Όσο περισσότερο θέλουν σεξ οι γυναίκες, τόσο ανεβαίνουν τα στάνταρ τους [έρευνα]

Άσχημα νέα για όσους ψάχνουν ταίρι και δεν είναι εμφανίσιμοι.

Είχα αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο ότι συνήθως οι γυναίκες ψάχνονται για σχέση, μια άποψη που θα πρέπει να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του κάθε PUA που κυνηγά κυρίως τα one night stand χωρίς πολλά πολλά (ποιος δεν τα θέλει άλλωστε), ενώ είχα αναφέρει επίσης ότι αν μια γυναίκα ψάχνεται μόνο για σεξ, θα κοιτάξει να βρει τον καλύτερο να το κάνει.

Με βάση λοιπόν το τελευταίο σκέλος της παραπάνω πρότασης, αξίζει να δούμε μια έρευνα που δίνει περισσότερο φως σχετικά. Τα αποτελέσματα της; Όχι και τα καλύτερα.

Καταρχάς η έρευνα (η οποία δημοσιεύτηκε εδώ) αναφέρεται και στους άντρες αλλά και στις γυναίκες.

Η βάση της έρευνας ήταν η εξής, οι ερευνητές έβαλαν 78 μαθητές/τριες να παρακολουθήσουν κάποια video από ελκυστικούς άντρες και γυναίκες (οι οποίοι προηγουμένως είχαν βαθμολογηθεί για την εμφάνιση τους από άλλους) να μιλούν για την ζωή τους και ρώτησαν αργότερα τους μαθητές αν θα έκαναν κάποιο είδος σχέσης με κάποιον από αυτούς που είδαν στο video.

Για τους άντρες λέει με λίγα λόγια ότι αυτοί που μένουν καιρό ανενεργοί από το άθλημα, κατεβάζουν -με τον καιρό- οι ίδιοι τα στάνταρ τους. Γι’αυτό και μπορεί κανείς να δει άντρες εμφανίσιμους να κυκλοφορούν με γυναίκες κάτω του μετρίου. Μάλιστα οι ερευνητές προτείνουν ότι οι άντρες θα πρέπει να χαμηλώνουν και λιγάκι τα στάνταρ τους για να’ναι σεξουαλικά ενεργοί.
Εδώ το αστείο είναι ότι είναι πολλοί άντρες οι οποίοι είτε δεν είναι εμφανίσιμοι, είτε είναι πολύ χοντροί να αναζητούν γυναίκες θεές και να μην ρίχνουν ούτε μια ματιά σε γυναίκες κάτω του 9.
Επίσης, όπως αναφέρει η έρευνα, οι άντρες που είναι σεξουαλικά ενεργοί θα έκαναν και σχέση/σεξ με κάποια που δεν είναι και υπερβολικά εμφανίσιμη.

Τώρα για τις γυναίκες, οι ερευνητές ανέφεραν ότι ισχύει το αντίθετο από τους άντρες, δηλαδή όσο περισσότερο καιρό μένουν χωρίς σεξ, τόσο τα στάνταρ τους ανεβαίνουν και αναζητούν τον Mr. Perfect.
Η κύρια αιτία που γίνεται αυτό, σύμφωνα πάντα με τους ερευνητές, είναι επειδή η γυναικά μπορεί να μείνει έγκυος ακόμη και σε one night stand και έτσι το παιδί της θα πρέπει να έχει τουλάχιστον καλά γονίδια και αναφέρουν ότι οι «περισσότερες γυναίκες προτιμούν τους κυριαρχικούς και ελκυστικούς άντρες για μια σύντομη σχέση«, κάτι που είχα αναφέρει και εγώ εν ολίγοις στο προηγούμενο άρθρο, ότι ναι μεν οι γυναίκες θα αναζητήσουν τα δυνατά αρσενικά για να «παίξουν», αλλά όταν αποφασίσουν ότι θα πρέπει να κάνουν κάτι πιο σοβαρό, ο παίχτης κάνει στην άκρη και την θέση του παίρνει το καλό παιδί που θα παρέχει και την ίδια αλλά και το παιδί της τα πάντα.

«Οι άντρες που είναι λιγότερο ενεργοί στο σεξ, είναι και λιγότερο επιλεκτικοί» ανέφεραν οι ερευνητές και φυσικά το μοτό των πολλών «τρύπα να’ναι και ότι να’ναι» ή το «ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει» έχει πλέον και μια έρευνα να το υποστηρίζει.