Pickup instructors κατηγορούνται για βιασμό

Για να είμαι ειλικρινής, είχα αποφασίσει να μην ξανά ασχοληθώ με PU instructors και να μην σχολιάσω ονόματα της Pickup σκηνής μεμονωμένα, εκτός και αν πρόκειται για κάτι γενικό. Δεν έχει νόημα, το όλο θέμα «κοινότητα» είναι στο σύνολο της μια απάτη που όσο και να λέμε, το ίδιο θα είναι.

Την κοινότητα της σαγήνης, την έχω αντιληφθεί από την αρχή της πορείας μου και έχω γράψει μπόλικα άρθρα κατηγορώντας την, ενώ έχω αναφέρει και κάμποσες φορές με στοιχεία, instuctors που χρησιμοποιούσαν πληρωμένα μοντέλα για τα infield video τους. Ωστόσο οι συγκεκριμένοι πιστεύω πρέπει να αναφερθούν.

Για εμένα η κοινότητα (και αναφέρομαι στα μεγάλα κεφάλια και όχι στους νέους που θέλουν να μάθουν και να βελτιωθούν) είναι σαν ένα εστιατόριο, το οποίο πουλάει παλιοκρέατα, τα οποία για να μην βρωμάνε και να τα «φάει» ο κόσμος, τα πασπαλίζει σε διάφορα μυρωδικά και μπαχαρικά. Που και που, πετάει και ένα καλό κομμάτι ανάμεσα στην σαβούρα, ώστε να το τρώνε και οι πιο γνώστες, αλλά κυρίως το μενού του αποτελείται από σαβούρα. Ο έμπειρος, θα φάει 1-2 φορές και δεν θα ξανά πατήσει το πόδι του εκεί, ωστόσο το θύμα, αυτός που ταΐζει την επιχείρηση, όχι μόνον θα το φάει, αλλά θα υπερηφανεύεται στην παρέα του το πόσο καλά γνωρίζει να τρώει και σε τι μαγαζί τους πήγε.

Το σημερινό άρθρο έχει να κάνει με μια ομάδα instructors ονόματι «Efficient Pickup», η οποία αποτελούνταν από 3 guru της σαγήνης. Προτού ονομαστούν σε «Efficient Pickup», συνεργάζονταν με τους άλλους κορυφαίους του είδους, τους RSD αλλά επειδή η μέθοδος τους ήταν too much ακόμη και για τους RSD (και τον Julien), ο Tyler τους έδωσε τα παπούτσια στο χέρι και έτσι αποφάσισαν να φτιάξουν μια δική τους ομάδα.

Φυσικά ο Tyler δεν είναι μαλάκας, τους είχε στην δούλεψη του και τους παρουσίαζε στα bootcamps του. Αλλά μετά τον χαμό που έγινε με τον Julien και την απαγόρευση τους σε μερικές χώρες, δεν ήθελε να στιγματιστεί παραπάνω η εταιρία του και να πάψει έτσι το θεόσταλτο έργο του, να διδάσκει δηλαδή στον κόσμο πως να γίνουν γυναικάδες (εδώ έπεσε ένα δάκρυ).

Μάλιστα ο ένας από αυτούς, παράτησε την προηγούμενη δουλειά του για να εργαστεί στους RSD. Με λίγα λόγια μύρισε χρήμα αν με πιάνετε. Παίζει και το γεγονός να τα παράτησε όλα, επειδή ήθελε να διδάξει στον κόσμο το παιχνίδι της σαγήνης, ΟΚ 🙂

Τον περασμένο Οκτώβριο λοιπόν, οι δύο από τους τρεις intstructors της «Efficient Pickup», μαζί με έναν τρίτο, συνελήφθησαν με την κατηγορία βιασμού σε πιωμένη κοπέλα. Την κοπέλα την γνώρισαν σε ένα μπαρ, την μέθυσαν (τι λέμε; Να μην κερνάμε ποτά στις γυναίκες επειδή είναι beta; ΧΑΧΑ και LOL που θα έλεγε και ο κάθε internet-άκιας) και την οδήγησαν στο διαμέρισμα τους, όπου και έκαναν σεξ μαζί της (ή την βίασαν, σύμφωνα με το κατηγορητήριο).

Βλέπεις με λίγα λόγια φανατικέ των διαφόρων group σαγήνης, δεν έχει σημασία τι διδάσκουν σε εσένα που θέλεις να κάνεις μέχρι και τατουάζ το όνομα τους. Σημασία έχει να σου πούνε εσένα να μην κάνεις το ένα ή το άλλο (γιατί μπορεί να είναι beta κάτι κλπ), αλλά αυτοί θα κάνουν τα δικά τους. Δηλαδή, όταν ΔΕΝ πιάνουν αυτά που διδάσκουν, «αναγκάζονται» να πάνε σε άλλες safe (ως προς το αποτέλεσμα) μεθόδους. Παλιότερα έβλεπα κάποια video από κάποιους άλλους guru και μου είχε κάνει εντύπωση το γεγονός ότι όλες οι γυναίκες που προσέγγιζαν ήταν ψιλό-πιωμένες και μέσα στο τσακίρ κέφι και όταν ρώτησα σχετικά, αλλά και γιατί δεν προσεγγίζουν και κάποιες normal, με ban-αραν. Απλό, θέλουν πρόβατα να τους καμαρώνουν και όχι ερωτήσεις που θίγουν τα συμφέροντα τους.

Αλλά ο 3ος της εταιρίας; Ο 3ος ονόματι John Mulvehill είναι ένα φρούτο από μόνος του. Πρώην βοηθός των RSD (όλα τα φρούτα από αυτήν την εταιρία περνάνε άλλωστε), ο οποίος κυκλοφορούσε με το όνομα «JMULV» (ήταν μάλιστα «μέλος» μιας ομάδας ονόματι «Vegas pu$$y massacre crew«, πω-πω τρόμαξα με το που το διάβασα), μέσα από το forum τους (των RSD) προωθούσε την μέθοδο-βιασμό, δηλαδή ότι δεν χρειάζεται ο άντρας να είναι έξυπνος ή όμορφος, απλά να μπορεί να προσπεράσει τον γυναικείο εγκέφαλο με τον τρόπο του. Ο τύπος λοιπόν αυτός, κατηγορείτε επίσης επειδή άρπαξε μια τύπισσα, την πήγε στο αυτοκίνητο του και ανάγκασε να τον βλέπει να αυνανίζεται μπροστά της. Πόση ανωμαλία πια να χωρέσει αυτήν η άμοιρη η κοινωνία;

Φυσικά πλέον δεν είναι διαθέσιμα, τα έχουν σβήσει οι διαχειριστές του forum και απαγόρευσαν να αναφέρονται σε αυτούς, αλλά μερικά είναι διαθέσιμα να τα διαβάσετε. Και τα δύο δικαστήρια έγιναν πριν μερικές ημέρες (γι’αυτό και το αναφέρω, εκτός των άλλων), αν και δεν γνωρίζω αν τελείωσε ή πως κατέληξαν.

Εδώ ο John Mulvehill μας λέει γιατί να επιλέξουμε αυτούς αντί για τις άλλες Pickup εταιρίες, τους οποίους τους λέει λίγο πολύ μέτριους και χωρίς αποτέλεσμα, επειδή τους έχει δει και έχει δουλέψει μαζί τους. Που ζούμε, πως θα μάθει ο μέσος «Caveman» παιχνίδι σήμερα;

Λιγοστεύουν λοιπόν τα διαμάντια της κοινότητας, με αποτέλεσμα ο μέσος «καμένος» και απελπισμένος wannabe-a-pua να μην μπορεί στο μέλλον να βρει υλικό. Από τις πιο επικίνδυνες εταιρίες είναι χαλαρά οι μαϊμούδες της κοινότητας, οι RSD, οι οποίοι προωθούν μεθόδους λίγο-πριν-τον-βιασμό, για τους άμοιρους πιτσιρικάδες της κοινότητας. Μάλιστα ο ίδιος ο Julien παραδέχτηκε ότι βίασε μια στριπτιζέζ, οπότε μην σου πάει ο νους ότι τα βγάζω από το μυαλό μου κάτι τέτοια.

Αναφέρομαι -και- στον Julien στο άρθρο αυτό, πρώτον γιατί ο άνθρωπος έχει κάποια ψυχολογικά προβλήματα και 2ον γιατί πρόσφατα επισκέφτηκε την Ελλαδίτσα μας, κάτι που ενημερώθηκα από κάποιους φίλους του Blog. Παρότι ο κόσμος έκανε σαν τρελός στο άκουσμα της είδησης και μόνο (πως το λέμε, Α, ναι, είμαστε alpha και δεν επηρεαζόμαστε κλπ), το πιο αστείο (για εμέ) ήταν όταν κάποιος πρότεινε όταν τελειώσει το bootcamp, να πάνε στους δρόμους και να παίξουν την μέθοδο «Caveman». Αν έχεις παρατηρήσει που αναφέρω συχνά την λέξη αυτή, μαζί με την λέξη «Pimp», είναι καθαρά ειρωνικό προς όσους θεωρούν ότι κάνουν κάτι έτσι.

Εδώ είμαι εγώ όταν έμαθα ότι θα έρθει ο Julien στην Ελλάδα. Για 10 ώρες δεν μπορούσα να σταματήσω.
Εδώ είμαι εγώ όταν έμαθα ότι θα έρθει ο Julien στην Ελλάδα. Για 10 ώρες δεν μπορούσα να σταματήσω.

Δεν μπορεί να μαζέψει τα πόδια του κάποιος να κάνει μια προσέγγιση της προκοπής, θέλει να γίνει και Caveman και μάλιστα σε Day Game. Δεν γίνεσαι καλύτερα δεινόσαυρος, πιο alpha ήταν από τους Cavemen γιατί τους είχαν μια χαψιά για πλάκα. Αυτοί έχουν κάψει τους δρόμους των πόλεων αλλά και τα μαγαζιά, βλέποντας τις διάφορες μαλακίες στο net και χωρίς κοινωνική συναίσθηση, προσπαθούν να μιμηθούν κάποιον και το κάνουν ακόμη χειρότερο.

Αυτά λοιπόν τα νέα για μερικά ακόμη φρούτα της κοινότητας. Έχω αναφέρει σε παλιότερα άρθρα ότι θα πρέπει να προσέχεις ποιους και τι διαβάζεις. Το internet εκτός από πηγή πληροφόρησης, είναι και πηγή σαβούρας. Ο καθένας μπορεί να δηλώσει ότι γουστάρει και να πει ότι θέλει. Όταν κάποιος είναι νέος στον χώρο, δεν διαφέρει από τα μικρά παιδιά, δηλαδή «ρουφάει» ότι του δίνουν χωρίς να το φιλτράρει, γιατί απλά ΔΕΝ έχει τις κοινωνικές γνώσεις για να το κάνει (άλλος είναι μόνος και χωρίς φίλους, άλλος ντροπαλός, άλλος χωρίς εμπειρίες κλπ). Προσοχή τι και ποιους διαβάζετε, δεν θα αργήσουν τέτοιες ειδήσεις να ακούγονται και στα δικά μας μέσα ενημέρωσης (αν και κάτι σχετικό είχα διαβάσει παλιότερα, αλλά δεν μπόρεσα να βρω αν οφείλεται σε κάποιον PUA).