για κανένα ποιο “brutal”.

Ας δούμε τι άλλο υπάρχει στην κοινότητα. Υπάρχει το text/phone game.
Δηλαδή, θα πρέπει κάποιος να εκπαιδευτεί τι να πει/γράψει για να ζητήσει ραντεβού από κάποια.
Και όμως είναι τόσο απλό, να την καλέσεις και να της ζητήσεις να βγείτε. Δεν θέλει να αποστηθίσεις κάτι.
Ωστόσο αν δεν σε θέλει, δεν πρόκειται να βγει μαζί σου, απλά. Τι το θες το “παιχνίδι”;

Εδώ ποιο opener ταιριάζει; Του Mystery, των RSD ή του Mehow? Να πας direct ή indirect? χμ.. χρειάζεσαι και άλλο διάβασμα.

Τώρα που είπα παιχνίδι, ας δούμε την Mystery Method. Η συγκεκριμένη είναι η ποιο διαδεδομένη και αυτήν που έχουν αντιγράψει και πουλάνε για δική τους οι Love Systems, Real Social Dynamics, Mehow και λοιποί.
Ο Mystery λέει ότι πρέπει να πλησιάσεις το γκρουπ από γωνία 45 μοιρών, συνήθως με μια ρουτίνα όπου θα ζητάς την γνώμη της για κάτι και να “γράψεις” τον στόχο σου και να μιλάς στους υπολοίπους και μέσα από ρουτίνες και άλλα να αρχίσεις σιγά σιγά να δίνεις σημασία στο στόχο σου.
Ο Nick Savoy από το Love Systems αναφέρει μεν τα ίδια, αλλά επίσης ότι όλες οι γυναίκες είναι οι ίδιες, οπότε θα πρέπει να μάθεις τα ίδια να κάνεις για όλες. Μέγα λάθος, αλλά…
Και όμως, όταν πλησιάζω κάποια και της λέω ότι μου αρέσει, έχω περισσότερες πιθανότητες να την κερδίσω από το “αδερφίστικο” :
“να σε ρωτήσω κάτι, ποιοι λένε περισσότερα ψέματα, οι άντρες ή οι γυναίκες;”.

Κάτι που πρέπει να πω εδώ είναι ότι η μέθοδος του Mystery αν την κατανοήσεις σωστά, δουλεύει. Χωρίς να χρειαστείς να απομνημονεύσεις 10αδες ρουτίνες και ψεύτικες ιστορίες (να δω AFC να λέει σε HB9 ότι ήταν σε κάμπριο με 2 μοντέλα και τον κυνηγούσε η αστυνομία και δεν θέλω να δω κάτι άλλο), αρκεί να καταλάβεις μερικά πράγματα.
πχ το push-pull, το LHV, το BR, το FD είναι μερικές τεχνικές που δουλεύουν αν τις κάνεις σωστά κατά την διάρκεια συνομιλίας σου με κάποια. Ωστόσο πρέπει να γίνει αυτόματα και είναι κάτι που θέλει εξάσκηση.

Όχι, δεν είναι κάποιος PUA εφαρμόζοντας την τεχνική peacocking, απλά είναι ο MJ 🙂

Εγώ εδώ να αναφέρω ότι δεν χρησιμοποιώ καμία τεχνική. Πηγαίνω στα ίσια και της λέω ότι μου αρέσει. Απλά. Και πίστεψε με, όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο ποστ, δεν με έχουν διώξει/απορρίψει σχεδόν ποτέ.
Ωστόσο βελτίωσα υπερβολικά τον εαυτό μου (αν σου πω τι έχω κάνει για να φτάσω σε καλό επίπεδο, δεν θα το πιστέψεις) για να το πετύχω.
Όσες φορές προσπάθησα να πάω «by the book», είχα αποτυχία. Είχα συνεχώς το μυαλό μου στο τι και πως να πω/κάνω και όχι στο «τώρα» (ή τότε έστω).

Κλείνοντας, να αναφέρω και ένα ακόμη, τον Tyler από το RSD. Πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα προϊόν, ονόματι “The Blueprint Decoded”, το οποίο ήταν 20 DVDs. Εκεί το όλο θέμα ήταν να αναφέρει το φαινόμενο “State”. Τι είναι αυτό το state και θέλει 20DVD να καλυφτεί; Απλά, πριν αρχίσεις το παιχνίδι σου, να μιλήσεις σε καμιά 10αριά άτομα πριν, ώστε να μπεις σε κατάλληλη φάση. Και όμως, θα χάσεις όλη την νύχτα σου με το να προσπαθείς να μπεις σε “φάση”, όταν θα μπορούσες να πας και να μιλήσεις σε αυτήν που σου αρέσει κατευθείαν.

Ένα καινούριο θέμα τελευταία, είναι πλέον η Direct μέθοδος. Είχα πει πολύ παλιότερα ότι η κοινότητα θα στραφεί προς τα εκεί και βγήκα αληθινός.

Θα μπορούσα να αναφέρω πολλούς ακόμη, όπως πχ τον BadBoy.
Αλλά ήδη το άρθρο είναι μεγάλο. Τώρα θα μου πεις, καλά εσύ μισείς την κοινότητα και γι’αυτό τα λες αυτά. Βασικά να σου αναφέρω ότι τα περισσότερα ξένα forums είναι από τις εταιρίες που βγάζουν βιβλία ή προωθούν προϊόντα και έχουν κέρδος από αυτό. Επίσης να σου αναφέρω ότι πολλά άτομα στην κοινότητα, ακόμη προσπαθούν να ξεπεράσουν την φοβία στο να πλησιάσουν κάποια. Μου έτυχε μια φορά ένας να δίνει συμβουλές σε κάποιους. Τα έλεγε ωραία, απαντούσε σε όσα ρωτούσε ο AFC και έλεγες, μπράβο του. Ωστόσο, σε κάποιο άλλο ποστ, ψάχνονταν για το Demonic Confidence και ανέφερε ότι δεν μπορούσε να περάσει την 1η δοκιμασία (είναι να πλησιάσεις και να ρωτήσεις την ώρα σε κάποιες, δες το log μου εδώ).
Απλό παράδειγμα και ισχύει σε πολλές περιπτώσεις. Αυτή είναι σε μεγάλο βαθμό η κοινότητα.

Αυτό που θα σου πω σαν συμβουλή είναι μην μπεις στο «τρυπάκι» που έχουν δημιουργήσει Ελληνικά και ξένα forums.
Μπορείς να μιλήσεις μεν για κάποιο πρόβλημα σου, αλλά μην περιμένεις συμβουλές από άτομα που δεν ξέρουν τι λένε. Απλά να ξέρεις τα λένε όλα από τα βιβλία, ΔΕΝ δοκίμασαν κάτι αυτοί.
Αν ζητήσεις συμβουλή και σου πούνε για μεθόδους, ρουτίνες κλπ, «κάντην να με ελαφρά». Το blog το ονόμασα «Self improvement blog», γιατί αυτό έχει σημασία, να αλλάξεις εσύ, όχι να βελτιώσεις την μνήμη σου μαθαίνοντας χίλια δυο.
Ξεκίνα τώρα, βγες έξω και σταμάτα/μίλα σε γυναίκες. Ρώτα απλώς την ώρα, ή που είναι πχ το ταχυδρομείο. Θα δεις ότι στις 10 θα έχει βελτιωθεί, στις 50 θα σου φαίνεται παιχνίδι. Είναι τόσο απλό.
Απλά να θυμάσαι 2 πράγματα. Να είσαι ευθύς και θρασύς και να δημιουργείς σεξουαλική ατμόσφαιρα (μου πήρε καιρό και αρκετές «πατάτες» το τελευταίο για να το βελτιώσω και θα αναφερθώ σε άλλο ποστ σχετικά).

Mystery και Style μαζί. Μην ρωτήσετε ποιος τους ντύνει, είναι μυστικό