Ποια χαρακτηριστικά ελκύουν τις γυναίκες (έρευνα)

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά στους άντρες που ελκύουν τις γυναίκες; Μια ερώτηση που καλείται να απαντήσει ένα ερωτηματολόγιο του marriedmansexlife.com, στο οποίο καλούσαν τις γυναίκες να απαντήσουν.

Σημ.: Μοιράζομαι τέτοιες έρευνες (και ερωτηματολόγια) επειδή έχουν ενδιαφέρον οι απόψεις από όλες τις πλευρές. Δεν σημαίνει ότι δέχομαι και τα περισσότερα, μιας και όπως έχω πει και σε παλιότερα άρθρα, οι γυναίκες σε τέτοιες ερωτήσεις απαντούν με βάση την λογική τους και όχι το πως μπορεί να τις κάνει να νιώσει κάποιος που μπορεί να μην είναι και ο Άδωνις.

Τις περισσότερες επιλογές τις είχε το αθλητικό σώμα. Δεν νομίζω να εννοούν το σώμα του Σβαρτς στα νιάτα του, απλώς ένα γυμνασμένο σώμα, το οποίο όσοι είναι αδύνατοι, μπορούν να αποκτήσουν άμεσα, με λίγη ώρα σε γυμναστήριο ή σπίτι τους. Αν και πίστευα ότι θα ήταν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και η φωνή πρώτα.

Μετά ήταν το χιούμορ, η εξυπνάδα και οι ικανότητες του. Εδώ έχει να κάνει με το να την κάνεις να γελάει. Σε δικές μου παρατηρήσεις, έχω δει ότι όντως το έξυπνο χιούμορ τις κάνει να κολλάνε και φυσικά αφοπλίζει εύκολα όποια άμυνα τους. Επίσης το να είναι ο άντρας έξυπνος αλλά και λίγο «Cocky ‘n Funny», όπως το αναφέρει και το αυθεντικό post. Επίσης τις αρέσει ότι έχει σχέση με μουσική γενικά και από’τι έχω καταλάβει από προσωπικές μου εμπειρίες και με χορό, η εξυπνάδα (αλλά όχι τέτοιου είδους) καθώς επίσης και ο τρόπος που χειρίζονται γενικά τις όποιες καταστάσεις.

Ακολουθούν τα «αντριλίκια» και συγκεκριμένα Personal, Social και Sexual Dominance. Το να την προτείνει τι ρούχα να φορέσει/αγοράσει, να παραγγέλνει γι’αυτήν σε κάποιο ρεστοράν, να την πειράζει, να την «γράφει» ώστε να προσπαθεί να κερδίσει την προσοχή της, αυτοπεποίθηση, να έχει γνωριμίες, να είναι ηγέτης και κοινωνικός, να μιλά άφοβα ανάμεσα σε κόσμο. Επίσης το γρήγορο «κλείσιμο» της συμφωνίας, αγριάδα στο κρεβάτι, να την ανάβει και γενικά να κατέχει καλά το θέμα σεξ.

Αυτά είναι τα κυριότερα και τα μετέφερα ελεύθερα, χωρίς αυτολεξεί μετάφραση. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο εδώ.